Ca tanga-tanga n-o sa port niciodata pe plaja... n-am probleme cu kilele... ci cu pudoarea :). Dar ceva semi-tanga parc-as incerca (stiu, stiu, diferenta nu-i mare... dar parca-s mai imbracata...asa.. :).
Voi ati vazut modele asa? Ca eu nu prea...
gabi
Da. eu am vazut o gramada si chiar frumoase. Eu nu-mi fac probleme si nu am probleme in cautarea unui costum pt ca fac topless de vreo 3 ani si-mi gasesc imediat o pereche de tanga.
belutza
Da , sunt destule![]()
Trebuie doar sacauti prin mgazine , in special la Lee Cooper si altele de genul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Belutza, cind merg la 2 mai, e ok, chiar nu ma preocupa costumul... prea rau. Da` cind merg pe tarimuri straine cu rudele si copii lor... ma apuca intrebarile de semi-tange si sutiene... :)
Ma duc asadar sa caut, eu chiar n-am vazut... dar nici n-am mers numai pt asta, e drept.
gabi
Si eu am aceeasi problema cand merga la plaja cu baiatul. Si asa ca am 2 costume de baie: unul tanga
, si unul normal.
Mie imi placea mult tanga, dar acuma am auzit ca nu prea se mai poarta si cum am pus si vreo 3-4 kg in plus, nu-mi mai da mana sa port tanga.
Ce conteaza ce se poarta , eu nu tin cont de asta . Nu-mi place sa am prea multe urme albe pe mine .
Numai bine!
belutza
Nu conteaza ce se poarta important este sa te simti tu bine.
Taga este super ok,iar in toata nebunia de pe plaja nu se uita nimeni la slipul tau.
Daca in grupul cu care mergeti sunt copii, ei sigur se uita indiferent de ce slip ai tu, ca asa sunt ei curiosi.
Concediu placut.