Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am fost si noi la doctor...,am gasit ca de obicei...,un mos nebun...,obosit nevoie mare...,abia se mai tinea din cascat...,mai mai sa cada de pe scaun...Bai nene ,sint acrita de astfel de doctori,care zac obositi pe scaun...si abia asteapta sa plece acasa...,pielea mea...,de ce nu se pensioneaza?...,ca asta avea sigur 75...,o chelie urita si niste miini zbircite...,se holba la decolteul meu...si pe fimea ,daca a bagat-o in seama 2 minute...Daca ma duc la policlinica cu plata,gasesc acelasi tip de doctor...,daca ma duc la clinica particulara...,la fel...,sa-i ia naiba...
M-a pus sa o dezbrac sa vada ce si cum...si o atingea asa...,urit...,de-mi venea sa-i iau miinile de pe ea...,stringe din fiecare sin...,se uita sa vada daca are par pe corp...si se aseaza...,apoi suna telefonul si vorbeste...si vorbeste...,imi venea sa il omor...
Cica ,la mina nu se vede nimic in neregula...,dar fiindca sint asa maricei...,ne-a recomandat sa venim peste 2 luni sa facem o radiografie la minutze...,ca acolo ar exista niste nuclei de crestere...si asa isi poate da seama daca este vorba de o boala grava numita "pubertate precoce"...sau nu...
Asa ca peste doua luni ar trebui sa mergem sa facem radiografia si cu ea,sa ne intoarcem la maria sa,mosneagul...,sa numere nucleii de crestere...,dac-o mai fi in stare...
Am plecat de acolo...si pe drum ,asa m-a luat o stare naspa...,m-a apucat plinsul pe strada...,clinica,doctorii si mirosul de acolo...,m-au dus cu gindul departe...si mi-am zis ca sint foarte norocoasa ca am un copil sanatos...,ce-mi trebuie mie sa ma pling?...,ca nu doarme noaptea...,ca miriie ca-i ies dintisorii...,ca nu maninca bine...,bai nene...,este sanatoasa...,asta conteaza cel mai mult...
Prin gard,ma uitam si la copilasii care stateau in curtea spitalului "Grigore Alexandrescu"...,mi se pareau asa necajiti...,doamne cel mai greu lucru pe lumea asta este sa ai copilul bolnav...,am un caz in familie...si stiu ce simt acei parinti...
Slava domnului ca am un copil sanatos...,chiar si chestia asta cu sinii...,nu ma pune pe ginduri...,la fel ca si cu soldul...,sint sigura ca este bine...,dar ca sa stau eu linistita...,fac tot ce trebuie si gata...
Acum vine si intrebarea mea...,ce pararere aveti de radiografie la virsta asta?A mai facut vreun fulgulet?M-as mai duce la un control la alta clinica...,voi ce ziceti?

Lorim,
si mie imi pare rau ca nu stam mai aproape...,te ajutam cumva sa iti revii...,nu ti-ar fi trebuit decit vreo 3 picnicuri in Herastrau si sa vezi ce repede iti reveneai...Te puuupam tare...,sintem alaturi de tine

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

offf, fetelor daca ar fi trecut cu vreo 3 picnicuri credeti ca v-as mai fi scris?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

foarte rapid ca musafirii imi bat la usa.

dada, lorym trebuie sa isi stabilizeze viata de familie...depresive suntem si am fost toate de cand cu bebeii, mai mult sau mai putin, toate sunt super , extra obosite...eu am crezut ca divortez in primele 3 luni ...pe bune...deci cheia sta in relatia lor!! poate cineva sa vorbeasca si cu sotul, de ce numai pe umerii ei trebuie sa cada totul...e anormal in situatia in care sunt el sa mearga la 2 joburi...nu imi spuneti ca sunt rupta de peisaj ...ca nu stiu ce scump e sa traiesti in romania ...credeti-ma ca si aici e greu...ca sa nu mai spun ce feste mi-a jucat bursa anul asta ...asa ca un management interior mai bun , multa dragoste si intelegere vor rezolva...stiu ca incercati orice acolo pe plan local, dar daca cineva e de acord si cu parerea mea, poate i-o spuneti...poate va intalniti mai multe, cu tot cu soti si vorbesc si ei ca baietii...poate e o intruziune prea mare in viata lor personala, dar nu cred ca lory va fi singura care va trebui sa actioneze aici..
multa bafta!!
lory suntem alaturi de tine !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

foarte rapid ca musafirii imi bat la usa.

