transferul pozelor d epe yahoo pe photobu....
oameni buni...cum se face asta?
trebuie sa-mi fac cont pe photobuk...si apoi sa transfer pozele de pe yahoo...cum?
Cine-mi explica si mie, va rog frumos!
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
Raspunsuri
spic de grau spune:
Iti faci cont pe photobucket, si cnd iti cere pe Yahoo sa alegi intre toate site-urile, pui username-ul de la photob.
APoi, pana in septmbrie vei putea intra pe Yahoo photo, eu una de ex am vazut ca acum pot. Si mi-a mai afisat ca Photobucket imi importa pozele, si ca ma va anunta cnd e gata.
Mi-e imi vine sa sterg tot.. Asa o porcarie
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Hildegard spune:
Spic, multumesc frumos
Uite aseara ma facut operatiunea asta si mi-a si transferat pozele de pa yahoo si photobucket.
Ce m-as fi facut fara tine!!!!!
de-ale gurii
Happiness_4_us spune:
Ce mi se pare mie aiurea este ca pe Photobucket nu poti face anumite albume private sau publice. Ori faci toate albumele ori deloc.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alimaxi spune:
Mi-am transferat si eu pozele.
VREAU SA LE TRANFER ALTUNDEVA! VA ROOOOOOOG AJUTATI-MA!
quote:Exact!
Ce mi se pare mie aiurea este ca pe Photobucket nu poti face anumite albume private sau publice. Ori faci toate albumele ori deloc.
Vreau sa le mut undeva unde sa poti face asta..unde albumele sa aiba frumos coperti...etc.cum e yahoo. Dati-mi va rog un sfat!!!
Alina si Maximilian(10.09.2004)
noastre la
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_anamaria/my_photos
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by alimaxi
Mi-am transferat si eu pozele.
VREAU SA LE TRANFER ALTUNDEVA! VA ROOOOOOOG AJUTATI-MA!
quote:Exact!
Vreau sa le mut undeva unde sa poti face asta..unde albumele sa aiba frumos coperti...etc.cum e yahoo. Dati-mi va rog un sfat!!!
noastre la
Eu tocmai le-am mutat pe webshots, dar nu am putut sa le transfer automat ca pe asta, a trebuit s ale atasez iar rand pe rand.
Daca te intereseaza, incearca acolo ca ei au optiunea de privat si public ptr fiecare album, exact ca yahoo.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alimaxi spune:
quote:
Eu tocmai le-am mutat pe webshots, dar nu am putut sa le transfer automat ca pe asta, a trebuit s ale atasez iar rand pe rand.
Daca te intereseaza, incearca acolo ca ei au optiunea de privat si public ptr fiecare album, exact ca yahoo.
OFFF Ma apuca 2020...daca stau sa le atasez pe rand.
Undeva unde se pot "importa"...cam am vreo 900
Va rog, spuneti-mi unde...si cum???
noastre la
Hildegard spune:
Alimaxi, nu stiu unde....
situ ca pe webshots este limita de poze si asta nu-mi place.
de-ale gurii
tzitziri spune:
eu mi-am pus pozele pe picasaweb - e serviciul de poze oferit de gmail. Am pus acolo peste 2000 de poze fara nici o problema. Au un softulet special care se descarca de pe siteul lor si cu care poti selecta tot folderul de la tine de pe calculator pe care il vrei incarcat pe site. Albumele ti le faci tu - le dai titlu sau pot prelua titlul folderului din care au fost "extrase". Singura limitare pe care am gasit-o pana acum e ca un album poate avea maxim 500 de poze....dar poti face cate albume vrei.