"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (7)
Raspunsuri - Pagina 8
speed spune:
La Multi Ani Sabina si sa ti se implineasca toate dorintele !
fiuuu,am scapat si eu de ultima zi de lucru,sunt oficial in concediu! ma duc sa iau niste beri reci,sa inchiriez niste dvd-uri si sa-mi iau si niste ochelari de cal sa nu mai vad dezordinea din casa...
emerald isle
mihaela_s spune:
Sabina, ...sa traiesti muuulti muuuulti ani fericiti alaturi de familia ta deosebita!
Speed, concediu placut! doar atat? dvd si ochelari?
mara, ce-mi place casuta voastra! Sunt sigura ca in realitate va fi si mai faina. O terminati in toamna asta?
Pegasis, mortal hit-ul turcesc. Astept poze!!!!
Lil, ma bucur ca ti-a placut la Lisboa, sper sa ajungem si noi pe-acolo la un moment dat.
Dorulets, deja zburati spre Mexico?
pup iu!
Mihaela si fetele mele
Adela99 spune:
scrisei un mesaj pe care-n garaba mare il pierdui, inchisei site-ul
sabinel, La multi ani fericiti!
bine va adunarati pe la casele voastre!
si apropo de case, mara, casutza voastra e o bijuterie
speed ( rezolvasi cu piscina? primirati jacuzzi ca recompensa?) si io am stat cu ochelari de cal tot concediul - de fapt ii am mai tot timpul anului ... no, amu sa nu-mi rastalmaciti vorbele :-)
speed spune:
mihaela,pina la urma am renuntat si la dvd-uri si la ochelari si m-am apucat de curatenie... dar luni plecam in italia !
adela,n-am rezolvat inca ni'ca cu piscina,au zis aia de la hotel sa ne hotarim la fatza locului daca vrem sa stam acolo sau daca vrem sa ne mute la un hotel similar cu piscina.sper totusi ca pina ajungem sa fie gata piscina lor.
azi tre sa fac ultimele cumparaturi...da am asa o lene in mine...
emerald isle
Adela99 spune:
speed deci tu esti mai breaza decat mine :-)
concediu placut!
restu' scularea! si la raport
speed spune:
quote:
Originally posted by Adela99
speed deci tu esti mai breaza decat mine :-)
se intimpla destul de rar totusi asa ca nu m-as declara tare breaza... doar gindul ca ma intorc din vacanta intr-o casa cu fundul in sus mi l-a pus in miscare pe al meu...
quote:
concediu placut!
multumesc frumos
edit>ps. adela,noroc cu iconul tau cu surful mi-am adus aminte ca tre sa-mi iau un costum de baie nou.asta fiindca cel vechi e decolorat de la clorul din piscina,nicidecum ca nu ma mai incape...
emerald isle
lilanda spune:
Iete ca ma invrednicii si facui o selectie de poze . Mai intii si-ntii puteti vedea parti din Lisabona si Caparica (desi ratacii o poza pe-acolo din Bruxelles, cu gaufra la gura, da' asta fiindca prinsei Grand Place-ul curat), apoi Belemul si Sintra.
speed, concediu placut, cu piscina si vreme asa cum v-o doriti! :-)) (observi cit de delicata sint cu urarile despre vreme, ca stiu cit de fierbinte e vremea frumoasa din sud . Un 32 de grade-acolo-i suficient!).
mihaela_s spune:
lil', vazut si eu Portugalia in fotografii, m-am , niste locuri superbe! Faina vacanta ati avut!
speed, drum bun si vacnta faina, Roma mi-a intrat in suflet, sper sa vii cu aceeasi impresie, e un oras pliiiiin de locuri in care uiti de tine, te simti ba in vremea romanilor, ba in vremea filemlor italiene din vremea Sofiei Loren...neaparat sa mergeti si noaptea pe la Collosseum!
...a mai trecut o saptamana!
PS.wow, am ajuns la 4000 de mesaje!
Mihaela si fetele mele
speed spune:
mihaela si lilanda, multumesc de urari. nu-mi vine sa cred ca doar citeva ore de zbor ma tin departe de caldura si soare si ...pasta carbonara! (aici a turnat azi toata ziua si e frig...) am terminat si bagajele, mi-am pus 3 (trei,three,tres) costume de baie sa fiu sigura ca nu sta nimic intre mine si fericirea piscinei (am vazut pe site-ul hotelului ca au terminat de renovat piscina,bucurie mare)...,ne-am dat cu oja (eu si micuta,ea tare incintata fiindca nu are voie decit in vacante sa-si dea cu nail polish...)si cam atit... traiasca vacanta!
va pup si ne "vedem" peste o saptamina...
emerald isle