"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (7)
Raspunsuri - Pagina 5
speed spune:
vikinga,azi fiind libera am dat o tura pe la supermarket sa vad ce gasesc pentru paella.scampi ioc-am intrebat la tejgeaua de pesti proaspeti si-or zis sa vin intr-o zi fara ploaie... (azi a turnat ca din galeata).am zis ca o fac pina la urma si asa ca doar nu sta fericirea mea in niste scampi...si din toata lista m-am intors acasa cu o sticla de vin alb excelent (si l-am gasit si la reducere),ca sa fierb scoicile in el,evident
emerald isle
lilanda spune:
haha...cre' ca furtuna aia de pe Sylt o ajuns in Irlanda () caci pe-acilea au venit iar caldurile. Drept urmare, circulam-circulam prin multimea de nemti, pe care io serios de-i pricep cum vin ei la mare...AICI??!! Adevaru' e ca ccc cind ii cald, e cald...da' si cind le ploo, tre' sa treaca juma' de vacanta ca sa se opreasca!! :-)) S-apai daca pe plaje auzi acilea mai mult germana decit daneza, apai in restaurantele din Flensburg, ii taman pe dos: ca vorba aia, e mincare si beutura la preturi de alimentara in DK Una peste alta o sa va simtiti aici ca acasa :-)) (sint si ferme cu camere de inchiriat, insa nu prea stiu daca or avea paie de-un culcus pentru Aldo. Io zic sa comandati dinainte!! ).
Daca zici de Pandora, aia cu argintariile, am auzit :-)) Nu-i top brand, insa e destul de apreciata de juni!! (Salutari si din partea noastra :-))
miha, pai cind veniti incoa io zic sa luati abonament anual la parcurile zoo (noi staturam 10 ore, ca ne opriram in doo rinduri si la picnic ..ca era caldura maaare).
speed, iti urez sa renoveze aia piscina-n hotel pina-n august!!...si ce sos folosesti la scoici?? :-) (mie de obicei, imi place ala alb, insa mincai aseara la un resto italian, scoici in sos rosu...ex-ce-lent ).
Tatuc, pai cum ??? Facurati frumuseata aia de terasa ca sa stea goala??? :-(
Noh...va pup si io; nu stiu daca mai am vreme sa intru pe-acilea, ca mai am o zi si-mi iau zborul!! (am vineri avion din Hamburg la 6 dimineata, deci tre' sa plec de-acasa pe la 4 )
speed spune:
lilanda,si eu tot sos alb fac la scoici.sos de unt cu usturoi,vin (citeodata) si ceva ierburi sa-i dea aroma.de data asta scoicile le-am folosit pentru reteta de paella a vikingai,pe care a scris-o la "viata in germania".scoicile sunt in cochilie,deci se fierb rapid cu vin si usturoi si fiertura se arunca apoi... (mare pacat.. )
in rest aici tot ploaie,asa dupa cum am stabilit...
a propos de hotel,mi-am informat sotul despre turnura evenimentelor si mi-a zis pe un ton foarte intzepat sa le trimit indata un email in care sa spun ca "sotul meu"(persoana importanta.. ) nu accepta asa ceva...
emerald isle
Adela99 spune:
speed bine ai venit printre scandinavi!
imi place sotzul tau :-) de ce nu le trimite el mail?
aici inca nu e vreme frumoasa, de doua zile nu mai ploo asa tare, e cald ... dar nu e vara
lilanda concediu placut
sabina, foarte faine pozele
vikinga, am inteles ca mergeti in Danemarka, mie cel mai mult mi-a placut vattenland
si noi am dormit cateva nopti la o ferma, in apropiere de legoland, idilic dar nu si mirosul
edit ca pusei emoticon gresit
speed spune:
quote:
Originally posted by Adela99
speed bine ai venit printre scandinavi!
merci frumos adela
quote:
Originally posted by Adela99imi place sotzul tau :-) de ce nu le trimite el mail?
oh,asta ar fi total sub rangul lui...
emerald isle
vikinga spune:
quote:Da da din aia cu miros vrem sa fie rusticala, nimic modern in ea, asa ca la tara daca se poate, daca nu, tre sa fac rost de paie si o'm gasi noi vreo 2 vaci sa punem un sac de dormit linga Mai stii numele?Lilanda oricum te sun cind sunt in zonaVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Originally posted by Adela99vikinga, am inteles ca mergeti in Danemarka, mie cel mai mult mi-a placut vattenlandsi noi am dormit cateva nopti la o ferma, in apropiere de legoland, idilic dar nu si mirosuledit ca pusei emoticon gresit
Adela99 spune:
'neatza!
vikingaui' www.bondegaardsferie.dk/page61.aspx" target="_blank"> aici poti gasi printre cele 120 de ferme la alegere, daca vrei sa-ti petreci timpul cu familia fermierului, sa servesti masa cu ei, preparata de ei, samd sau in casutza separata si te descurci. noi am stat in casutza separata da' mancam cu ei :-)
nu mai stiu cum ii zice ca trecura vreo 10 ani de atunci. da' noi am sunat la o agentie de birou, le-am zis ce vrem, ei ne-au facut un traseu: cu legoland, sommarland , ferma si alte alea, noi am acceptat cu mici modificari, ei ne-au facut cazarile pe perioade (e drept ca am stat trei saptamani)... eh, unde era google pe vremea aia :-)
speed, da' tu esti casatorita cu vreun lord?
denizel spune:
Astazi este ziua Tudorelului Ilenei, adica ziua preferatului meu .
La multi ani, baietel drag!
Pentru cine nu stie deja, Tudor este destept si frumos de pica, haiosul-haiosilor si, un secret , e un lider innascut ;-).
Ileana, sot de Ileana, felicitari si sa aveti in continuare bucurii din partea Tudorelului & !
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
speed spune:
quote:
Originally posted by Adela99
speed, da' tu esti casatorita cu vreun lord?
he he ,as vrea eu...
emerald isle