"Si ce daca mai calca barbatul pe alaturi"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Fidelitatea este o chestiune de tinuta, de rectitudine morala.
Ramanind fidel te respecti in primul rand pe tine si apoi pe partener.
Ispite exista de cand lumea si vor exista mereu. Ramane la alegerea ta daca iti pleci urechea la cantecele lor sau nu. Nu are legatura cu sentimentele fatza de partener, nici cu furtunile hormonale si nici cu bucatile de hartie sau metal pretios care te leaga de el.

A sta cu fundul in doua sau mai multe barci mi se pare o pozitie jenanta (si foarte nesigura). Iar cine accepta asa ceva, indiferent de motivatie, are serioase probleme de caracter.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

de ce nu intelegeti voi ca barbatii sunt niste animale instinctuale!eu dupa multi ani,pot sa va spun ca daca le dati o libertate(eventual controlata),veti avea mult mai mult de castigat.se vor simti leaderi,destepti,frumosi,si unde se vor arata in toata splendoarea lor: acasa!
aoleu,am uitat de forumistii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hai sa zic ce inseamna pentru mine infidelitatea.
Nu o zic din experienta mea, dar din experienta celor mai dragi mie: parintii mei.
Efectele le-am resimtit cu totii si inca le mai resimtim. Atunci zilele celea am vazut cum s-a clatinat tot fundamentul familiei mele, am vazut o mama sfasiata in bucati, un tata contorsionat de vina si repulsie fata de sine, si niste copii parasiti. Tremuram la ideea de a fi singuri pe lume, fara parinti, insa la cat de rea se anunta situatia eram pregatiti sa ne fim mama si tata noua si fratelui mai mic(suntem 3 frati).

Asa ca de cate ori aud o explicatie de genul : nu m-am putut abtine, sau alte asemenea zic sa se gandeasca de 2 ori la ceea ce urmeaza sa faca: sa se gandeasca la cine sufera de pe urma lor...

Eu am ramas din aceasta experienta cu atat: m-a inselat, foarte bine: a plecat. Si el stie foarte bine asta. Nu am de gand sa reiterez suferinta parintilor mei. Oricat de greu mi-ar fi sa accept as face-o si mi-as directiona toata suferinta in ceva creativ pentru mine.
M-am gandit de foarte multe ori ce s-ar intampla daca eu as intalni un barbat..pana unde as merge? Stiu clar ca nu as merge mai departe decat pana acolo UNDE AS VREA eu sa mearga. Dar nu mi-as insela partenerul sub nici o forma. Stiu cat de devastatoare ESTE experienta.

Totusi nu pot sa nu subliniez faptul ca inselatoria asta nu e ceva peste care sa poti trece usor. Cine zice asta minte sau nu a trecut niciodata prin asa ceva si nu stie. Increderea o data pierduta nu va mai fi niciodata recuperata.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cineva spunea (acum nu-mi amintesc cine) ca: Un barbat nu inseala o femeie cu alta pentru ca cea de-a doua ar fi mai frumoasa, ci pentru ca e alta.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Nu. Nu cred ca se poate trece. Un om care ti-a facut atata rau, indiferent cat de mult il iubesti, nu o sa mai fie niciodata omul pe care il vrei alaturi de tine. Nu merita sa cauti razbunare. Pentru ca e ca si cum te-ai razbuna pe-un mort.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by sofia_misicu
Nu. Nu cred ca se poate trece. Un om care ti-a facut atata rau, indiferent cat de mult il iubesti, nu o sa mai fie niciodata omul pe care il vrei alaturi de tine. Nu merita sa cauti razbunare. Pentru ca e ca si cum te-ai razbuna pe-un mort.

Nuka si Mama la Nuka

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Draga Incognito,tare mult m-au ravasit cele spuse de tine.Cum se face ca esti atat de singura?Nu stiu ce mi-a lasat un gust mai amar:compromisul de' a trai langa un om langa care suferi,sau golul din jurul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by incognito

