Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 22
franqois spune:
Dar despre scoala Liceului Stefan Odobleja, sector 5, ce stiti? Manon spunea ca ar fi de fite. De ce? Eu mi-am inscris puiul la aceasta scoala pentru ca este foarte aproape de casa si as vrea sa-mi spuneti ce stiti despre ea. Eu stiu ca este una dintre cele mai dotate scoala din Bucuresti. Vad ca nici pe lista nu este.
Maadi spune:
Franqois, despre Odobleja am auzit si eu numai de bine. Este fostul liceu MF4. Este intr-adevar bine dotat, au un sediul f. frumos aranjat, nu mi s-a parut de fite si se face carte. Eu mai trec pe acolo deoarece sunt multi profesori din vechiul meu liceu (MF4) si imi place sa-i revad. Si eu mi-as fi dat copilul acolo dar imi este putin peste mana, plus ca nu au semi-internat, pentru mine acesta fiind esential.
cris06 spune:
Francois, si eu l-am inscris la Odobleja, e chiar lg. blocul nostru. Da-mi ceva detalii dc. poti, te-ai interesat de invatatoare, ai aranjat ceva?
cris06 spune:
Francois, si eu l-am inscris la Odobleja,este chiar lg. blocul nostru. N-am prea avut de la cine sa culeg relatii. Spune-mi dc.poti, te-ai interesat de invatatoare, ai aranjat ceva?
franqois spune:
Cris06 poti sa-ti activezi PM sa-ti spun numele invatatoarei? Sper ca am facut o alegere buna
hgt2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hasik Buna, Puteti sa-mi spuneti cate ceva despre invatatoarea Murgoci de la Scoala Centrala (din cate am inteles, va prelua clasa a II-a din toamna 2009)? Are experienta si rezultate din activitatile cu copiii? Scoala centrala are semi-internat? Daca da, pana la ce ora si cat costa? Multumesc mult! |
Nu o cunosc pe respectiva invatatoare, dar va pot spune ca are semi-internat. Eu cand eram la 1-4 stateam cam pana pe la 3 jumate, dar colegii mei stateau si pana pe la 5 parca. Dati un telefon si interesati-va. Din cate stiu eu, copilul nu poate sta la internat daca nu ii platiti si cantina( nu e obligat si nici recomandat sa o frecventeze), sau cel putin asa era inainte. Daca doriti mai multe informatii despre scoala, vi le ofer cu placere. :)
ioanatzuca spune:
pentru Hasik:
o scoala mai buna din zona (la 5 minute de mers pe jos de Sc Centrala) este Scoala 19 Tudor Arghezi.
Succes si adaptare usoara, oricare ar fi alegerea!
Corina
ematimerman spune:
buna fetelor! au am inscris-o pe fetita mea anul acesta, la scoala 195 "marin sorescu"-bucuresti, sect.4. Am o prietena a carui fetita invata acolo si este f. multumita de scoala - de modul de predare si evaluare, de invatatoare etc. voi ce parere aveti de aceasta scoala? cunoasteti si lucruri mai putin placute despre aceasta scoala?
19s. si mamica de printesa Alexandra (04.10.2002)
patrocle_2003 spune:
Buna tuturor!
despre scolile din sectorul 3, in afara de 195, nu mai spune nimeni nimic? as dori sa stiu mai multe despre sc. 116 si despre sc. 149. Mergem si noi la scoala in anul 2010-2011. as incerca si la scolile pe care le considerati de top in sector, dar sunt limitata de distanta, trebuie neaparat sa fie aproape de casa, nu are cine sa-mi duca baiatul altfel la scoala. Astept pareri, multumesc!!