Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Buna. As vrea si eu informatii despre Scoala 11, Ion Heliade Radulescu.
Ma intereseaza o invatatoare foarte buna, care anul asta are clasa a IV-a si anul viitor, in toamna, incepe cu clasa I.
Orice alte date sunt bine venite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui catale

Buna. As vrea si eu informatii despre Scoala 11, Ion Heliade Radulescu.
Ma intereseaza o invatatoare foarte buna, care anul asta are clasa a IV-a si anul viitor, in toamna, incepe cu clasa I.
Orice alte date sunt bine venite.

Buna,
sunt si eu interesata de acelasi subiect. Copilul meu intra in clasa 1 in 2010. As fi interesata de numele unei invatatoare buna in scolile: Jean Monnet, sc 12, sc 45, sau sc 11.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hgt2009 spune:

@ioanatzuca: scoala 19 nu e mai buna ca sc. centrala...nivelul e acelasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Chiar nimeni nu are copii la scoala 146 din sector 5 (I. G. Duca)?
Am vazut site-ul lor, dar ma intereseaza informatii de la persoane care au deja copilasii acolo.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Buna tuturor.

Stau in Drumul Taberei, zona Tricodava-Prelungirea Ghencea.
Din rezultatele de anul acesta a generatiei clasei a VIII-a am observat ca cele mai mari medii le-au avut promotiile din Colegiul Elena Cuza.

Noi incepem scoala in 2011 si bineinteles ca trebuie sa imi fac bine temele pana atunci. As opta si eu pentru Elena Cuza pt. ca nu e foarte departe de mine (la o statie).

Stie cineva care sunt invatatoarele care incep clasa a III-a anul acesta si deci posibil ca una dintre ele sa fie si a noastra in 2011? Ceva recomandari?

P.S. eu trebuie sa vorbesc personal cu viitoarea invatatoare pt. ca fiica mea este stangace si emotiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

pentru patrocle

Cu siguranta scoala 149 este mai buna.Mai este si scoala 82 in zona dar toata lumea tinde spre 149.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zadi

Buna tuturor.

Stau in Drumul Taberei, zona Tricodava-Prelungirea Ghencea.
Din rezultatele de anul acesta a generatiei clasei a VIII-a am observat ca cele mai mari medii le-au avut promotiile din Colegiul Elena Cuza.

Noi incepem scoala in 2011 si bineinteles ca trebuie sa imi fac bine temele pana atunci. As opta si eu pentru Elena Cuza pt. ca nu e foarte departe de mine (la o statie).

Stie cineva care sunt invatatoarele care incep clasa a III-a anul acesta si deci posibil ca una dintre ele sa fie si a noastra in 2011? Ceva recomandari?

P.S. eu trebuie sa vorbesc personal cu viitoarea invatatoare pt. ca fiica mea este stangace si emotiva.

Stiu ca nu sunt toate titulare ci doar detasate, cu contract de munca pe 1 an. Intereseaza-te care vor ramane pana atunci.

De asemenea, clasele I-IV sunt clase de practica pentru liceenii care vor deveni invatatori. Nu e prea bine pt copil sa fie "cobai".

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ma intereseaza si pe mine ceva informatii despre:
Scoala Generala Nr. 144
Prel Ghencea, nr. 85, sect. 6, Bucuresti

Are cineva copilul acolo? Stiti cumva daca sunt primiti si copii din Ilfov? Noi stam in Bragadiru, dar mai aproape de aceasta scoala decat cea din sat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

claujro- multumesc pentru raspuns. habar nu aveam ca asa sta treaba. eu m-am uitat peste rezultatele celor de clasa a VIII-a si am observat ca absolventii din Elena Cuza au intrat si in Lazar, Viteazu, Sava, pe cand cei din Lovinescu cel mult au ajuns in Moisil si majoritatea au ramas mai departe tot in Lovinescu.

Stii cumva care dintre scolile din zona Tricodava are un "grad un pic mai ridicat de stiinta si responsabilitate"?

De la vecini am intels ca batalia se da pe scoala de pe Vladeasa-Ghencea insa rezultatele copiilor de a VIII-a nu au fost grozave.

Scoala Libaneza - poate cineva sa imi dea lamuriri? costuri si metode scoalare aplicate?
Am inteles ca acum ar fii scoala cu cel mai ridicat nivel de performanta dintre cele particulare......dar cat costa?

Scoala generala T. Vianu - care sunt criteriile de inscriere in clasa a V-a la Vianu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Zadi, si eu caut, Matei va intra toamana viitoare in clasa I. Tinem legatura.

Mara si Matei

Mergi la inceput