dada, lorym trebuie sa isi stabilizeze viata de familie...depresive suntem si am fost toate de cand cu bebeii, mai mult sau mai putin, toate sunt super , extra obosite...eu am crezut ca divortez in primele 3 luni ...pe bune...deci cheia sta in relatia lor!! poate cineva sa vorbeasca si cu sotul, de ce numai pe umerii ei trebuie sa cada totul...e anormal in situatia in care sunt el sa mearga la 2 joburi...nu imi spuneti ca sunt rupta de peisaj ...ca nu stiu ce scump e sa traiesti in romania ...credeti-ma ca si aici e greu...ca sa nu mai spun ce feste mi-a jucat bursa anul asta ...asa ca un management interior mai bun , multa dragoste si intelegere vor rezolva...stiu ca incercati orice acolo pe plan local, dar daca cineva e de acord si cu parerea mea, poate i-o spuneti...poate va intalniti mai multe, cu tot cu soti si vorbesc si ei ca baietii...poate e o intruziune prea mare in viata lor personala, dar nu cred ca lory va fi singura care va trebui sa actioneze aici..
multa bafta!!
lory suntem alaturi de tine !

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

iulian nu mi se pare genul de om care ar accepta sa discute chestii de astea cu strainii. au discutat la un moment dat sa renunte la un job, iulian pana la urma nu a mai vrut, iar loredana a fost de acord cu el. pana la urma. bona nu mai vrea pt ca a vazut in parc niste copii cu niste bone nu tocmai ok si a renunta la ideea asta. a! si dragostea si intelegerea...........am senzatia ca s-au dus de multisor.

eu, cateodata, am senzatia ca voi divorta si acum, stiu ca ni se trage de la oboseala excesiva, dar in cazul ei e ceva mai mult.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Imi pare foarte rau pentru ca Lorym se afla intr-o situatie atat de dificila. De asemenea, imi pare rau ca nu locuieste in Bucuresti, ca sa o pot ajuta macar putin cu Rianna. Si eu cred ca ar trebui sa apeleze la ajutor de specialitate cat mai repede, pentru ca nu e de joaca ccc cu depresiile. Este trist ca sotul ei nu realizeaza gravitatea problemei si nu o ajuta in nici un fel. Lorym, sper din tot sufletul sa poti trece peste aceasta perioada grea din viata ta, pentru dulcica Rianna! Sunt alaturi de tine si ma voi ruga la DD sa-ti dea multa putere!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani bebeilor care azi au mai adaugat o lunisoara.

Pt. Loredana: nu e nici o tragedie ca pana acum fetita ta nu are nici un dintisor. Fata nasilor nostri a avut primul dinte la 1 an si 1 luna si este un copil absolut normal.
Sunt de acord cu sfatul Doniei. Dar din pacate, inca in Romania a merge la un medic psihiatru sau a face un tratament de depresie este considerat un lucru rusinos.
Laura, din ce povestesti tu se pare e depresie in toata regula. In faza depresiva o persoana vede numai partile negre, rele si urate.
Din fericire depresia se poate trata medicamentos, si cu succes. Credeti-ma pe cuvant.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Sa va zic si eu de copilul meu. azi dimineata l-am gasit in patut asezat in fundulet si batand caruselul.
caruselul e montat undeva pe la mijlocul patutului, iar jucariile care atarna sunt la nivelul ochilor lui cand sta in fundulet.

la pranz l-am culcat, dupa 30 min aud iar jucariile zdranganite, si el iar in fundulet.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dandusa, eu m-as mai duce la un control, dar la alta clinica si m-as interesa dinainte despre doctor. Consultatiile sunt scumpe ca naiba, dar macar mi-as scoate eu cuiul din creieras si as fi linistita. Crinuta scumpa si dulce!
Desiree, s-a ridicat Octavian pe marginea patului? Bravo, flacau!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by m_monique

Sa va zic si eu de copilul meu. azi dimineata l-am gasit in patut asezat in fundulet si batand caruselul.
caruselul e montat undeva pe la mijlocul patutului, iar jucariile care atarna sunt la nivelul ochilor lui cand sta in fundulet.

la pranz l-am culcat, dupa 30 min aud iar jucariile zdranganite, si el iar in fundulet.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

cred ac e primul fulgulet care se ridica in fundulet singur, in patut. si dani se ridica, dar numai in carut si la baita, ca acolo are de ce sa se apuce!

FELICITARI!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Desiree ce flacau viteaz ai! Inarmeaza-te cu rabdare, asta e doar inceputul!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput