Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu ma uitati cu termitele! Cine a avut de-a face cu exterminator, la ce ma pot astepta? Ati luat mai multe quotes? Ma gindesc ca vor cere bani seriosi cind e vorba de termite, macar sa gasesc un deal bun. Of!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ma uitam la poze cu Ploiestiul si-am dat de asta:
http://www.bookcase.com/~claudia/mt/archives/defender.jpeg

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Valeu Andrada....20 de exercitii pe minut?
Cred ca Alex le zvirle cit colo...Io-s lenesa in vacanta rau de tot. Nici spelling nu facem...o fi rau, o fi bine, nu stiu dar parca le trebuie o perioada de relax...Cititul e de baza la noi...Pe Nick l-a ciupit "microbul" acuma incerc sa i-l insuflu lui Alex (rezista putin dar il zginder si apoi il las asa sa-l roada curiozitatea).

Parca nu prea imi vine sa-i presez continuu, poate am lipsa de ambitie.

PS...am vazut ca pleci la Londra...uite pozele mele cu trupele de acolo: http://travel.webshots.com/album/513480465WEJZmZ

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Nici eu nu-l imping pe Alexandru. Dar nu zice nu cind ii spun sa faca treaba. De aia parca nici nu-mi vine sa-l las in pace. I-am zis de jurnal, s-a si pus pe treaba! La matematica face doar doua pagini de workbook, o nimica toata. Dar citeodata imi face surprize ca face niste pagini in plus. Poate ca daca l-as obliga sa faca nu stiu cit nu ar mai avea initiativa asta.
I-a intrat in singe si cititul, citeste zilnic inainte de culcare. Totusi, nu cred ca e neaparat un mare pasionat intr-ale cititului. A inceput sa-si ia si singur cite o carte, asta ma bucura mai mult decit orice.
Sint incintata de Anuta. Ea chiar iubeste cartile, imi arata mereu cifre si litere si a retinut citeva pe care mi le repeta. Umbla prin casa si zice (cinta) "daba iu, daba iu". Eu vreau s-o invat sa zica "dubya" dar nu s-a prins inca accentul de TX de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Anamaria frumoase poze, de abia astept sa mergem. Deci ce ati vizitat: London Eye, catedrala, palatul si turnul? Ma gindeam sa mergem si la muzeul de ceara dar parca unele is rated X. Tu ce zici?
Ramona, Kumon ar fi un sistem alternativ de munca ptr copii ca sa avanseze, e un fel de pregatire paralela.
De la scoala mi l-au recomandat dar m-am temut ca era prea mult ptr el si apoi nici nu stiu daca luau kindergarten.
Ii citim povesti mai lungi de citiva ani si el accepta orice atita timp cit stam cu el mai mult la culcare. s-a indragostit de Ciresarii volumul 1 asculta pe vremuri si discul in disperare, dar la vol 2 nu s-a entuziasmat.
Am inceput si Toate Pinzele Sus dar iarasi nu s-a aratat interesat. acum ii place Sophie's world si a mai avut un interes cind citeam eu a Short History of nearly everything a lui Bill Bryson a vrut si el sa ii citesc ceva capitole, nu-s ce il distra atit capitolele cu atomul ca apoi a ascultat si audiobookul seara inainte de culcare.

Apoi nu stiu daca asta e norma ptr clasa a doua 20 exercitii pe minut, indianca asa mi-a zis ca i-a zis si sor-sa din Boston...

Marcu are si el momente cind nu vrea sa citeasca deloc, dar Pokedexul(da are gameboy...stiu ca am zis ca io n-o sa-i cumpar...etc) e facut ferfenita, il citeste din scoarta in scoarta.

M-am gindit sa-l abonez la Highlights, voi mai stiti alta revista interesanta de virsta lor?

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cere mai multe aplicati si vezi care iti convine la pret.
sunt 2 feluri din cate imi amintesc, cu fum care pute oribil, trebe sa te muti din casa iti pune peste casa un cort si o afuma.
si a doua cu ceva solutie de portocale sprei, nu trebuie sa te muti din casa.

la noi aici in general e cu cortu pe casa si cu fum, si le opreste gazu ca de nu explodeaza casa... grija mare ce companie alegi mai bine putin mai scump, dar una serioasa si buna care stie ce face.

PS: voi vb de vacante uff si eu as merge la NY vara asta, ca iarna mi-a inghetat coada si nu prea m-am simntit in vacanta acolo... nu imi place frigul de loc. as mai pleca si in hawaii dar nu pot convinge barbatu asta al meu, iar vacantza de 2 luni in ro a fost oribila anu asta

quote:
Originally posted by Ramona J

Nu ma uitati cu termitele! Cine a avut de-a face cu exterminator, la ce ma pot astepta? Ati luat mai multe quotes? Ma gindesc ca vor cere bani seriosi cind e vorba de termite, macar sa gasesc un deal bun. Of!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada 20 de operatii pe minut. Raluca facea la scoala. La inceput adunari/scaderi apoi inmultiri.

