Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns REBECHITA spune:

Buna.

Sunt noua pe forum. Aveti vreo informatie lagata de scoala provata SPECTRUM din Dristor? As vrea sa-mi inscriu fetita acolo in clasa I anul acesta. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florica visan spune:

Despre Liceul Eugen Lovinescu are cineva informatii? Mi-am incris fata, dar in iunie trebuie sa optez pentru una din cele 4 invatatoare si nu am nicio idee pe cine sa aleg. Ma puteti ajuta?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

Am o cunostinta care are fetita la scoala SPECTRUM din Dristor in clasa I si era f. multumita. Sunt putini in clasa, invatatoarea e OK, ramane acolo, isi face temele, dupa aceea o duce autobuzul la tenis.

mussette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Scoala 79 de la Unirii, super scoala! din toate punctele de vedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Noi la anul vom intra in clasa I si ne-ar fi de mare folos orice informatie legata de scoala 150 sau 146.
Va multumesc.
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maadi

Noi la anul vom intra in clasa I si ne-ar fi de mare folos orice informatie legata de scoala 150 sau 146.
Va multumesc.
Maadi

La scoala 146 este o invatatoare vestita, Ene, dar la care deja lista da pe afara...Adica daca nu ai vorbit pana acum cu ea...slabe sperante sa mai intre copilul la dansa. Dar...se pare ca mai este inca o invatatoare f buna in serie, suplinitoare insa - si deci nu e sigur ca va mai lua din toamana - o cheama Simionescu. A...stai ca acum imi dau seama ca tu vorbesti de la anu...Hm...la anu nu stiu. Vezi, pune intrebarea si la topicul clasei a III-a, sunt acolo mamici cu copii la scolile astea si poate iti dau un nume, ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgetas spune:

Despre scoala SPECTRUM nu am informatii, insa va pot da informatii despre ICHB, unde fetita mea este elva in cls. aVIIa. Cei interesati pot adresa intrebarile lor pe adresa geta@cael.pub.ro. Daca as rapunde aici, sigur ar fi considerata reclama.
Geta

Mergi la inceput

Va sfatuiesc sa va inscrieti copiii la scoala 79 de la Unirii daca locuiti in apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nirvana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

NOU!!! www.imobiliare-rezidentiale.ro/rha-harta bucuresti~pdi-scoli generale" target="_blank">Link cu harta scoli bucuresti, ca sa puteti vizualiza ce scoli aveti in zona mai usor

Dragii mei,

Scriu acest mesaj pentru ca am constatat ca nu prea gasim informatii despre scoli generale.

Daca despre gradinite s-au scris multe, multe pagini, la capitolul scoli stam prost, nu se prea inghesuie lumea sa raspunda la intrebari. De ce oare??? De exemplu, e secret cumva care dintre scoli:
- sunt bune si care nu sunt?
- au invatatori si profesori buni si care nu, si eventual care sunt acestia?
- au semiinternat, afterschool?
- ofera alte activitati, de exemplu sportive, artistice sau cercuri de mate, literatura, informatica?
- se gasesc intr-o anumita zona (de ex. subiectul cu scolile din Berceni e un inceput)
Si lista de intrebari poate continua...

La putinele subiecte pe aceasta tema sunt cateva raspunsuri sau nici un raspuns. Exista un subiect despre scoli- ceva cu bila alba, bila neagra, dar numai cateva postari fara prea multa informatie utila. Pe cei care aveti copiii la scoala, ce va retine sa scrieti acolo?

Va rog din suflet, hai sa remediem aceasta deficienta pe DC.

Invit mamicile de scolari sa scrie despre scoli, invatatori si profesori.

Sunt convinsa ca sunt multi parinti care au nevoie de asemenea informatii pentru a lua decizia corecta ce scoala si ce invatator sunt potriviti pentru copilul lor, in functie de criteriile fiecaruia (ex: renume scoala, invatatori si profesori; distanta fata de casa; semiinternat; activitati gen sport sau cercuri, etc).

Va multumesc anticipat celor care vor decide sa umple acest gol de informatie si le ofer .

Promit ca atunci cand mi-o veni randul, sa scriu si eu despre experienta noastra scolara.

Iata un link cu scolile din Bucuresti pe sectoare, sugerat de IIleana:
http://www.ebucuresti.info/pages/educatie/scoli_bucuresti.html

In continuare, inercam sa facem un TOP. Daca fiecare face calculele pentru cateva scoli, eu dau apoi copy/paste aici si avem un top . O sa incerc sa-l actualizez cat de des.
Va rog precizati oras, sector, eventual zona. E mai simplu de centralizat informatia apoi.
Precizez ca nu am inclus si liceele care au clase 5-8, pentru ca scopul aici este sa ajutam la alegerea scolii pentru boboci de clasa I.
= bila alba
= bila neagra

TOP SCOLI
(criteriu: numar elevi din total promotie cu media admitere liceu 2007 peste 9
sursa: http://admitere.edu.ro/2007/staticPre/j/ ,dai click pe oras, apoi pe "Ierarhie admitere 2007" pentru orasul dorit, gasesti primul copil din scoala care te intereseaza, dai click pe el si te duce in scoala, apoi numeri cati copii au peste nota 9 la admitere si cu regula de trei simpla afli procentul din total elevi)

Bucuresti, Sector 1
- Sc. 11 "Heliade Radulescu": 41 din 67 elevi, 61.19% (zona Kiseleff - Muzeul Taranului Roman)
- Sc. 186 "Elena Vacarescu": 18 din 37 elevi, 48.64% (zona Piata Amzei-Piata Romana)
- Liceul teoretic "Jean Monet": 39 de elevi din 87, 44.82%
- Liceul Teoretic "Nicolae Iorga": 35 de elevi din 87, 40.23% (zona Piata Domenii, magazin Dioda, B-dul Ion Mihalache nr. 126)
- Sc. 5 "Corneliu N. Popescu": 22 din 59 elevi, 37.28% (zona Piata Amzei-Piata Romana) - o de la emil, pag 1
- Sc. 17 "Pia Bratianu": 35 din 94 elevi, 37.23% (zona 1 Mai-Miciurin, in spatele Mega Image)
- Sc. 171 "Petre Ispirescu": 13 din 40 elevi, 32.5% (zona Turda - pod Grant, parc Regina Maria)
- Sc. 45 "Titu Maiorescu": 20 de elevi din 65, 30.76%
- Sc. 175 "Sfantul Nicolae/Dumitru Petrescu": 13 din 56 elevi, 23.21% (zona Calea Grivitei, Str. Lainici)
- Sc. 1 "Sfintii Voievozi": 12 din 66 elevi, 18.18% (zona Piata Amzei-Piata Romana)
- Sc. 170 "Geo Bogza": 16 din 92 elevi, 17.39% (zona Turda - picior pod Grant)
- Sc. 173 "Eugen Barbu": 4 din 25 elevi, 16% (zona Calea Grivitei, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Str. Pavlov)
- Sc. 118 "Vasile Alecsandri": 6 din 40 elevi, 15%,(zona Piata Amzei-Piata Romana)
- Sc. 3 "Nicolae Titulescu": 6 din 60 elevi, 10% - surpriza neplacuta !!! (zona primarie sector 1, Mega Image)

Bucuresti, Sector 2
- Sc. 56 "Jose Marti": 94 din 192 elevi, 48.96%
- Sc. Centrala: 42 din 87 elevi, 48.27%
- Sc. 30 "Grigorie Ghica Voievod": 29 din 129 elevi, 22.48%
- Sc. 46: 22 din 111 elevi, 19.82%
- Sc. 25: 5 din 47 elevi, 10.64%

Bucuresti, Sector 3
- Sc. 195 : 51 din 114 elevi, 44.7%
- Sc. 88 "Mihai Viteazul": 55 din 135 elevi, 40.7%, un de la Lala D pag 1
- Sc. 84 "Nicolae Balcescu": 5 din 63 elevi, 7.94% (zona intersectie Calea Vitan cu Mihai Bravu)

Bucuresti, Sector 4
- Sc. 79 : 96 din 159 elevi, 60.37%, un de la Chan pag 4
- Sc. 97 : 45 din 100 elevi, 45%
- Sc. 190 "Marcela Penes": 33 din 108 elevi, 30.55%
- Sc. 194 "Marin Sorescu": 41 din 139 elevi, 29.5%
- Sc. 119 "Vasile Voiculescu": 21 din 102 elevi, 20.59%
- Sc. 189 "Alexandru Odobescu": 8 din 41 elevi, 19.51%

Bucuresti, Sector 5
- Sc. 150 "Sf. Elefterie" : 61 din 107 elevi, 57.01%
- Sc. 146 "I.G. Duca" : 22 din 62 elevi, 35.48%
- Sc. 280 "Mihail Sebastian" : 57 din 183 elevi, 31.15%
- Sc. 131 : 13 din 95 elevi, 13.68%
- Sc. 130 : 12 din 94 elevi, 12.77%
- Sc. 126 : 5 din 48 elevi, 10.42%
- Sc. 135 "Stefan cel Mare": 4 din 63 elevi, 6.35%
- Sc. 148 "G. Calinescu": 4 din 68 elevi, 5.88%
- Sc. 147 "Petrache Poenaru": 4 din 80 elevi, 5%
- Sc. 2: 2 din 47 elevi, 4.26%
- Sc. 134: 2 din 60 elevi, 3.33%

Bucuresti, Sector 6
- Sc. 191: 10 elevi din 49, 13 n-au participat, 20,40%
- Sc. 117 : 34 din 192 elevi, 17.70%, un de la Lala D pag 1 ; 56 elevi din 192 nu au note, nu stiu de ce; daca nu tinem cont de ei avem 34 din 136, deci 25%
- Sc. 176: 6 elevi din 36, 8 n-au participat,16,66%

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Datr va rog, nu faceti topul dupa notele de la teze, ca sunt irelevante.

Mergi la inceput