Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Exact asa face si Kaan se trage in jos sau se impinge in picioare si isi ridica bazinul in sus. Ma mai consoleaza nitel faptul ca de cateva zile a inceput sa stea din ce in ce mai mult in 4 labe si sa faca miscari de de-a busilea, chiar se mai si joaca din pozitia asta.

quote:
Originally posted by Dorsilia

DA, Dea mea asa face, ea vrea direct in picioruse, care picioruse n-o tin inca. Daca o pun in fund nu-i convine, ea vrea sa stea doar la unghi obtuz inca, asa mai ope noada, pe buci direct nu vrea si pace, se trage in jos pana ajunge sa stea cum ii convine ei

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Yagmur, multi lui Luchita. Da, si Kaan are o asa placere sa stea pe burtica, cum ajunge in pozitia asta cum incepe sa rada si sa vorbeasca. De unde cand era mic nu suporta deloc sa stea asa.

quote:
Originally posted by Yagmur

Leyla, Luca plange de multe ori cand sta sprijinit pe pernutza... deci, dont worry (Luca ar sta doar pe spate si burta)
As mai raspunde.... dar trebuie sa plec... inca mai am de citit dar revin maine
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Abia am reusit sa intru pe forum nu vroia deloc sa mearga

Am fost cu Antonia la dermatolog a facut o iritatie pe corp de la nurofen ne-a dat zyrtec,cu dermatita suntem bine ne-am intors la Humana pt ca laptele HA nu-i pria deloc mai rau era

Sustin si eu cele zise de Laura ieri am vb cu Lory si era tare demoralizata si obosita,imi pare tare rau dar nu mi-am dat seama ca lucrurile sunt asa grave i-am zis sa-si ia bona ca asa nu se mai poate,singura nu mai poate face fata...si eu am momente cand imi este f greu si simt ca nu mai fac fata,incerc sa ies singura la plimbare sa merg la cumparaturi si imi prinde f bine
Maine am stabilit intalnire cu fetele din Iasi am vb si cu Lory a zis ca vine sper sa nu se razgandeasca
Lory-nici Antonia nu e grasa are 7.700 kg si 75 cm si e mai mare decat Rianna cu 1 sapt,cu dintisorii stiu bebei care le-a iesit primul dintisor la 1 an,deci nu ar trebui sa-ti faci asa probleme
Suntem alaturi de tine si iti dorim tot binele din lume

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

pupam una bucata mamica de fulgulet, lorry, si una bucata fulgusor, si le trimitem un buchet intreg de .

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
------------------
lumea in care traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

si noi pupam pe lory si pe fulguletzul ei !

eu sunt cam ciufulita asa ca nu va spun doar ca a fost veterinarul la catelusa si azi a fost mult mai bine .

noapte frumoasa !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dar cata liniste, as putea sa trag un pui de somn si nu m-ar deranja nimeni. Mai intra cate unul dar tiptil si in varful degtelor, lasa un mesaj scurt dupa care iar liniste.

Dia, mi-am amintit ca ieri nu am mai apucat sa raspund intrebarii tale cu anxietatea de separare. La Roxana n-am prea avut parte de asa ceva, desi am tot asteptat, iar la Cristi inca nu se intrevede nimic, dar nici nu avem prea mult contact cu alti oameni. Va fi interesant cand mergem in Romania, acolo o sa il ia multa lume in brate si sunt curioasa cum va reactiona. Dar eu sper ca va fi bine, el e dornic sa vada oameni, se uita dupa ei si le zambeste, eu pot sa il las singur in camera pentru un timp rezonabil si nu plange, cred ca are sanse sa fie bine.
Nu vreau sa spun ca nu sunt in regula copiii care plang dupa parinti, cred ca e o etapa normala in dezvoltarea lor si fiecare trece prin ea in ritmul sau.
Un subiect interesant despre atasament (cu trimitere la altul) aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100625

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

luly, danutz, asiza,desiree, yagmur, donia, alexandra, bambo, chris, danita multumim.
desiree sincer am incercat, cum am stiut si cum am putut sa o ajut. dar nu am reusit. cred ca donia a pus punctul pe "i". orice am incercat sa ii spun a gasit ceva negativ de replicat. e, efectiv, la pamant. iar de luat rianna o ora-doua..... intotdeauna mi-a spus ca rianna plange si cu iulian, nuami daca e ea aproape se linistete si deci nici nu mi-a trecut prin cap. si, fara suparare, cu doi copii odata nu ma descurc. si eu sunt singura, florin vine tarziu, mai iese cu dani, iar eu daca sunt libera fac curat, mancare, ordina, etc. bunica mea a fost fff grav bolnava in iasi 2 sapt si crede-ma ca nu am reusit sa ajung sa o vad decat o singura data. stii tu, fiecare le stie pe ale lui. iar parerea mea e ca are neoie de ajutor specializat. voi incerca maine sa vb cu ea pe tema asta, sa vedem ce zice.
va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

laura, te inteleg perfect...dar voi sunteti mai aproape de ea si puteti efectiv sa ii acordati minimum de ajutor pe care puteti si voi sa i-l dati...

nu stiu daca are neaparat nevoie de ajutor specializat, cert e ca nu poti face fata cresterii unui copil cu brio daca viata ta personala e facuta varza..poate daca ar fi avut liniste nu ar fi ajuns in stadiul acesta...

sper sa o ajute Dumnezeu sa depaseasca faza asta, cu sau fara ajutor de specialitate !

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

sa va zic: azi l-am gasit pe Octavian in picioare tinandu-se de marginea patutzului !

ce ma asteapta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by desiree

laura, te inteleg perfect...dar voi sunteti mai aproape de ea si puteti efectiv sa ii acordati minimum de ajutor pe care puteti si voi sa i-l dati...

nu stiu daca are neaparat nevoie de ajutor specializat, cert e ca nu poti face fata cresterii unui copil cu brio daca viata ta personala e facuta varza..poate daca ar fi avut liniste nu ar fi ajuns in stadiul acesta...

sper sa o ajute Dumnezeu sa depaseasca faza asta, cu sau fara ajutor de specialitate !

Si eu sunt de aceeasi parere!
Doresc tot binele din lumeLory!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput