"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Pegasis spune:
Am reusit cit de cit sa ma adun de pe drumuri... Da' plec la munte peste 2 zile
Ce sa va spun io mai repede din vacanta la Turkia? In primul rind am venit foarte odihnita si relaxata de acolo. Una peste alta, totul a dat cu plus... Am suportat foarte bine temperaturile de 40 de grade(mai mici decit in Bucuresti dupa cum am auzit ), n-a fost nici pe departe ca-n Corsica anul trecut (doruletz stie...), unde 3 zile n-am putut minca nimic, mi-era rau tot timpul, etc.
Turcii-s foarte primitori, da' grei de cap. Expresia "Ce nu-ntelegi? Esti turc?" are o semnificatie adinca. Orice ii intrebi ei stiu raspunsul , orice ceri ei au , raspunsul este DA din principiu. Foarte buni comercianti, desi vizita in bazar (o zi intreaga!) s-a dovedit a fi enervanta spre final.
Despre clubul unde am fost am cuvinte de lauda -- s-a dovedit a fi o alegere buna. Un satuc de 5 stele cu multa verdeata, foarte curat, cu multa animatie (de-ai lor vreau sa zic) si mincare buna. Zic buna si nu foarte buna pentru ca nu prea m-am dat in vint dupa felurile lor de mincare, dar nici n-am slabit in concediu
Ahhh, ce-mi facusi tu mie doruletzule cu sarailiile alea - n-a fost zi sa nu maninc baclava si cartofi si sarilii... De regim maica.
Copilu' a fost super incintat. Musai sa mai mergem. Da' nu cu masina, ca nu-s masochista -- 4 ore la dus si 3 ore si juma' la intors staturam in vama.
Promit sa urc si poze, da' trebuie sa ma pasuiti un pic. Ma duc sa citesc, banuiesc cc ca nu s-a intimplat nimic extraordinar in absenta mea .
mara03 spune:
nici nu stiu cu cine sa incep...dar o sa incep cu sabina ca doar e in capul mesei:
sabina draga, la multi ani fericiti si plini de inspiratie. si o urare mai pe termen scurt: nastere usoara si un bebe cum n-a vazut parisu'. multa sanatate va doresc!
carmen, suna bine vacanta ta. abia astept s-o si vad.
adela, tu ce faci, nu ai concediu?
lilanda, si eu m-am indragostit de portugalia ta. foarte frumoase pozele. cum e, ai spor la ?
mihaela, ti s-au intors fetele acasa, sau tot "singurei porumbei" sunteti?
speed, mama rayu, doruletz si ceilalti drumeti, vacante placute in continuare!
asaaaa... ma bucur ca v-a placut casutza noastra. si da, o s-o ridicam in toamna asta. finisajele interioare le lasam pentru primavara dar de ridicat, tencuit, pus geamuri, izolat si vopsit pe exterior ne-am propus anul asta.
va pup ca tre' sa fug.....
doruletz spune:
pegasis, ma bucur ca avuserati vacanta frumoasa, vezi ca pana la urma te speriasi degeaba de calatoria cu junioara? Si te pomenesti gradul de suportabilitate al caldurii o fi direct proportional cu anturaju' de vacanta? Zic si io ca nu stiu cu cine fusesi de data asta
Despre sarailii mai bine nu mai spune nimic ca io ma ingras doar citind!
io sunt pe fuga, nici nu ma apucai de bagaje, deocamdata fac si desfac liste, incerc sa le comprim la maxim ca sa incapa jumate de casa in doi rucsaci! asta in afara timpului in care caut echivlentele americane si mexicane la pampersi, borcanase si laptele preferate de piticanie!
Culmea e ca pt mexic gasii usor supermarketuri online si reusii sa imi fac o idee despre produsele de cupii ce se gasesc p'acolo, in schimb pt new york nu reusesc fratilor sa gasesc nici un supermarket virtual, macar unu mititel, asa cevaaaa
In schimb gasii un site cu lectii online pt pasionatii de fotografie (si vorbitori de franceza) si acu pierd vremea p'acolo ...
poate mai viu io (pana maine seara)
PS si iete si ultima versiune a piticaniei pe care, in asteptarea vacantei, abia o mai dezlipesc de "doe" (dora), "pacapa" (alba ca zapada) si de "uhu cache" (poissonrouge pe calculator)
mara03 spune:
doruletz, alexandra e tot mai frumoasa pe zi ce trece. ma gandesc ccc ca ar fi nora perfecta.
succes la impachetat casa si drum bun, relaxare maxima, copil cuminte, vreme buna si toate celelalte!!!
am studiat si eu putin lectiile online. e super joculetzul ala. pacat ca nu stiu eu foarte bine franceza...
pup, fug la munca!
lilanda spune:
noh, se aduna lumea ca sa se risipeasca iar ...care prin vacante, care cu treburi. Adevaru' ca si io stau pe ghimpi, ca mai e doar o saptamina pin' la Barcelona :-))
doru', drum bun, vacanta su-per-ba si aveti grija de voi!!
mara, adica la anu', pe vremea asta, o sa sorbi un mojito de pe terasa???? Nu-mi vine sa cred ca se pot construi case, in Romania, asa rapid (io mai am inca amintiri cu blocuri de-alea-ncepute-si-vesnic-nesfirsite )
Pupi tul'monde!!
doruletz spune:
mara, pai hai sa le facem cunostinta la cei doi tineri, sa inteleg ca ne inviti la mojito pe viitoarea terasa cu braduti? noi venim cu tequila in traista
lilanda, distractie placuta si voua, hai ca mai ai putin de asteptat; sa faci poze multe pe la gaudi ala p'acolo
gata, noi puseram casa in rucsaci si maine decolam. oi mai venii io p'acilea daca se da internet la liber (ca il luam si pe 'cache' cu noi)
Irimell spune:
Am revenit si eu...De azi sint in vacantaaaa, ce bine e. Abia astept si eu sa calatoresc, ca n-am mai facut-o de cam multicel, iar cu pozele voastre mi se face dor de duca.
Lil, super poze, are dreptate Adelutz ca parca sint vederi. Sa aveti vreme buna la Barce si abia astept pozele. Cit stati in Spania? Noi plecam pe 26 aug si mergem 2 zile la Copenhaga, apoi 3 zile la Kiel si de acolo in Norvegia, unde stam vreo 6 zile. Sper sa prindem vreme buna, ca n-as vrea sa-mi car cu mine haine groase cind in Buc e asa de cald.
Mara, sa fie intr-un ceas bun proiectul de casuta. Arata minunat!
Pegasis, am citit tot ce ai scris dar mi s-a blocat mintea cind ai pomenit de sarailii si baclavale, moooama ce pofta mi s-a facut si pe aici nu-i nici urma de ele...
Doruletz, ce minune de fetitz ai, e ca o bombonica de dulce. Pupici pe obrajori! Drum bun si internet pe gratis ca sa vedem si noi impresiile 'la cald'!
Aaaa, nenorocire cu 'cadrez-moi', ca mi-am prins urechile de citeva ori bune. Dar nu ma las, insist, ca sa pot face poze mumoase cu camera noua...Acum sint in cautare de camera photo si nu ma pot decide intre Canon si Nikon, sint derutata complet. Aveti vreo sugestie? Am tot cautat reviews la fiecare dar nu m-am decis inca...
Tuturor, concediu placut si sa aveti vreme buna! Distractie placuta!
Sabina spune:
io repede:D
nu pot sa ma joc de-a pozatu, ca am conexia asta scumpa si proasta.
Irimelule, vrei camera dslr, sau obisnuita? daca vrei obisnuita, ia-ti un canon din seria powershot, cu multe setari manuale.
daca vrei dslr ia-ti POentax.E cel mai bun la raportul calitate pret. Cu 600 de euroi maxim iti iei K100D.De ce pentax? pt in categoria lui, la dslr-uri, are cel mai bun vizor optic.Scapi de incadraraea aia idioata prin lcd....la Canon si nikon trebuie sa dai peste mie casa ai acelasi vizor.Vizoru te ajuta sa incadrezi de un milion de ori mai bine decat alte traznai pe care le are aparatul.....
daca ai 1000 de euro, sau dedolari cred acuma, ia-ti pentax K10D.E CEL MAI TARE, CA ARE SI WEATHER SEALING. scuze capsu.
Canon si Nikon sunt cam nesimtiti: nu poti pune obiectivele vechi pe ele..trebuie sa iei un body de 2000 de euroi ca sa se potrveasca obiectivele de la aparatele vechi pe film.Pe cand la Pentax, se pot folosi si cu aparatul ala de 600 de dolari .
bafta!!!
copii, conzed placut in continuare!!! noi tot bustenim, si stau cumintica, abia pe 15 vine dr meu din vacanta si nu vreau sa ma apuce nimica pana atunci Bun, nici atunci nu vreau, teremenu;l e intre 5 si 12 sept, deci ar trebui bb Gheo sa stea la piscina inca o luna.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Irimell spune:
Sabinel, mersic de info. Acum oscilez intre Pentax K100D si Nikon D40, gata l-am eliminat pe Canon...hihi...Te tin la curent cu ce mi-am luat! Eu vin in Buc odata cu bebe Gheo, adica dupa 6 septembrie, poate ne vedem pe fuga. Oricum, iti tin pumnii sa ai nastere usoara si bebe sanatos si mincacios!
Pupici generali!
lilanda spune:
Irimell, noi ne intoarcem pe 25 seara!! Ca urmare sint sanse sa ne vedem..la Kiel (ca nu-i departe de mine). Iti dau un PM cu nr. meu de mobil si cind ajungi la Cph, suna-ma Poate in alea trei zile ajungeti si la Hamburg (ca-i tot aproape de Kiel), oras care merita vazut!!
Sabina, bustenire placuta si linistita :-)) (ca zisei de piscina, in Portuglia, era in hotel o tipa insarcinata, cred prin luna a 8-a...burta mare oricum . Venea seara, dupa 5 la piscina, si se hirjonea in apa ca un delfin...cind am vazut-o, m-am gindit la tine :-))