Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Are cineva informatii referitoare la scoala nr. 197 din Dr. Taberei?
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Dana D ....vreau si eu detalii si informatii despre scoala nr 199.
Noi locuim foarte aproape pe aleea Bucovina si as vrea sa stiu daca are si after school....poate e cineva care are copilasul la aceasta scoala.
Ma intereseaza pentru anul scolar 2010 si va pov si de ce.....
Azi la gradi, de dimineata o mamica ma abordat si ma intrebat daca doresc sa contribui cu o "suma de bani" pentru viitoarea invatatoare a copiilor din grupa fetitei mele. ........si am ramas blocata ca nu stiam despre ce este vorba si din vorba in vorba mi-a pov ca luna viitoare vor sa cumpere "ceva mai consistent" pentru o doamna invatatoare de clasa a IV-a pe care o apreciaza si vor fi trecuti pe o lista de "asteptare" pentru luna decembrie cand incep inscrierile.
Eu nu doresc sa o dau pe fetita mea acolo pentru ca ne este fooooarte departe de casa (zona grivita).

multumesc muuult

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giutza spune:

Buna seara.
Eu sunt putin cam cazuta din cer... copilul meu ve merge la scoala in 2010, dar am auzit ca ar trebui sa ma duc de acum sa-l inscriu daca vreau loc la o scoala buna. Nu-mi vine sa cred ce se intampla! Dar trebuie sa ma conformez...
Am tot citit pe forumuri despre scoala 119 (noi avem nevoie de scoala in sectorul 4), dar am inteles ca nu are si after school, lucru foarte important pentru noi. Va rog sa-mi spuneti daca stiti vreo scoala buna in sectorul 4 care sa aiba si after school.
Va multumesc pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...nu sunt singura "paranoica"?

deci este adevarat.....sapt viitoare merg la scoala sa ma interesez

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Stiu sigur ca are semiinternat scoala 96 si scoala 114(care e in sectorul 5) dar destul de aproape de 4. NU stiu in ce masura te avantajeaza, dar sper...
Succes,

Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inesita spune:

Buna!
Fetita mea va merge la scoala anul viitor, adica 2010. Am tot cautat informatii despre Scoala 196 Federico Garcia Lorca, dar nu am gasit. Daca este cineva care imi poate spune cate ceva despre aceasta scoala, mi-ar fi de ajutor.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna!
Despre Liceul Dimitrie Bolintineanu (Calea Rahovei - Sector 5)stie cineva ceva?
Pentru clasa I ma intereseaza.
Se dau / nu se dau spagi, invatoare bune, se face carte serioasa?

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Rugaminte pentru mamicile care au copii elevi la scoala 280 (sector 5): cunoasteti date despre invatatoarele care vor prelua clasele I in 2010 si daca da, puteti sa-mi spuneti ceva despre ele?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Despre scoala nr 10 "Maria Rosetti" imi puteti spune ceva? Multumesc

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giutza spune:

Imi pare rau ca nu va pot ajuta...
Dar va pot spune ca am aflat de la mama unei colege de gradi a lui Calin ca in sect.4 scoala 165 e foarte OK, e sub patronatul Politiei care a instalat un sistem de supraveghere, au de la clasa I limba engleza intensiv si se pare ca si directorul e o persoana cu vocatie si stie meserie, isi pastreaza aproape profesorii buni si-i inltura pe cei care nu fac fata; in 1-2 saptamani ma voi duce intr-o vizita si va voi spune apoi ce parere mi-am facut; scoala se afla langa Piata Resita si are si semi-internat.

Mergi la inceput