Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
se pare ca sunt prima asa ca fac eu cafeluta. poftiti la

pun si eu meniul zilei pt grupa mica:
7.00 tzitzica
10.00 fructe: mere+ piersici+caise; tzitzi
14.00 piure de zarzavat cu carne de pui; tzitzica
18.00 cereale cu lapte si eventual piersica; tzitzi
21.00 tzitzi

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

BUna dimineata !

Avem 7 luni !

Inca nu avem nici un dintisor dar cred ca e pe drum!

AM baiat mare !

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

desiree ai baiat mare.
lasa ca vin si dintisorii, si atunci sa vezi iepuras!

la noi pe post de morcov pt iepuras e sotul. el sta sa-i roada andrei degetele.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dandusa asa deci , sotul lui teutz e in concediu si ea bintuie pe forum la miezul noptii ....bai nene , nu se face asa ...o , ceva visinata sau un vinut ...
desiree imi pare rau pt ce vi s-a intimplat ...e greu sa vezi partea buna atunci cind se intimpla astfel de necazuri ...bine ca sotul tau nu a patit nimic , si nici celalalt sofer ...sotul tau are nevoie de permis pt la serviciu ? ...sper ca nu ....din pacate veti avea destule drumuri de facut , ca sa nu mai zic de cheltuieli dar vor trece toate
alexandra felicitari lui marius pt ex de licenta ...nici ancuta nu are dintisori , gingiuta e alba jos si probabil vor apare intr-un viitor nu prea indepartat ....cit despre uitatul dupa fete mai mari ...ai un baiat superb ...cum sa nu se uite dupa fete ?
mirona am uitat sa-ti raspund aseara ...am citit povestea cu vacile si m-am intristat pt dezamagirea karinei ...pe de alta parte iti dai seama ce mult au crescut fulguletii nostri daca isi pot manifesta sentimentele ? ....ne pot privi in ochi si ne pot spune ca sunt fericiti sau dezamagiti ... pt kara
dayanara bine ati venit in fulguletilor
aelita mi-e dor de sofi ...ce mai face caprita ? ...tot in agitatie continua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dandusica frumusica,deci m-ai strigat si p mine aseara,noi am lipsit motivat,am fost la o cabana cu prieteni,a fost ff frumos..AICI iata dovada!!!a cam batut vantul,dar a fost frumos,doar ca alessia nu a pra vrut sa pape,dar recuperam noi azi...speer!!!!

Fetele din Iasi,niste frumoase la fel si fulguletii,pupici de la noi!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

rusinica ,rusinica ...mie nu altcuiva ....am uitat sa spun puilor
deci :
rianna
alexandra
eva
conu' grigore
rares
ana
celeste
octavian
tudor
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DAYANARA,bine ai venit printre noi!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Si Sara Maria se ridica singura in fundulet..de pe burta trage picioarele tare sub ea si se impinge in manute...hopa in fundulet ca si-a dat seama ca se joaca mai bine asa. V-am zis ca daca e slabuta macar chestiile astea ma mai managaie.

quote:
Originally posted by Laura13

quote:
Originally posted by m_monique

Sa va zic si eu de copilul meu. azi dimineata l-am gasit in patut asezat in fundulet si batand caruselul.
caruselul e montat undeva pe la mijlocul patutului, iar jucariile care atarna sunt la nivelul ochilor lui cand sta in fundulet.

la pranz l-am culcat, dupa 30 min aud iar jucariile zdranganite, si el iar in fundulet.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

cred ac e primul fulgulet care se ridica in fundulet singur, in patut. si dani se ridica, dar numai in carut si la baita, ca acolo are de ce sa se apuce!

FELICITARI!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirona

P.S. am introdus banana - nu-i prea place ca e prea muci

incearca sa o faci mai putin muci ....paseaz-o cu furculita si opreste-te inainte de a capata forma curgatoare...poate o sa-i placa ....si incearca diverse asocieri (+ mar , piersica etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

SArbatoritilor: rianna, alexandra, eva, conu' grigore, rares, ana, celeste, octavian, tudor, serban

DANDUSA si inca mai avem nunti...doar ca nasi mai suntem acum pe 21 si pe 1 septembrie. Cred ca motivul e ca suntem de treaba, sufletisti, distractivi, veseli tot timpul, mai ales Nicu, si intotdeauna ajutam daca avem cum; chiar avem foarte multi prieteni; botezul Alessiei l/am facut doar cu prietenii foarte apropiati, au fost 70, plus familia, am ajuns la 100
LAURA si eu astept mingea din SUA de 3 saptamani, si nu a ajuns. Problema e ca eu am domiciliul la nasa mea, care e la Caransebes, si nu pot lua avizul din posta. Sper sa vina saptamana viitoare. FAra aviz nu/mi da coletul... Super poze! Trebuie sa le mobilizez si eu pe fete, pe fulguleti si tatici din Timisoara. Nu se poate sa fim mai prejos
BEBINUTA e foarte aproape. Prietenii nostri au casa la CErnateaz, si ne/am cronometrat intr/o zi cat facem din centru pana la ei in fata casei: 15 minute. Sa o stapaniti sanatosi, si cand e gata sa dati de baut, in curte evident Bafta multa miercuri!
DAYANARA bine ai venit !

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput