Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
auras_v spune:
teutz probabil ca sotul tau e acum la tura de noapte
daca tu esti pe aici ....si eu am o "iexplicatie" fetele dorm , vio e la peste si mi-era tare dor de voi
dandusa de sor-sa nu ti-am zis , sor-sa lui kiki , adica ancuta ....la mersul de-a busilea si ridicatul singura in fund nu mai are taine de dezlegat asa ca de citeva zile a trecut la catarari iar rezultatul se vede ...se ridica singura pe canapea si in patutul ei in doua picioruse dar inca nu s-a prins ca daca ia miinile cade
...uneori se lasa singura jos , alteori ia minutele si tb sa o prind ...
-ici si noapte buna !
alexandra_25 spune:
Sper sa mai gasesc pe cineva care nu are somn la ora asta....acum recuperez cititul...!
Nu fac nani pana nu citesc tot....![]()
Cred ca absenta mea de azi va fi motivata....am sarbatorit.....si va veti intreba....ce???
...Marius si-a luat azi licenta cu 8...suntem asa de fericiti....ca a scapat...!
Dandusa...miiiiii de pupici tie si Crinutei...!
Revin....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
dandusa spune:
Auras,
tre Ancuta ta...,sa-i manicnc eu o bucutza...de fetita draguta
Teutz...,fuge la culcare ca sotzul este in concediu...,daca ma intelegi...
...,deci este cu invaluire...,daaa...
Alexandra
hai citeste repede si vino sa vorbim...,Felicitari pentru licenta
,ce nu te asteptai?
...bravoo...,da'...,dai si tu o sticla de vin?
Zi-ne si de Mark ,ceva...
Desiree,
lasa-l naibi de carnet...,bine ca este el bine...,naspa cu accidentele astea...,acum tre' sa reparati si masina...si pe a celuilalt...,asta e...,bine ca n-a patit nimic...,da' sa puna si astia semnul la loc...,ca asta nu-i de gluma...,mama lor de nebuni...
Flore,
tot imi iau calciie in gura..
si uite asa mi-am adus aminte si de tine...Felicitari pentru scaun...,sa pape cu pofta ochisorii albastri frumosi...,sa pape tooot
Da' ,tu iar te faci nasa?...,pai cum vine asta?...vezi ca o sa te coste ceva coafatul
,ca vaz ca ai bani...![]()
Donia,
pe unde umbli?...nu-mi spune ca dormi...
nuuu,stiu...,iti faci cafeaua
...si pregatesti breakfast-ul...
Mindrete de Crinuta
alexandra_25 spune:
In primul rand vreau sa urez un calduros "bun venit"...in gasca noastra mamicii dayanara impreuna cu bb Ivan...sper sa iti placa la noi...suntem fete de treaba...![]()
Bebinuta...tinem pumnii pe miercuri...
...
Dandusa....ma gandesc ce iti venea sa-i faci babalacului de medic....
...!Oricum o sa treaca toate atunci cand o sa fiti amandoua la Claudiu....a inceput numaratoarea inversa???
Referitor la tema zilei(de ieri)...am ramas impresionata si eu de ceea ce a zis Dia,Saryta...
Am vazut pozele fetelor din Iasi...multumim Laura....ce mamici frumoase...ce bebei...ce tatici...ma bucur mult ca a iesit si Lorym cu voi...am revazut-o pe Ramsan,Avdanaarhire...
Revenind la tema zilei...pot spune ca am devenit mai maturi...si intradevar nu este la fel ca si inainte....ne iubim si mai mult...si suntem tare fericiti ca am putut sa facem asa o minune...!Nu o sa-l uit niciodata pe Marius...a doua zi dupa ce am nascut a stat cu mine la spital...si s-a pus langa mine in pat...mi-a luat mana mea in mana lui si m-a intrebat:"pe mine o sa ma mai iubesti asa ca si pana acum?"....si adevarul e ca nu a simtit nici o clipa de cand e Mark ca este neglijat...incercam sa profitam de fiecare secunda,minut,ora...sa-l petrecem toti 3...!Ma sustine....a fost alaturi de mine mereu....m-a inteles...m-a ajutat...si dovada iubirii noastre s-a intruchipat in Mark...si sper sa fim asa pana la adanci batraneti...!Sunt implinita din toate punctele de vedere!Nu pot sa descriu fericirea de pe chipul lui Mark atunci cand ne vede pe noi fericiti...cand radem...cand suntem alaturi de el!
Probabil trebuia sa deschid un capitol...ca nu-mi ajung aici paginile....![]()
Oricum Dandusa...am ras cu lacrimi cand am citit de noul tip de mers "de-a bucilea"....
Desiree...imi pare tare rau....ce ghinion...bine ca nu s-a intamplat mai rau...
YUPIIIIIIIIII.........nu sunt singura pe aici...Stii ce zic eu Dandusa...sa sarim in butoiul ala de visinata...
....ce zici?
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
alexandra_25 spune:
Mark e unul din fulguletii care nu a intrat in clubul iepurasilor...
...mai nou il striga pe Marius asa:"ta-ta...eiiii"...daca il pun in picioare face niste pasi mari...si are un sprint....a sarbatorit si el in seara asta cu noi...am facut gratare afara...si am intarziat cu baita...am facut-o pe la 22:30....parinti denaturati ce suntem...!
Inca o noutate...se uita pe strada dupa fete...da nu dupa alea mici...ci mai maricele...!...sa vezi ce ma asteapta...!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
alexandra_25 spune:
Dandusa ai mers la nani????????
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
aelita spune:
alexandra-felicitari LUI mARIUS PT LICENTA!!!
SA CREASCA MARI !!:
Rianna
Serban-Alexandru
Alexandra
Eva Ioana
Grigore
Rares
Celeste
Ana
Octavian
Tudor Alexandru
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
alexandra_25 spune:
Aelita...multumim...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
alexandra_25 spune:
Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
luly spune:
Dandusa aici sunt, dar nu se facuse ora ![]()
Is obosita si vreau sa ma duc la culcare cat mai repede ca de vreo 3 zile ma culc la 3.
Deci in sfarsit se vede si la noi un dintisor(a spart gingia) si asa se explica maraiala din ultimele zile. In rest bubite n-au aparut inca la Di, dar totusi mai stau in sah vreo 5 zile, iar bubitele Isei s-ar putea sa fie o forma fff usoara de varicela(oricum n-are nici un alt simptom inafara de cele 8 bubite iesite acu' o sapt).
Di trece prin perioada rosie, coloreaza si deseneaza numai cu rosu (inclusiv pe mobila).
Cam atat despre noi.
Alexandra felicitari sotului!
Va
si va doresc o noapte cat mai linistita!
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)