Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabymar spune:

59 este buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

gabymar - multumesc.

trebuie sa iau in considerare si after-school.

cum e ciclul primar in Elena Cuza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky1996 spune:

Am fost si eu la Scoala 81 sa inscriu copilul dar directoarea m-a intrebat ce functie am. Dupa ce am raspuns mi-a facut o oferta contra unei sume cu trei 0 in euro binenteles, imi baga copilul la una din invatatoarele cele mai bune care duce copiii pe cele mai inalte culmi. Sincer am refuzat si nu ca nu aveam dar nu am vrut.Asa copilul meu a fost dat la o doamna care a fost considerata mai slaba pregatitata (asa cum spune dna directoare), insa copilul meui a fost foarte bun si s-a vazut cat a muncit invatatoarea cu el, ca de altfel cu toti ceilalti. Multumim dnei. Anghel promotia 2002-2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Buna dimineata,

Cunoasteti vreo invatatoare care va prelua copii de clasa I la scoala 197, 193 sau 164 in sectorul 6 ? As dori sa intru deja in legatura cu invatatoare sau directorul scolii sa inscriu copilul pentru anul viitor.

Daca stiti vreo invatatoare buna in sector 6, in Drumul Taberei, ca aici locuim (nu Militari sau Crangasi), va rog sa-mi povestiti cam cum sa fac sa intru in legatura cu ea.

Va multumesc frumos!
O zi minunata va doresc!

july mami de Alex (12.11.2004) 28 sapt. + Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Este cineva cu puiul la Scoala Generala nr. 117 din sectorul 6? Cum este? Pana acum am gasit cateva referinte bune, dar as vrea mai multe detalii.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui julyjuly

Buna dimineata,

Cunoasteti vreo invatatoare care va prelua copii de clasa I la scoala 197, 193 sau 164 in sectorul 6 ? As dori sa intru deja in legatura cu invatatoare sau directorul scolii sa inscriu copilul pentru anul viitor.

Daca stiti vreo invatatoare buna in sector 6, in Drumul Taberei, ca aici locuim (nu Militari sau Crangasi), va rog sa-mi povestiti cam cum sa fac sa intru in legatura cu ea.

Va multumesc frumos!
O zi minunata va doresc!

july mami de Alex (12.11.2004) 28 sapt. + Tudor Constantin

Pot sa-ti recomand o invatatoare f buna la fosta scoala nr. 191 in Drumul Taberei (de 2 ani este Liceul Ortodox Sf. Antim Ivireanu) daca te intereseaza. Scrie-mi pe PM.

Edit: pentru mine foarte buna nu inseamna ca da teme multe si lucreaza 10 culegeri pe semestru sau scoate o clasa de olimpici ci ca este blanda, apropiata de copii si foarte buna dpdv profesional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zadi

gabymar - multumesc.

trebuie sa iau in considerare si after-school.

cum e ciclul primar in Elena Cuza?

Nu sunt titulare invatatoarele si te poti trezi ca se schimba in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

fetita mea este la grupa pregatitoare, vrem sa o inscriem la scoala generala nr. 80, stie cineva ceva despre acesta scoala? este buna sau sa ma orientez spre alta.
multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_vise

Cine imi poate recomanda o invatatoare careia sa ii mai placa meseria,copii avind in vedere conditiile actuale???!!!!Ma intereseaza pt anul scolar 2011-2012 in zona gara de nord,1mai,titulescu pt clasa 1.De asemenea daca stie cineva cine treb sa aiba clasa 1 la sc 11 si m-ar ajuta si ceva inf despre colegiul german .Am un baietel care face germana si care in 2011 intra clasa 1.Multumesc pt informatii!!

Exact in zona asta cautam si noi. Daca afli ceva, te rog sa ma anunti.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Noi suntem in clasa I, la Jose Marti (56)

Mergi la inceput