Buna fetelor,
Ajung la Londra dimineata la 5 pe Heathrow si plec din Luton a doua zi la 1PM. Imi puteti recomanda si mie un hotel ieftin intr o zona centrala aproape de obiectivele turistice pe care speram sa le vedem intr o singura zi si cum sa ajungem acolo si apoi la Lutton? Va multumesc mult!
De la Heathrow in centru ajungi cu metroul, e linie directa Piccadilly Line pana in statia Holborn.
Pt hoteluri:
www.travelsupermarket.com
www.lastminute.com
www.expedia.com
si cel mai ieftin www.easyhotel.com
Din Londra in Luton ajungi fie cu EasyBus (www.easybus.co.uk), fie cu National Express (www.nationalexpress.com), fie cu trenul (www.nationalrail.co.uk).
--------------------
Andra
Jersey,
Si noi pregatim un weekend la Londra, dar in septembrie incolo, si m-am interesat si am gasit un hotel care arata bine si are si un pret bun: Hotel Morgan
Au fost colegi de-ai sotului acolo si au zis ca a fost foarte bine. Nu e departe de obiectivele turistice, insa nu as sti sa iti spun cum e cu mijloacele de transport.
Iar daca fetele din Londra au auzit de acest hotel poate ne spun si noua ce cred.
Alina si Amalia 17.11.2005
Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii