Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 13

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna tuturor .
noi in we am avut musafiri, au venit soacra si cumnatele sotului si au fost pur si simplu uimite de frumusetea fetelor , toata ziua numai exclamau si se mirau cum mesteca cum se joaca cum se ridica si se tin de ce afla in jur ca a mearga, le-ar fi dus pe gemene cu ele dar...
in rest rebeca si-a dat drumul la mers si face singura pasi e f fericita si inspecteaza tot.
eu vreau sa va spun ca azi e ultima data cand intru, vroiam sa imi iau rams bun de la voi fiindca maine e plecarea si la 9 sunt spre madrid. vom 'vizita' ungaria , austria, nordul italiei, sudul frantei si barcelona cu stationare la madrid.
mai am o gramada de lucruri de facut ...
va pup dulce pe toate , gravidutele sa aiba grija de ele si va doresc numai bine pana ma intorc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Bine v-am regasit, dragele mele !

vad ca in curand se va inchide acest capitol, dar sper sa ma vedeti !

Noi suntem foarte bine, avem aproape 9 luni, corectate 7, Daria are un dintisor, tot ea silabiseste, mama tata papa, sunt sanatoase, totul decurge minunat, doar ca sunt foarte mofturoase la mancare, daca le-as da doar lapte si cereale ar fi minunat...

In rest toate bune, nici nu stiu cand a trecut timpul, fac imediat anul...

Am pus pozici daca vreti sa ne mai vedeti !

Va pup pe toate dulce de tot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vicky drum bun spre casa. Ma bucur ca esti bine. Te asteptam cu povesti mai multe dupa ce ajungi in tara, unde o sa ai si net si ajutor la fata.

Lavinia promit sa ma straduiesc sa scriu din nou in jurnalul gemenilor dupa ce-i aduca acasa. Numai ca o sa scriu direct pe forum, ca daca mai notez si in agenda ...ma prinde lenea . Cu lucrarile sta binisor. Suntem oarecum in grafic. Dar cu sarbatoarea de maine intram un pic in interziere. Probabil ca o sa plecam sambata dupa copii, nu vineri.

pussi, imi place de tine f. f. tare! Esti optimista, mereu vesela, ai o sarcina frumoasa (cel putin din ce ne spui aici), model de urmat! Sanatate multa si asteptam vesti despre printese de la ecograf.

gab mi se pare foarte normal sa fie impresionate rudele de fetele tale! La ce mandrete de fete ai...! Drum bun, distractie maxim, sa ai o vacantza plina de fericire si iubire.

Flavia sa stii ca ma gandeam acum cateva zile la tine, ma intrebam ce faceti si ma batea un gand sa-ti trimit un mesaj pe telefon. Ce scumpe sunt grasunelele tale! Ce frumos au crescut! Cand ma gandesc cu cate emotii si temeri imi povesteai ca il asteptati pe mos Craciun in spital, ca fetele sunt tare mici si acum ma uit la poze si vad doua bebeluse superbe, vesele si in plina forma. Felicitari! Mi se pare ca fetele seamana ca doua picaturi de apa. Si ce frumos isi fac "mei-mei" si interactioneaza una cu cealalta!

Deschide cineva capitol nou? Poate asa va indemnati la scris si nu mai lancezeste subiectul asta! Hai fetele, mai cu viatza! Avem atatea subiecte de discutii!!!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ainia

Scuze,pussi, acu vazui ca ai scris "joi"....batranetea-i de vina......da' intrebarea ramane valabila pt cand vii de la eco.Pupici!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

nu-i batranetea ta vinovata ... ci dr.! Am fost si duminica la spital, ca trebuia sa merg... pt.internare, comisie, medical... azi am terminat si cu medicul de medicina muncii, dar la eco de acolo n-a vazut mare lucru ca printesele dansau samba asa ca merg joi la cabinet!

gab drum bun! si te asteptam cu impresi spaniole
Flavia-Ioana merg sa vad pozele, ca-mi plac, sa inteleg ca tu ai nascut la 7 luni?
laura mai fac si prostiiiiiiii Cum tot eram la spital...de plictiseala am rugat-o pe o asistenta de la copii sa ma lase la prematuri.. sectia terapie! Am decis ca pana la 36 de sapt. imi pun dop sa nu iasa fetele! Cat o fi de greu.. vreau sa le fac la termen si grase si mai ales sanatoase tun!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by pussi
Am decis ca pana la 36 de sapt. imi pun dop sa nu iasa fetele! Cat o fi de greu.. vreau sa le fac la termen si grase si mai ales sanatoase tun!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Asa sa te ajute Dumnezeu!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput
Mergi la inceput