*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

lulu26 si iti bea mustetelul fara zahar, ca a mea nu vrea deloc...pediatra a zis sa ii pun 5% zahar in musetel, i-am facut asa o data dar acum regret, ca nu as mai vrea sa ii dau zahar si asa amar nu il vrea...

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Da...il bea. Ceaiul are in el dextroza care il mai indulceste. Altceva nu am pus..decat cum spuneam...un varf de linguritza de fenicul(se pare ca ii plac aromele)

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madi

Am pus si eu cateva poze de la botez in semnatura.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

O dulcica!!!!!

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

N-am avut net o saptamana!!! Am murit de dor de voi! N-am apucat sa citesc nimic din urma, vreau doar sa zic ca ma bucur de deschiderea noului capitol si a noii etape din viata noastra de mamici, cea a capsunelelor in scutecele
Ma apuc sa selectez pozele pt videoclip si sa citesc din urma.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Madi e super dulce Teodora

fetelor sunt innebunita, simt ca ma deprim...asta mica tuseste.i-a vazut umpic de rosu in gat dar acum tuseste de-a dreptul si nu pot sa-i dau nimik.daca se agraveaza?imi vine sa plang ca am imbolnavit-o

plus ca aici e o vreme de mori, vant, ploaie , frig ca in noiembrie

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

lulu, deci e musetel special de bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Carrie- ok are ros in gat si nu ti-a dat nimic...dar acum ca si tuseste ar tb poate sa dea ceva pentru tuse (noi am luat Ambroxol). Io zic sa il suni si sa vb cu dr. Ca la ei foarte repede evolueaza orice chestie (la noi de noaptea pana dimineata a inceput sa tuseasca rau si sa vomite de la atat tushit). Nu vreau sa te sperii dar mai bine vb mai ales ca vine si we si poate nu il mai gasesti pe dr. Sanatate multa

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chiquitita

lulu, deci e musetel special de bebei.

Da , e ceai granule pt copii de la milupa. La hipp nu am gasit doar de musetel ci numai in combinatii dar erau cu limita minima de varsta si nu ne incadram.

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eimotto, stiu ca Yannis avea o sapt sau doua cand a fost racit.a luat si antibiotice?
eu m-am necajit ca o fi de la faptul ca am bagat ampicilina ptr gat sapt asta si nici macar nu mi-a trecut
mi-a zis dr ca el crede ca se ineaca cu mucishori si sa vedem pina maine daca sa-i dam Eurespal.m-a linistit ca e o viroza banala da care la copilu tau numa banala nu e
nu-mi vine sa cred ce necajita sunt

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

elteka,
David isi baga pumnul in gurita nu de foame, face asa chiar si dupa masa si stiu ca mananca suficient, am verificat...
cred ca singura explicatie e ca e stresat.

lbelciug,
David nu prea e prieten cu sanul...tot citesc la voi ca bebeii se linistesc la san sau ca ar sta cu orele; al meu nu, isi face treaba si dupa ce-a mancat il scuipa si pa; si daca nu-i foame n-are ce cauta la san, nu cumva sa indraznesc sa-l pun ca-l impinge cat colo.

mary lou,
probabil si al meu s-ar trage dar n-are de ce, ca e chelbos

ancamari,
ma bucur ca bebe e mai bine; io te inteleg perfect, ca mama posesoare de urlator

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

Buna fetelor,

Va rog sa ma ajutati voi pentru ca momentan nu pot sa ma ocup de asta; copilasul meu, Cistian, s-a nascut pe 28.06 la Municipal -scor Apgar 7-8, 51 cm si 3600gr, scorul l-a luat pentru ca se pare, epidurala transa 2 s-a facut in dilatatie maxima si a iesit "adormit"..."evolutie foarte buna" scrie pe fisa de externare..
Cum nu s-a observat secretia purulenta din urechiusa, nu stim, vom afla, dar cert e ca este infectat cu MICROBUL PIOCIANIC, diseara ne internam la Gr Alexandrescu.
As dori doar sa se creeze un topic separat cu high importance cu situatia de la Municipal -atentie, si la Elias este o situatie (sau a fost pana foarte de curand) asemanatoare -sunt aiureli motivele de genul: nu primim sa nasteti pentru ca e full maternitatea...
Va povestesc cand voi putea ce se mai intampla
Va pup, bucurati-va ca aveti copilasii sanatosi!
Cristian deocamdata zambeste cu gropite si e un copilas foarte frumos

Mergi la inceput