Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 29
vanessa ionescu spune:
georgi, o sa-ti dau eu un raspuns miercuri-joi. Fiul meu are un coleg care vine de la scoala 11 al carui frate termina anul asta clasa a Iv. O sa o sun pe mama lor drsa se termine minivacanta asta. Eu am zis ca este o scoala buna i-iv. E din auzite, fiul meu avand colegi multi de la scoala asta. e o invatatoare foarte foaret buna dar care acum are clasa a II. (e din seria colegiulor lui fimiu). Stiu ca este buna pentru ca, la toate concursurile si olimpiadele din clasele II-IV erau printre primii cei de la scoala 11. In schimb, acum la nici un concurs nu am vazut pe liste pe primele locuri vreu copil de la sc. 11. Dar, este adevarat ca cei buni au plecat in clasa a V a la Tudor Vianu sau pe la alte colegii care au pepiniere pentru cei buni.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
vanessa ionescu spune:
a, am uitat, se mai zvoneste ca la scoala 11 e importanta sponsorizarea scolii. nu ma refer la spagi ci efectiv la sponsorizarea scolii. Dar asta e tot din auzite (doar ca de la multe persoane care au fost peacolo)
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
carmenmi spune:
buna ziua,
si eu sunt interesata sa aflu informatii ajutatoare despre invatatoarele de la scoala 11 care la anul vor lua clasa I. doamna vanessa, ati reusit sa aflati cate ceva? v-as ramane recunoscatoare daca mi-ati spune cate ceva... va multumesc, anticipat.
georgi_ignat spune:
Chiar nu reusim sa cooptam pe forum vreun parinte al unui elev de la Scoala nr. 11 "I.H. Radulescu", sa ne spuna si noua cate ceva despre invatatoarele care vor avea la anul clasa I? Sau aspecte particuale legate de inscrierea la aceasta scoala?
Astept mesaje si in privat, daca informatiile nu pot fi postate in public.
Inca o data multumiri pentru cei care isi fac timp sa imi raspunda.
Georgiana
cristikate spune:
Buna,
Caut cateva pareri , sfaturi si orice m-ar putea interesa in legatura cu:
Scoala Nr. 170 'Geo Bogza'
Scoala Nr. 171 'Petre Ispirescu'
Am fetita la pregatitoare pentru scoala.
Sarbatori fericite si mosi craciuni adevarati cat mai generosi.
clauddes spune:
In primul rand vreau sa urez tuturor Sarbatori fericite, pline de bucurii!
Sunt noua pe forum si m-ar interesa si pe mine detalii despre scoala nr.172 - Sf Andrei sau 197- ambele din Dr Taberei.
Eventual recomandarea unor invatatoare care voi prelua in toamna clasa I.
Multumesc anticipat!
Catalinau spune:
Buna,azi am intrat si eu in grupul :despre copii:Elag cum pot lua legatura cu tine despre sc 114 si 79 sau sc 5 clasa step by step?ce sa aleg?