Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tati_2000 spune:

Nu poate nimeni sa ma ajute cu o parere despre scoala 7 din Baneasa?Vreau sa-mi mut copilul de la scoala 12 (Aviatiei) si nu stiu ce sa fac.Cum sunt copii la clasa a 6 a anul acesta (2010-2011)?Sunt romi multi pe acolo? Se bat in clase, etc? Profesorii sunt ok? Se intereseaza de elevi?Eventual daca este cineva care are copilul la aceasta clasa (a 6 a). Am nevoie urgenta de un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria

Cunoaste cineva scoala 59 "Dimitrie Sturdza"? Nu am gasit niciun mesaj despre aceasta scoala.

E una dintre scolile cele mai bune din Drumul Taberei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Am si eu o mare rugaminte...am o fetita care va trebui sa mearga in 2011 la scoala. Noi locuim undeva pe 13 septembrie si as avea 2 variante unde as putea sa o inscriu...fie la Scoala generala din cadrul liceului "Ion Barbu", fie la scoala generala 146 ,cea de pe Panduri. Puteti sa ma ajutati si pe mine in a lua o decizie? Stie cineva care din scoli e mai buna?Cea din cadrul liceului Ion Barbu mi-ar fi mai aproape de casa, dar nici cealalta nu e f. departe.
Va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Multumesc Claujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

MAria e foarte buna si scoala de la Ion Barbu. Daca e aproape cauta o invatatoare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omari_voi spune:

Comentariile rauvoitoare despre Scoala Nr. 82 sunt facute de scolari care au avut probleme cu invatatura si cu disciplina. Cred ca despre orice alta scoala ar vorbi la fel.
Pentru a afla cum este soala in realitate, va invitam sa o vizitati, sa intrati pe site-ul scolii: http://scoalanr82.scoli.edu.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tati_2000 spune:

Are cineva referinte despre scoala nr. 7 din Baneasa? Mai exact pentru clasa a 6 a anul acesta?Chiar sunt pe ultima suta de metrii si am nevoie de ceva informatii calde. Am auzit ca au un profesor bun la matematica(prof. Gheorghe).Se face scoala? Cum sunt copiii?Deranjeaza orele?Profesorii vin la ore sau intarzie?
Orice informatie mi-ar fi de mare ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fica spune:

am inceput iar cu nebunia scolilor.....dar ne aceea suntem mamici ca sa ne agitam pentru copii nostri...
Ma intereaeaza parerile voastre pentru clasa 1 din 2011. Locium in sectorul 1 si din ce am vazut, citit ar intra in discutie urmatoarele scoli: 11,10,177,178. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

maria2004 si Ioana mea va merge la scoala in 2011 si tot in 13 Septembrie stam.
Eu stau pe ganduri daca sa o dau la 146 sau la 150. Despre amandoua am auzit ca sunt bune.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Va rog sa ma ajutati sa fac alegerea potrivita pentru I-IV in zona Drumul Taberei mai exact Ghencea-Prelungirea Ghencea.
Variante: 59,205,164,sau I-IV in Elena Cuza.
Puteti sa imi recomandati invatatori care au anul acesta clasa a-IV-a? (noi incepem clasa I anul viitor).

Mergi la inceput