Daria Visanescu (10 ani) - Campioan mondial la SAH

Daria Visanescu (10 ani) - Campioan mondial la SAH | Autor: groasu

Link direct la acest mesaj

S-a nascut o stea

Ca multe alte minti sclipitoare, cred ca si acest mic geniu, campion mondial la 10 ani, va trece neobservat pentru "foarte matura? noastra mass media". Oare cate astfel de inteligente, ce dovedesc cu prisosinta ca poporul roman nu este un popor de handicapati, infractori si nulitati, vor mai trece neobservate? La emisiunea "Profesionistii" de sambata seara de pe TVR 1 (iunie 2007), am vazut o fetita care te incanta cu toate calitatile ce si le poate dori un parinte pentru propriul copil.
Oare ce facem noi pentru astfel de valori? Dovedim mai multa preocupare, pentru a incuraja nemunca (a se vedea vesnicele "spagi" electorale sau post electorale date celor defavorizati) sau pentru binele infractorilor (nenumaratele emisiuni si reportaje care dovedesc cu prisosinta ca in Romania de azi traiesti mai bine daca faci parte din aceasta categorie).
Aceasta tarisoara, care mai demult cineva spunea ca nu mai are nimic de praduit, se dovedeste perpetuu ca este o adevarata "mina de aur" pentru toata clasa noastra politica inregimentata in faimoasa Ciolanidiada. Scara noastra de valori, puternic influentata de media romanesca, este acum, prin aceste "beneficii postevenimente '89", invers proportionala cu normalitatea.
Pacat ca nu mai avem timp sa gustam din aceste sentimente de mandrie pentru propriile valori si nu facem mai nimic pentru a le incuraja si a le pastra.
Deci, felicitari draga Daria Visanescu, eu personal ma mandresc ca sunt roman si poate si tu contribui mult la asta! Persevereaza si sigur succesul te va urmari toata viata. Si iarta-i pe cei care ne conduc, pentru ca ei sunt o mana de oameni nesabuiti, iar noi, cei multi, suntem alaturi de tine, ne mandrim cu tine, te iubim si iti dorim tot binele din lume!

Filmul inregistrarii emisiunii TV, se afla pe siteul youtube.com.
Mai exact, filmul, datorita lungimii lui, a fost impartit in 6 parti. Se da o simpla cautare cu sirul Daria Visanescu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

FELICITARII SI DIN PARTEA NOASTRA!

Pacat ca nu stim sa apreciem ce avem mai bun....lasam sa se scoata in fata despre romani decat ce este mai urat(spaga,furturi,numai si numai nenorociri si nenorociti)...pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am vazut la momentul respectiv emisiunea. o fetita senina, ambitioasa, inteligenta.
un rezultat intr-adevar deosebit pt daria! felicitari!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Cu o asemenea stire ar trebui sa inceapa programele de stiri ale "marilor" televiziuni din Romania - nu cu odioseniile cu care incep. Nu stim, din pacate, sa ne promovam adevaratele valori...

Felicitari Dariei si multumiri Groasu pentru informare!

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut emisiunea
o fetita desteapta si cu mult bun simt. si, important, un copil care a ramas copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

ce frumooos! felicitari!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si eu am vazut emisiunea si pot spune ca daria m a cucerit,cu inocenta ei,cu zambetul ei de copil.iar faptul ca spunea cat de mult isi iubeste fratiorul mai mic,m a cucerit definitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groasu spune:

Revin cu referinte mai exacte.

Filmul inregistrarii emisiunii TV, se afla pe siteul youtube.com.
Mai exact, filmul, datorita lungimii lui, a fost impartit in 6 parti, deci se afla aici:

www.youtube.com/watch?v=C55-dZjPbuI" target="_blank">1 , www.youtube.com/watch?v=gmQMA-WHQLo" target="_blank">2, www.youtube.com/watch?v=9iZe25EGPJ8" target="_blank">3, www.youtube.com/watch?v=P-Q2_mlcysA" target="_blank">4, www.youtube.com/watch?v=Z4NjVnkkKmo" target="_blank">5 si www.youtube.com/watch?v=4aQUAlpP9kY" target="_blank">6. Vizionare placuta, n-o sa regretati!

Aici se afla cateva poze din emisiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Am vazut si eu emisiunea , care in final anunta , ca Daria a devenit campiona mondiala dupa acea invitatie. Nimic la stiri. Tot respectul pentru TVR 1 pentru acest interviu, insa difuzat la o ora destul de tarzie. Felicitari, micutza-Mare romanca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groasu spune:

quote:
Originally posted by women13

Am vazut si eu emisiunea , care in final anunta , ca Daria a devenit campiona mondiala dupa acea invitatie. Nimic la stiri. Tot respectul pentru TVR 1 pentru acest interviu, insa difuzat la o ora destul de tarzie. Felicitari, micutza-Mare romanca !

nasha pungasha

Ceva care m-a lasat fara grai

O confirmare a ceea ce am scris mai inainte, iata ce apare intr-o stire din gazeta sporturilor:

"SAH - 4.07.2007 12:00
sahista Daria Visanescu nu va putea participa la CE de juniori

Sahista Daria Visanescu nu va putea participa la Campionatul European de juniori, care va avea loc īn Serbia, īn perioda 14-18 iulie, deoarece Consiliul Judetean Hunedoara nu a aprobat proiectul de finantare īn valoare de 15.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Domnul Mircea Molot (n.r. - presedintele Consiliului Judetean Hunedoara) ne-a promis ca ne va ajuta, dar se pare ca nu au mai existat fondurile necesare. Este regretabil ca s-a īntāmplat chiar īnaintea plecarii", a declarat Gheorghe Scurhan, antrenorul Dariei Visanescu.

Daria Visanescu este vicecampioana europeana de anul trecut si īn acest moment se afla īntr-un stagiu de pregatire la Techirghiol."

www.gsp.ro/Alte-sporturi/Sahista-Daria-Visanescu-nu-va-putea-participa-la-CE-de-juniori.html?a=3402/22129" target="_blank"> Sau aici.

Filmul inregistrarii emisiunii TV, cat si cateva imagini, se afla www.daria.visanescu.go.ro" target="_blank">si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by groasu
Sahista Daria Visanescu nu va putea participa la Campionatul European de juniori, care va avea loc īn Serbia, īn perioda 14-18 iulie, deoarece Consiliul Judetean Hunedoara nu a aprobat proiectul de finantare īn valoare de 15.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Judecand la rece, suma de 15.000 lei este mult umflata pentru doi-trei oameni (sahista + antrenorul + un parinte care trec granita in vecini pentru a sta 5 zile la sarbi). In plus, bugetele locale sunt ingreunate cu alte probleme in miez de vara, la timp de seceta. Sportul este in ograda ANS iar sahul are o federatie.
Taxa de participare este de numai 100Euro, cazarea pe intreaga durata a turneului este de 200Euro de persoana, transportul este pana-n 100Euro de persoana.
Cine a inventat cifra asta de 5000Euro???

Judecand la cald, consilierii judeteni n-ar renunta la vacantele lor exotice (in interes de servici, bineinteles) finantate tot de la bugetul la cald.

Mergi la inceput