Haideti sa va spun ce am simtit eu.
E devastator.Te rupi...nu in doua!In mii,mii si mii de bucati!nu mai stii cine esti!Nicidecum nu mai stii ce vrei si chiar nu este cel dintii lucru pe care vrei sa-l afli in primul moment.
Pe mine daca ma intrebai in primele 24 de ore de la aflarea adevarului cine sint sau ce anume mai este al meu nu puteam raspunde decit-Imi cunosc numele,singurul lucru adevarat din viata mea sint cei doi copii-eram in stare sa-mi ridic bluza ca sa arat vergeturile de pe abdomen si cicatricea de la cezariana semn al sarcinii cu gemenii si al nasterii.In rest,habar nu mai am.
Nu,nu m-am invinovatit nici o secunda si nu am invinovatit dar am intrebat nebuneste-DE CE?
Bineinteles ca nu mi s-a raspuns,mi s-a cerut numai sa tac,sa salvez aparentele unei casnicii de nezdruncinat in continuare.
Durerea pe care am simtit-o nu seamana cu nimic.Nu se poate descrie in cuvinte.Te seaca.Te lasa fara aer.
A trecut aproape un an si durerea e aceeasi.Numai eu nu mai sint aceeasi-nici de dinainte,nici din ziua cu pricina...
Am murit pe dinauntru,cite putin dupa ziua cea mare.
Am traversat o multime de complexe.Cu frenezie de-a dreptul cautam sa fiu in preajma ei-sa o vad,sa inteleg ce ne apropie,ce ne deosebeste...Apoi am avut o perioada de furie maxima in care m-am ferit sa fiu in preajma cuiva de teama ca nu mi-as putea controla reactiile.
Am avut si mai am zile in care zac cu patura in cap,continui sa ma feresc de toata lumea,nu mai imi place sa stau in grupuri,sa conversez...
Drumul in doi dupa asa ceva-daca decizi cum am facut noi sa ramii alaturi-este extrem de greu.Extrem.Eu despre mine am inceput sa cred ca nu mai fac fata.Dar nici in alta directie nu stiu sa apuc.
Nu am prieteni,parintii nu se amesteca decit cit sa ma invinovateasca tot pe mine...
Fir-ar sa fie de infidelitate!Dupa atita vreme,pe cuvint ca as incerca si eu-macar de curiozitatea-Hai,domnule,sa vedem cum e si-n alta parte!Nu ca sa ma razbun,as face pe naiba in patru ca nimeni sa nu afle nimic.Mai bine zis m-as aventura intr-o aventura si atit.
Infidelitatea pe termen lung se cheama relatie si are evident alte scopuri,desi cei mai multi chiar daca se afla adevarul continua sa traga de cuplul de baza.Infidelul e primul care nu pleaca.
Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.Nici macar sotului meu.Daca mi s-ar intimpla sa cunosc un alt barbat,sa ma indragostesc de el,sa-mi dau seama ca vreau mai mult cu acea persoana,ca as putea avea o relatie de iubire-din respect pentru anii traversati impreuna,pentru cei doi copii pe care ii avem l-as invita pe sotul meu la un pahar de dialog civilizat si matur privind intentiile mele de incheiere a relatiei noastre in conditii amiabile.
Cazurile in care criza generata de o infidelitate a unuia dintre parteneri a sudat si mai mult cuplul respectiv-imi par sporadice,daca exista,nu cunosc statistici in sensul acesta.Poate cuplul se consolideaza daca ambii sint adulterini,iar ca se afla doar de unul...bafta celuilalt!
Vis-a-vis de ideea ca o femeie afla daca un barbat este afemeiat din fire inainte sa initieze o relatie serioasa cu un astfel de barbat,ma cam indoiesc.Vorbesc din experienta personala dar sint femei mult mai destepte ca mine evident.Eu am descoperit pe parcurs,mai precis in al treisprezecelea an al relatiei noastre am avut,in sfirsit,revelatia.
Una peste alta...o infidelitate intr-o relatie de prietenie pe la vreo 15-16-18 ani,e o nimica toata.Intr-o casnicie insa...cu copii la mijloc...-nu se poate ierta.Cine spune ca a reusit ...fie minte,...fie...de ce nu?-este supraom si atunci,tot respectul meu.Poate ma invata si pe mine.Poate si pe altii care au nevoie.

Incognito

<<Convingerea care devine adevar pentru mine...este aceea care imi permite sa-mi folosesc la maximum puterea si sa-mi pun in practica virtutile.>>
ANDRE GIDE

Nu stiu cum de poti sa suporti atata amaraciune.Cum de poti sa treci peste si sa mai stai sub acelasi acoperisi cu el?Ai un suflet atat de mare.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by miki68

Cineva spunea (acum nu-mi amintesc cine) ca: Un barbat nu inseala o femeie cu alta pentru ca cea de-a doua ar fi mai frumoasa, ci pentru ca e alta.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Sunt foarte multi barbati cu aceasta parere.
Sunt demni de mila.Asta este parerea mea.Se inseala si se pacalesc singuri,unde este respectul fata de ei in primul rand si apoi fata de noi?De ce trebuie sa insele cand poate sa discute foarte frumos si sa spuna ca el vrea ceva nou,vrea altceva decat ce-i oferi tu si poate exista o alternativa.Sau sa spuna ca nu mai poate sa stea cu tine si ca vrea alta femeie.De ce trebuie ca noi fiind sotii sa fim doar niste soti care ii asteapta acasa,ii spala,il calca,ii ingrijesc,etc si cealalta sa fie de iesit in lume(vb aici de barbatii care fac asa ceva) si sa dea bine langa el.
Sunt o gramada de barbati care isi inseala nevestele si cand vin acasa o bate ca a auzit el de undeva ca ea la inselat ca sa isi ascunda infidelitatea si sa nu fie luat la intrebari de unde vine.
Este foarte greu.
Sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput