*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 7
lulu26 spune:
ancamari poate nu e dusa cu capul...dar babydrink are menta(te poti uita pe prospect) si menta constipa. Chiar daca are si altele... Eu ii dadeam babydrink pt colici si nu stiam de ce plangea si facea kk la 3 zile fff tare. Acum avem numai musetel si mai pun eu cateva granule de fenicul ca am vazut ca ii place mai mult asa...simplu nu-i place. Se prepara la fel de ushor ca si babydrink si nici nu mai tb sa astepti sa se limpezeasca licoarea.
Lulu si
Alessia Ioana
poohy spune:
Si eu am avut aceeasi impresie - cat i-am dat fetitei baby drink a plans mai mult si i-a fost mai greu sa iasa afara (crize urate de tot). Si acum ii e greu, se chinuie, se screme, dar nu mai plange chiar atat de rau.
Elteka, nu am inteles, abdomenele nu sunt recomandate nici pentru cei care au nascut natural, sau doar pentru cezariene?
Pai eu cum scap de suncile astea?!?! 
Vorbind de leganuse - ghici ce am vazut eu ieri intr-o vitrina? S-a deschis un nou magazin pe Dorobanti, si am zis sa trec si eu pe acolo (chit ca era inchis) - sa ma zgaiesc in vitrina. Rea decizie sa mergi cu caruciorul pe Dorobanti! Parca era dupa razboi, a trebuit de cateva ori sa iau carutul in brate.
Ei, si in vitrina acolo trona leaganul fisher-price (cred ca aquarium - daca asa il cheama) (dar avea si pret - 739ron parca), si mai incolo se vedeau si bouncer-ul din aceeasi serie si alte leganase
Dupa ce am cautat atata timp, s-a deschis magazinul dupa ce am nascut (am gasit exact leaganele si pe site-ul lor, premaman.com)! Dar tot ies mai ieftin cum le-am comandat eu decat sa le iau de acolo 
Anca
de
Manu 
din burtica
asa cresc eu
carrie spune:
Elteka, ai in format electronic cartea lu unchiu' Spock?
si ca sa nu zici ca numa bebeii baietzi is nabadaiosi de doua zile am intrat in faza tras, supt, intins, scuipat tzatza+urlete.plus colici de doua ori pe zi si ca sa fie tabloul complet cred ca pina la urma a luat si raceala ca ii curge nasul mai tare si are un pic de roshu, azi am fost la dr cu ea.
mi-a zis deocamdata sa nu-i dau nimik, pare viral si sper ca i-am dat si ceva anticorpi.
tot neonatologul mi-a zis ca manifestarea de la san e clar legata de colici si dureri de burta, poate la noi si umpic de acest rosu in gat.
is f stressata sa nu se agraveze.
legat de carucior, Carina nu prea doarme la plimbare dar sta si admira peisajul cu conditia sa nu stam pe loc
eu pot zice ca e un copil tare linistit daca nu o doare nimik, si prin comparatie cu Theodora care si acum pare ca are piper undeva![]()
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
Madi spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Madi, cum stai cu lohiile? La mine tot revine sangerarea, se pare ca din cauza fibromului nu se poate contracta uterul la loc...Si am discutat despre fibrom la ultimul control, dar vestile nu sunt prea grozave
Elteka eu am scapat de lohii. Pe mine m-au tinut cam pana in saptamana a 5-a de la nastere. In saptamana a 6-a aveam niste scurgeri galbui (cum citisem eu ca se incheie lohiile). Dupa controlul de la 6 saptamani am inceput din nou sa sangerez, cam ca la ciclu. M-am gandit initial ca este de la control insa a aratat ca o menstruatie, asa ca ma gandesc ca o fi fost asta. De atunci nu am mai sangerat. Am si
si am stat putin cu frica dupa, sa vad daca voi sangera, dar nu a fost cazul. Cred ca totusi ar mai trebui sa intrebi un doctor, poate se poate da ceva sa nu mai sangerezi, ma gandesc ca nu e tocmai ok sa pierzi sange atata timp. Iti tin pumnii!
Am vazut pozele cu Dolofanelul tau si imi place tare mult de el! In pozele cu prosopelul galben e dulce foc. Si vad ca a inceput sa ii placa la baita!
Elteka, mai voiam sa te rog sa imi spui si mie cum e cu burtica si muschii dupa nastere...ca nu prea am inteles (recunosc ca nu am avut timp sa citesc cu atentie) ca as fi vrut sa ma apuc de Pilates si, dupa ce ai spus tu, mi-e teama sa nu fac mai mult rau decat bine.
Vorbeati de plimbatul in brate al bebeilor. Si Ana tot la verticala vrea plimbata, iar in brate doarme cel mai bine. Incerc sa nu o las sa doarma in brate, doar uneori mi-e asa draga sa o vad asa linistita si senina ca nu ma indur sa o pun in patut.
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
michigan spune:
eimotto, chiar ca a fost inspirata rau chestia asta cu capsunele...un nou apelativ pt bebe...ii spun capsunel sau capsunic ![]()
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte
mica0307 spune:

LA MULTI ANI Cezar si Sonia
Azi vin fetele acasa 

pentru Sonia si Kay.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
vas spune:
buna fetelor. ce mai faceti? ce dor imi e de voi ca de o saptamana nu am timp sa mai intru. Ne pregatim pentru baita in apa sfintita de maine si stiti cat e de umblat. Iar acum am intrat in criza pregatirii mele, adica pensat, epilat, unghii, si toate astea printre reprize de plans si stat la orinzontala cum vad ca ziceti si voi. Se pare ca avem o zi linistita dupa care urmeaza una cu dureri de burtica. Deja ne stim programul.acum doarme ca am pus-o pe burtica si se pare ca e mai calma, asa ca am avut timp sa-mi fac siesta.
va las ca acum ne pregatim sa primim nasii. vin din italia asa ca trebuie sa le facem primire frumoasa, nu?
Apropo, nu am mai citit dar cred ca si botezurile capsunelelor voastre au fost frumoase, nu?
gata ma duc la treaba , multi pupici.
Sunt mamica
mica0307 spune:
vas distractie placuta maine la botez. Asteptam poze.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
chiquitita spune:
lulu26 si iti bea mustetelul fara zahar, ca a mea nu vrea deloc...pediatra a zis sa ii pun 5% zahar in musetel, i-am facut asa o data dar acum regret, ca nu as mai vrea sa ii dau zahar si asa amar nu il vrea...
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
Madi spune:
Am pus si eu cateva poze de la botez in semnatura.
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”