Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare
Raspunsuri - Pagina 20

Georgetas spune:
Notele la teze nu sunt un criteriu prea bun, pentru ca ele depind foarte mult de supravegerea din fiecare scoala. Sunt scoli unde se permite dialaogul intre elevi in timpul tezelor, sau si mai grav, elevii sunt ajutati. Si surpriza....si anul acesta COPIII DE LA UNELE SCOLI DIN CARTIERE SELECTE STIAU SUBIECTELE.
Deocamdata cred ca olimpiadele nationale sunt dau cele mai "curate" rezultate, iar scolile unde echipe intregi pe fiecare an de studiu obtin rezultate impresionante sunt indiscutabil de top.
Geta

mussette spune:
Are cineva detalii depre d-na invatatoare Dionca Marioara de la scoala 79?
multumesc
Mussette

matahut spune:
Mussette, nu stiu nimic despre ea. Dar macar te poti duce sa o vezi la festivitatea de sf de an, vezi si tu cand e. probabil ca atunci vor fi cititi si copiii care au obtinut premii la concursuri, olimpiade...o sa vezi cum stau lucrurile la toate clasele de a IV-a... Te-ai decis pt Dionca?

Elag spune:
Apropo de scoala 79, am aflat un lucru SOCANT!
O cunostiinta mi-a spus ca are o prietena cu 2 copii la 79, unul in clasa a III-a, iar invatatoarea ei i-a indicat sa-si MUTE copilul din clasa a V-a deoarece generatia de acum de profesori se va pensiona si cei ce vin sunt foarte slabi!!!!!
Mie mi se pare o exagerare...dar sigur mamicile cu copii la 79 pot sa ne spuna cum stau lucrurile cu profesorii de acolo! Va rugam!!!

claujro spune:
Adica nici nu stie ce profesori vin dupa ce se vor pensiona actualii si stie deja ca vor fi foarte slabi? Hai sa fim seriosi! Si se pensioneaza toti, in masa?!!!!
Mara si Matei

beatrice75 spune:
Hai sa fim seriosi!!!Mai bine ca se pensioneaza, copiii au nevoie de prospetime, metode moderne, nu toti babalacii scosi de la naftalina. As vrea sa stiu si eu cati din profesorii in varsta au mai fost la cursuri de perfectionare sau de cand si-au dat gradele s-au culcat pe o ureche si merg dupa metode vechi de acum 50 de ani?Cati din ei lucreaza cu tabla Smart, cu laptopul?

beatrice75 spune:
Si foarte urat ca dna aceea procedeaza asa, adica dupa mine, potopul. Sau sufera ca scoala nu o mai tine si trebuie sa faca loc fortelor tinere si proaspete cu putere de munca?

claujro spune:
Fiecare cu alegerile lui, mie una nu mi-ar placea sa am pt copiii mei o generatie de profesori in varsta. 1-2-3 merg dar chiar toti?! Nu, multumesc!
Mara si Matei

beatrice75 spune:
Scoala 79 este cea mai buna scoala generala din Bucuresti si se vrea a fi una dintre cele mai bune din tzara, asa ca daca aici vin cele mai proaste cadre didactice, atunci inseamana ca trebuie sa ne tinem copiii acasa, deoarece in celelalte scoli e prapad, nu?