Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

aaa si ieri vorbeati de baita !

La fel baia o facem in baliuta pusa in cada! eu ma asez in genunchi langa cada si il sustin cu o mana pe sub gat iar Mateiasul pluteste in baliuta! Noua ne-ar fi si greu sa caram baliuta din camera in baie si inapoi. Aici moasa ne-a invatat sa facem baia in baliuta umpluta "ochi" cu apa. Dupa ce e gata baita numai scot dopul, nici macar nu ma chinui sa o rastorn.

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

KRISSY scumpa foc SOPHIA,ce bine ca o sa ai ajutor,ai mei sunt aici de aproape o luna si imi este mult mai usor mai ales ca si eu am inceput munca.Despre bebe 2 si eu imi doresc dar mai greu cu pusul in practica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

LA MULTI ANI MARTUTZA multa sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa ti-i se implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

LA MULTI ANI, martutza!Toate dorintele sa-ti fie implinite! Sa ai o viata frumoasa, linistita, fericita si Victor sa-ti aduca numai bucurii!

va pup, fetelor!

la 1 a adormit manzu meu azi-noapte! daca nu s-a fatzait ceva de groaza. avea nervi africani. lovea cu picioarele de numa! mi-a tras la un moment dat una in operatie de am simtit ca lesin! gata! dupa 15 iulie schimb macazu'! ii cumpar patutz mare si il pun acolo! aoleo, ce mi-o fi dat sa indur! cate urlete si chitaituri. dar trebuie ca altfel ma despart de barbat. toate merg pe dos cu el. zici ca suntem doi straini de vreo luna. sunt deja ingrijorata.eu il acuz de situatie pe el, el pe mine si nu ajungem nicaieri. cred ca e timpul sa-si reia locul in patul din dormitor. copilul nu mai plange noaptea, nu se mai trezeste decat o data sa manance, deci nu are ce sa zica! altfel, nu-i a buna!

eu am avut o experienta neplacuta cu unghiera micutza cand avea luca vreo 6 saptamani. chioara de mine i-am prins carne si am taiat! a tasnit sangele instantaneu. am zis ca mor. copilul a plans putin dar eu nu mi-am revenit decat dupa vreo cateva ore. nu ma mai tineau picioarele. de atunci i le tai cu forfecuta cand doarme si reusesc mult mai bine.

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

uff si era sa uit ...

LA MULTI ANI, martutza!

si tuturor bb/ilor care mai implinesc o lunisoara ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

buna dimineata si de la noi!
referitor la baita noi suntem fete mari deja si de 2 zile facem direct in cada mare cu mami.ii place asa de tare......
si o sustin doar cu o mana in spate capului si ea da din picioruse si din maini de fericire!
referitor la rel;atia cu sotul trecem si noi printr-o perioada f grea ptr mine.........
sunt in depresie deoarece imi e f greu ca parca nu m e nimik cum era inainte........
incerc sa am rabdare dar sincer parca nici nu m am putere sa m lupt cu mine sa fac tot eu posibila apropierea.am ajuns ca 2 straini ce locuiesc in aceeasi casa,parca nu m avem nimik in comun......
destul cu tristetea si sper ca vor m venii si zile m bune indiferent in ce fel........

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Dani7asi si sa ai putere!

Suntem cu bagajele aproape gata. Am expediat sotu' inainte cu una bucata fata si io ramasei pe urma cu a mica, sa mai arunc o data ochiu' pe forum. Dac-ar stii el!
Multumim pentru urari! Sa fiti sigure ca mai scap la internet pe undeva sau mai trag o fuga incoace ca nu-i departe.

Eu chiar ma bat in cuie pe sectiunea asta de pe forum, nu m-am inscris nici la noimebrie 2003 pt Julie ca m-am gandit ca e cam tarziu, acus face 4 ani si trebuie sa ne mutam la alta sectiune... las' ca raman cu voi ca-i fain...
Am fugit, pupici la toata lumea si sanatate la bbei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI, MARTUTZA!

Io tai unghiile cu forfecuta de pielite (sau de ce-o fii... ca io nu prestez de-astea, la mine... mi le tai cu unghiera si gata), cand beau lapticul

dani7asi probabil sunteti obositi si ocupati 99% din timp cu bb. O sa mai creasca un pic si o sa va reveniti... N-o sa mai fie ca in vremurile bune dar e o noua perioada... era normal sa se schimbe lucrurile de cand apare un bb.

Pe mine nu ma mai prindeti la odisee ... gata si bb2 si bb3... iar la bb4 nu ma inscriu

Mi s-a intors sotul acasa si sunt happy... acu' le doarme... au condus (el si cu fratele meu adica) ca nebunii non-stop... cu schimbu si au dormit in masina... fara sa mai opreasca Io le-am zis sa stea calmi ca nu-i grabeste nimeni... offff. Mi-e teama cand sunt in tara... cum ies din tara e ok... parca nu mai e nebunia de la noi.
Le-a luat la pitici o salteluta cu jucarele si mandrei pantofi (care or sa-i fie buni la anu' ... tatii astia). Am zis ca ar trebui sa mergem odata pe an sa le luam toale si jucarele de acolo, pt. tot anul... Pai 8 euro pantofii mandrei, din piele peste tot (adica si in interior)... iar la noi dai 70-120 ron Si nu s-a dus cine stie unde, sa zici ca erau rediceri... La un magazin mic care l-a intalnit in drumul lui... ca n-avea timp si bani de cumparaturi... A fost o plecare neprogramata, in ultima clipa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

nu suntem la primul bb,e deja invatat....
m avem o fetita ce din toamna va fi scolarita deja.
cat de faptul ca suntem prea ocupati asa e,dar el cu serviciul si o cu copii asa ca mie mi s-a acrit sa am grija deja non stop de ele fara nici o pauza si fara nimeni care sa ma ajute sau macar sa fie langa mine.
el lucreaza 2 zile si 2 sta acasa,cand e la serv nu ne vedem delok ptr ca a luat si obiceiul sa mearga in camera fetei celei mari ca il deranjeaza pitika cand se trezeste sa pape si nu m poate adormi....
si cand e acasa parca nu e...sa nu m spun ca nu vrea sa iasa afara decat cu cea mare....
asa ca sunt ca si singura...
LA MULTI ANI MARTUTZA ca m-am luat cu problemele mele de am si uitat

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Am ajuns cu bine acasa in C-ta.Ieri am trecut pe autostrada soarelui la numai o ora de la accident.I-am multumit lui D-zeu c-a avut grija de noi si am plecat din Slatina mai tarziu.Cred totusi ca Alexuca ne-a salvat, ea e fara pacate si D-zeu a avut grija de noi.

La munte a fost k, cam scurt ca a fost cam frig.Ne-am intalnit si cu ursul(pe bune), pe soseaua catre cota.Noroc ca eram cu masina, nu-mi venea sa cred.

Gata am cam fost off topic si scuze.

DESPRE ALEXUCA..A crescut destul(cred ca are 7 kile).O cantarim maine ca mergem la vaccin.Iar emotii....Partea proasta este ca i-am introdua completarea de o sapt si mananca mai bine cu biberonul decat tzitzi.Asta este.Nu mai am asa mult lapte incat sa-i placa ei cum curge.ii dau in general seara si noaptea.Atunci am laptic ca nu vocifereaza.I-am luat MILUMIL 2 la recomandarea tuturor.

FETELOR CARE DATI LAPTE PRAF LA COPII, SPUNETI-MI SE POATE PREPARA SI CU APA PLATA???DACA DA, DE CARE APA PLATA???CE MARCA???TOT FIERB APA SI LA FINAL RAMANE CEVA CA UN PRAF ALB IN EA SI NU-MI PLACE DELOC.NU STIU DE LA CE PBL DE LA IMPURITATI.PATITI SI VOI LA FEL????

BIBEROANELE PANA CD TREBUIE STERILIZATE?PANA INTRAM CU DIVERSIFICAREA???

MAINE MERGEM LA VACCIN , O INTREB PE DR DESPRE DIVERSIFICARE CA AS VREA SA INCEP PESTE 2 SAPT DE LA 5 LUNI.

merg in urma sa citesc si mai revin cu noutati si raspunsuri la intrebari!

Weekend placut!!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput