Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 13

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Multumesc pt felicitari, fetelor! O sa fie greu, insa voi trece si peste asta! Cand eram la colegiu, l-am nascut pe Andrei. Asa ca la cursuri si examene am fost mai intai gravida, apoi proaspata mamica... Deci...am experienta. Pe 26 ianuarie aveam examen la fonetica limbii franceze, iar inainte cu o zi, pe 25 , am nascut. Si pt ca nu am vrut sa am restanta in vara, asa, nascuta de o zi, m-am dus la examen...Eram in pijamale, in papuci si cu paltonul pe deasupra. Am facut senzatie printre colegi, iar d-na profesoara de atunci ma stie fff bine. Era disperata sa ma intorc in spital ca de' ...fugisem. Mi-am dat frumusel examenul si apoi m-am intors la spital, unde nimeni nu a stiut unde am fost si ce am facut... Singura chestie care mi s-a intamplat a fost ca mi s-a desfacut un fir de la cusatura de jos, din cauza faptului ca am stat in fund, pe scaun....Da' s-a lipit totul la loc...Ce vremuri!!!
Oti ai tuns buclele Teodorei!!!!!!!!! Sunt niste frumosi! Acum, tunsi, mi se pare ca se vede cum seamana mai mult!
AYUMI ce mult ma bucur ca Naoki e bine!!! Sanatate multa la toti!
Teodora intre copiii mei au fost 430g diferenta la nastere, vad ca Rares vrea sa o prinda din urma pe Tea! Important e sa fie sanatosi!Felicitari pt intrarea in a 37-a saptamana! Sa stii ca la mine si-au pastrat personalitatile, adica Tea s-a frichinit tot timpul si l-a ingesuit pe frati-so intr-un coltisor, de , mititelul statea acolo, cumintel si linistit....Si acum e absolut la fel
Lauracatu e mare lucru sa ia un ajutor si inca unul de nadejde...Despre urechiusa lui Rares, nu stiu ce sa spun... Poate cu timpul...Cum a fost la cumetrie? Detalii, detalii! Si poze! Deci si tu tot institutoare esti? De ce centrul de plasament? Chiar as vrea sa stiu mai multe despre tine! si ... spor la treaba cu casa, nu mai e mult....chiar asa mult...

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Initial creeata de asteryaro

Azi s-au nascut doua scumpe minuni: Carla si Iris de mami Lachione, un membru iubit al acestei comunitati!
Fetitele au 3.450 si 2.950 si Apgar 10 , amandoua!.
Dupa un travaliu de 3 ore (!!!), dureri si alte cele, minunile au venit pe lume, prin operatie cezariana.
Draga noastra Laura, sa-ti traiasca cele doua minuni, sa fie sanatoase, papacioase si sa creasca repede mari! sa va aduca toate bucuriile din aceasta lume!
Laura este un alt mare succes al prof. Marinescu - Giulesti.
sa ne traiesti, mamico, si refacere rapida si muuuult laptic!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Felicitari mamico! Bravo pt. asa fetite mari si de nota 10. Sa fie sanatoase, sa aiba o viata frumoasa si norocoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:

ce mai faceti fetelor?

eu intru mai rar, dar cand intru citesc tot.

azi am fost si eu la eco, i-am vazut pe pui, dar nu au vrut deloc sa-mi arate ce au intre picioare. m-au trimis pe 7 august ( adica la 18 s si 2 zile???) la eco morfologica. si voi tot asa tarziu ati fost? am intrebat de ce asa tarziu si mi-a zis ca mai devreme nu ar fi vazut mare lucru (??????) apoi i-am spus ca oricum plec acasa la 21 de sapt si o sa fac acolo dar nici asa nu ii convine, zice ca atunci vor fi prea mari si trebuie sa fac neaparat in sapt 18. asa o fi????? e prima data cand aud asa ceva..dar ma rog..ca la noi la nimeni. poate ma lamuriti si pe mine

pupici multi pentru fete, puiuti si burtici

Vicky mami de Elissa , cu gemeni 16+

http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Lachione felicitari! Sa-ti traiasca fetele(grasanele)!!! Sa fie sanatoase, frumoase si destepte! Sa va aduca numai bucurii! Felicitari!
Vicky eu am facut eco morfologica la 22 saptamani. Mie atunci mi-a spus medicul ca se face. Pai si atunci ce ti-a spus acum la eco despre ei? Le-a cautat doar sexul? Nu le-a facut si ea niste masuratori? pupici!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

lachi felicitari mamico!!! sa-si traiasca printesele

am fost la munte, racoare, papa bun si mult oxigen! belelasele au fost foarte active si BB Ana are o noua jucarie... ombilicul meu Si in masina sunt asa cuminti..nu misca niciuna! Burta mea de 3 in 1 e imensa, nu ma mai pot apleca, desi am luat doar 4kg...o sa va pun, sper sapt. asta niste poze!

vichi si eu am facut morfofetala dupa 19 sapt.(una la 19 sapt. si o zi si una la 19 si 4 zile) asa am avut programare. Morfofetala de trim. 2 cam asa se face, si nici prea tarziu nu-i bine! Masuratorile trebuie sa se includa in anumiti parametriiiiiii!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Lachi felicitari!!!Bebeii sa creasca frumosi si sanatosi.

Fetelor,as vrea sa va intreb daca ati avut vreuna probleme cu umflatul picioarelor dupa nastere.Mie mi s-au umflat destul de mult,nu mai am cu ce ma incalta.Faza este ca in timpul sarcinii nu mi se umflasera deloc.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Lachione felicitari !! sa-ti traiasac printesele si sa va bucura-ti de ele

Vicky asa se face si aici eco morfologica, intre 18 si 22 de saptamani - de obicei o progreameaza in sapt 19; tin minte ca dupa ce am iesit de la eco, mi-am dat seama ca am uitat sa intreb sexul bebelusilor :)))) eram atat de fericita ca sunt bine, ca nu a mai contat

AYUMI asa de tarziu de la nastere nu stiu ce sa-ti spun despre picioare umflate - mie mi s-au umflat extraordinar de mult in primele 3 zile, am facut si eco sa vada daca nu cumva e vreun cheag de sange pe venele de la picioare; ce-ti fac micutii ??

pussi tu crezi ca esti mare acum??? sa vezi ce te asteapta !!!!

si acum despre noi: ieri am botezat printesele - au fost destul de cuminti in biserica - adica nu au plans chiar tot timpul :))) in schimb parca de dimineata au stiut ca o sa se intample ceva cu ele - nu au vrut sa manance decat tzitzi pana seara pe al 8
azi dimineata am fost cu ele la biserica la impartasit, iar dupa-amiaza vin nasii la baita
promit ca-mi fac timp sa pun poze

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Pussi,eu am umflata numai laba piciorului si degetele.Nu ma doare,doar ca nu mai pot baga piciorul in incaltaminte.Saptamana viitoare merg la controlul de o luna dupa nastere;o sa il intreb atunci pe doctor.
Bebelinii sunt bine;dorm si mananca.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

felicitari lachi pt super bebeii nascuti, chiar ca au fost mari.
fetelor va multumesc pt urari mult de tot!!!
in we am fost din nou la munte, era asa racoare ca ne-a luat cu friguri si ne-am imbracat nu gluma, iar seara era o slendoare sa stai pe iarba.
ne-am relaxat toate si bineinteles ca gemenele au fost cele mai privilegiate.
in rest astept sa treaca zilele si sa ma intalnesc cu sotiorul meu.
va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

Salutare fetelor

Noi am petrecut excelent sambata la cumetrie, am dansat de ma dor gleznele cumplit, bebeii au fost cumintei si le-a placut debandada si muzica, deh...seamana cu ma-sa...sambata dimineata am reusit si io sa imi iau o rochitica pe care pusesem ochii de vro luna da nu imi venea si ghici, acuma imi vine...uau....cu bulinute rosii f faina.....am si poze insa tre sa astept bateriile sa se incarce ca sa le pot downloada, cat de repede le pun pe flickr.com...duminica furam la bunici la tara ca sa ne odihnim, ca acolo sunt multe matusi care sa se ocupe de pandurei, pfiu....

Lachione, felicitari pt fetele grasane, cred ca ce burtoi ai avut, uau, sa creasca mari si sanatoase si sa te refaci repede...sa ai mult laptic si te asteptam cu vesti.

Teodora, grija mare marti la cerclaj si cred ca nu mai ai rabdare sa iti vezi minunile...ne rugam la DD sa fie bine si sa nasti usor...si pandureii mei si-au pastrat temperamentul.....Rares e mai lenes, iar Cezar mai iute, exact ca in burtica..hihi....tu ai baietel si fetita, ideal, ce mai voiam si io asa, da na, m-am procopsit cu 2 masculi, si amu am 3 barbati in casa, da cine o sa fie protejata?

Ayumi, ma bucur ca Naoki e bine si a scapat de infectie, ai sa vezi ce repede cresc bebelusii tai ...

Tamyra, spor la varuiala si smotruiala...acusi-acusi intru si io in faza asta cam peste vro 2 saptamani...da la casoiul care-l am tre sa adun toti prietenii...hehe...

Ainia, io am terminat Pedagogicul in 97 si am lucrat ca invatator-educator 5 ani la un centru de plasament, dupa care am plecat la un schimb de experienta ca educator specializat in Franta, la intoarcere lucrai la Caritas tot ca educator si de abia anul trecut am fost la catedra ca institutor la o scoala de aicea, ca ma saturasem de copii si tineri cu probleme de comportament, o luam io razna de acuma...am avut de-a face si cu drogati si alcoolici, ce mai reeducare sa bagi in ei?..dar la catedra imi place mai mult si peste 2 ani am sa dau concurs sa imi gasesc iarasi post ca institutor...intre timp am facut si Dreptul, dar neavand gramada de bani sa o pun in buzunar nu am cautat ceva pe domeniu....io ma gandesc din ce in ce mai mult sa imi deschid un after school pe viitor sau de ce nu, o gradi particulara la viluta mea , ca am dubla specializare...invatatoare+educatoare, oi vedea...mi-e dor sa mai fac si o niste cursuri, da de acuma cand mai cresc bebeloii...

Mamaana, felicitari pt botez si asteptam poze...

Gab, sa iti fie de bine distractia la munte, vrem si noi la racorica...

promit sa revin cu poze de la cumetrie cu rochita de Scufita Rosie

pupici

Mergi la inceput