Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 21
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Scoala 79 este cea mai buna scoala generala din Bucuresti si se vrea a fi una dintre cele mai bune din tzara, asa ca daca aici vin cele mai proaste cadre didactice, atunci inseamana ca trebuie sa ne tinem copiii acasa, deoarece in celelalte scoli e prapad, nu? |
Sa nu exageram totusi,in fiecare generatie din scoala asta sunt cam 120 de copii din care macar 30% sunt sub 8.5.
Cu prapadul si dezastrul din celelalte scoli s-o lasam mai moale...Poate nu vor mai fi proptelele de pe la olimpiade ca dureaza un pic pana se afla ca esti prof la 79....
Elag spune:
Si mie mi s-a parut absolut exagerat ce am auzit! Singurul motiv care m-a facut sa verific cu voi a fost faptul ca invatatoarea era cea care indemna schimbarea scolii!
Dar tot ca voi m-am intrebat si eu: stiind ca 79 este o scoala buna (nu ma bag in disensiunile legate de "cea mai buna scoala") nu cred ca directoarea nu se preocupa sa aduca profesori buni in locul celor care se pensioneaza.Si cred ca majoritatea vor fi din cei care se transfera de la alte scoli, nu de pe bancile facultatilor....
beatrice75 spune:
Nu nu sunt prof, nu am copii si prin urmare nu sunt de la scoala 79. A se citi mai sus ca am laudat si scoala 118.
beatrice75 spune:
ma deranjeaza doar cum se loveste in tineretul din ziua de azi, bun de nimic....e adevarat ca sunt o gramada de Universitati particulare (nu-s deloc de acord cu asa ceva), dar pana la urma, daca esti bun, lucrul acesta se vede....
beatrice75 spune:
Am fost la o festivitate de premiere si directoarea spunea cum, datorita rezultatelor foarte bune, se situeaza pe primul loc in Bucuresti.Se aducea la cunostinta celor prezenti faptul ca sunt clase unde media generala cea mai mica este peste 9.
beatrice75 spune:
si directoarea spunea cum, datorita rezultatelor foarte bune,SCOALA se situeaza pe primul loc in Bucuresti.SI CA SE VREA SA FIE UNA DINTRE CELE MAI BUNE SCOLI DIN TZARA.
dana d spune:
citat din mesajul lui dana d Fata mea cea mare este clasa a 8-a la scoala generala 98 Avram Iancu in Berceni (sector 4). Scoala buna cu rezultate bune si cat de cat disciplina daca mai exista asa ceva in ziua de azi. Momentan e in renovare jumatate din scoala si se invata in 3 schimburi in cealalta jumatate dar asta nu va tine mai mult de un an calendaristic si apoi va arata super. Sunt destul de multumita, se fac ore cat de cat serios, abateri disciplinare nu am auzit a fi scandaloase, nimic de reprosat. Am si o invatatoare pe care o recomand cu caldura Grozavu Monica si daca a fost a fetei mele inseamna ca trebuie sa aiba acum cl. a 4-a dar nu stiu daca va mai profesa fiind si ea ca multe altele proaspat absolventa a unei facultati. Ar fi pacat pentru ca e intradevar o invatatoare dedicata care isi da tot interesul si pune suflet dezinteresat (material). Anul trecut vad ca din 95 de absolventi 36 au avut medie peste 9 adica 38% din calculele mele. Despre harta aia cu scolile eu constat ca e o porcarie: in zona intersectie Nicolaie Grigorescu cu Brancusi (continuarea Baba-Novac) e scoala 199 si nu 16 iar vis-a-vis de ea putin mai in Nord mai e o scoala a carui numar nu-l cunosc si vroiam sa-l aflu tocmai din harta dar nu e nimic indicat pe harta in zona aia. Exact langa scoala 199 e gradinita noua 69 unde o am eu pe cea mica pentru care incep sa ma interesez pentru anul 2010 cand intra la scoala. Fetele mele Iremediabil indragostita de CANADA |
Am scris si eu aici despre scoala 98 -Avram Iancu din sectorul 4 si vad ca nu ati pus-o la catalog. O recomand cu caldura pentru cei care stau in zona, e una dintre primele scoli din sector, fata mea termina acum clasa-8 si are acces la aproape orice liceu doreste fara sa fi facut meditatii decat la o materie, restul e meritul ei si al profesorilor din scoala.
La anul va fi si proaspat renovata, laboratoare dotate...
In legatura cu harta cu scoli, m-am lamurit cu privire la zona mea despre care discutam in postarea precedenta: Scoala 16 e cea de care spuneam ca e langa mine si nu-i stiu numarul, deci e peste drum de Potcoava mai spre Morarilor, in zona Intrarea Horbotei, Intrarea Badeni, nu stiu exact pe ce strada are adresa. Cea din spatele Potcoavei e scoala 199 si despre astea doua as vrea sa aflu si eu date ca dintre ele o sa aleg la anul scoala unde dau fetita... ma tem ca scoala 16 nu e prea grozava, din pacate pentru ca e chiar langa blocul meu.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
hasik spune:
Buna,
Puteti sa-mi spuneti cate ceva despre invatatoarea Murgoci de la Scoala Centrala (din cate am inteles, va prelua clasa a II-a din toamna 2009)? Are experienta si rezultate din activitatile cu copiii?
Scoala centrala are semi-internat? Daca da, pana la ce ora si cat costa?
Multumesc mult!
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui davira mussette, am fost intr-un stres continuu cu scoala asta nu stam in zona ei , am doi copii si-mi va fi foarte greu cu unul la scoala si unul la gradi....dar....ce nu faci pentru copil? am fost cu interventie ,clar, nu din sistem inv si nu a fost bine copilul meu a fost inscris, dar .....nu unde trebuia bineinteles ca am apelat unde trebuia si am reusit... zbate-te cu tupeu daca vrei sa obtii ceva succes! |