Imi recomandati gradinita pentru vara
Noi santem la gradinita de stat care a intrat din 1 iulie in vacanta. Pentru luna iulie si august am gasit o gradinita particulara , am mers 2 zile dar nu cred ca mai pot aduce copilul acolo. Doamnele se ocupa de treburile lor copii tipa sar de pe dulapuri , astazi nici nu au esit la o plimbare. Nu inteleg pentru ce platesc banii ? Poate stiti o gradinita particulara normala? Caut in sector 1. Multumesc anticipat.
Raspunsuri
madalinad spune:
eu il duc de 3 zile pe serban la o gradi particulara, pe perioada varii, si pare ok. sunt doar cativa copii, el e incantat, a mancat bine, l-au schimbat cand a transpirat.
personalul mi-a inspirat incredere (am vazut 3 persoane pe acolo), l-au ajutat sa manance, au curte.
nu e grandios, si nici prea ieftin dar... n-am avut alta solutie. e pe langa sp.de copii gr alexandrescu.
pitzinuca spune:
si eu am ales, neavand de ales
, varianta cu gradi particulara pentru vara.
este la gradinita noel (o gasesti pe net), in zona hala traian, este condusa de o doamna exceptionala, este prima oara cand copilul merge cu placere la gradinita si cand il iau spune ca vrea sa mai stea...
cred ca am sa fac un efort si sa il las incontinuu aici. ii place mult, e liniste, e prietenie, e bine.
succes,
b
monica spune:
la noi este a doua vara când mergem la gradinita Dumbrava, de pe str. Ghiocei (vis-ŕ-vis de Circ).
In timpul anului mergem la gradi de stat si în vacanta de vara acilea, unde nu închide niciodata. Cunoastem personalul, avem deplina încredere, mâncare facuta in-house, super curat, superbun, dormit, ceva cântecele, povestioare, etc si program 8-19. 30 RON/zi. E mult, e putin, habar n'am, dar pt. noi e minunat ca nu mai aveam chef de cârpeli toata vara cu soacra, cu fratele, cu mama, cu catelu', cu purcelu'.
Date de contact gasiti cu siguranta si pe google daca cautati. Nu stiu daca am voie sa dau aici...
Gabrielama spune:
exista o gradinita in Pipera care are program si vara; pe www.vacanta-copiilor.ro gasesti amanunte.
Nu am fost, nu stiu cum e, am auzit o reclama la radio si am vefrificat si eu pe net.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
anda141 spune:
quote:
Originally posted by Gabrielama
exista o gradinita in Pipera care are program si vara; pe www.vacanta-copiilor.ro gasesti amanunte.
Nu am fost, nu stiu cum e, am auzit o reclama la radio si am vefrificat si eu pe net.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Pretul pentru programul 9.00-18.00:
1800 ron / luna - daca se opteaza pentru cursuri de o luna
500 ron / 5 zile - perioada la alegere
http://www.copaculdehartie.ro
rebeca_d spune:
Problema mare: caut gradinita vara, scoala de vara pe net. Tot dau de Little London care suna foarte bine, dar cea mica e inca prea mica (accepta de la un an si 8 luni). Poate sunt nerealista si de la toamna (are 1 an si 2 luni). Dar ma gandesc inca pentru cea mare. Stie cineva ceva de Scoala de vara Little London?
Va rog, sunt cam disperata deja :)
Mama muncitoare in vreme de criza
Kariris spune:
astepti tu pm dar mai intai activeazati-l!![]()
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
oriadam spune:
Incearca gradinitele butterfly: pipera, aviatiei sau baneasa.
www.gradinitabutterfly.ro