Raluca citeste muuuult, uneori tr sa i mai zic eu stop!
Face la matematica cate 20 min pe zi ca sa nu uite tabla inmultirii. Noi am primit manualul de clasa a 3a de la iubita ei teacher de a 1a si lucreaza pe el ca sa aibe antrenament la anul cand intra in a 3a.
Cam atat! ca n rest suntem prea ocupate cu plaja, piscina,bicicletele,dansul si tenisul. Uf!

Ralu avea un coleg la Kumon. Fac exercitii absolut normale, le ia banii repede, le tine evidenta pe computer cum au evoluat.

Ce trista poza...Andrada, sa stii ca si eu iubesc Ploiestiul. O parte din vacantantele mele acolo le am petrecut. Am multe rude acolo, m a impresionat mag. Ploiesti pe vremuri (anul trecut era nimic acolo). De obicei trag la cei din centru (blocurile acelea veeeeeeeeeeechi din fata parcului), mai merg si n Vest ul salbatic...Asta vara am fost la ei.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Anamaria frumoase poze, de abia astept sa mergem. Deci ce ati vizitat: London Eye, catedrala, palatul si turnul? Ma gindeam sa mergem si la muzeul de ceara dar parca unele is rated X. Tu ce zici?
Ramona, Kumon ar fi un sistem alternativ de munca ptr copii ca sa avanseze, e un fel de pregatire paralela.
De la scoala mi l-au recomandat dar m-am temut ca era prea mult ptr el si apoi nici nu stiu daca luau kindergarten.
Ii citim povesti mai lungi de citiva ani si el accepta orice atita timp cit stam cu el mai mult la culcare. s-a indragostit de Ciresarii volumul 1 asculta pe vremuri si discul in disperare, dar la vol 2 nu s-a entuziasmat.
Am inceput si Toate Pinzele Sus dar iarasi nu s-a aratat interesat. acum ii place Sophie's world si a mai avut un interes cind citeam eu a Short History of nearly everything a lui Bill Bryson a vrut si el sa ii citesc ceva capitole, nu-s ce il distra atit capitolele cu atomul ca apoi a ascultat si audiobookul seara inainte de culcare.

Apoi nu stiu daca asta e norma ptr clasa a doua 20 exercitii pe minut, indianca asa mi-a zis ca i-a zis si sor-sa din Boston...

Marcu are si el momente cind nu vrea sa citeasca deloc, dar Pokedexul(da are gameboy...stiu ca am zis ca io n-o sa-i cumpar...etc) e facut ferfenita, il citeste din scoarta in scoarta.

M-am gindit sa-l abonez la Highlights, voi mai stiti alta revista interesanta de virsta lor?

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Auzisem de Kumon, sint multe firme de genul asta si pe aici (si ei). Nu stiu daca vreau sa-l dau la pregatire extra...
Si mie-mi place Bill Bryson. Eu i-am citit lui Alexandru o carte despre istoria aurului, pentru copii mai mari. Mi s-a parut ca n-a inteles tot. De placut ii placea, asa a zis cel putin. Dar si el vrea sa stai cit mai mult linga el cind e de culcare!
Books on tape sau DVD nu l-au interesat nicicind. Avem o colectie intreaga, unele au ramas in tipla.
Eu zic sa incerci reviste pentru copii de la biblioteca, sa vezi ce-i place mai intii. Sint multe titluri, poti cauta reviews si pe Amazon. Noi am ramas la Highlights. In rest avem multe carti (tot gasesc ieftine la garage sales si nu ma pot abtine - miine incepe si library book sale aici la noi). Raminem asa. Dar cumpar cind gasesc numere vechi din revistele preferate, la library sau la garage sales le gasesc cu zece centi de obicei. Asa ca avem o colectie extinsa de Highlights in mod special.
Noi n-avem jocuri electronice (inca). Dar incepe sa ceara.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Gabbriela

cere mai multe aplicati si vezi care iti convine la pret.
sunt 2 feluri din cate imi amintesc, cu fum care pute oribil, trebe sa te muti din casa iti pune peste casa un cort si o afuma.
si a doua cu ceva solutie de portocale sprei, nu trebuie sa te muti din casa.

la noi aici in general e cu cortu pe casa si cu fum, si le opreste gazu ca de nu explodeaza casa... grija mare ce companie alegi mai bine putin mai scump, dar una serioasa si buna care stie ce face.

PS: voi vb de vacante uff si eu as merge la NY vara asta, ca iarna mi-a inghetat coada si nu prea m-am simntit in vacanta acolo... nu imi place frigul de loc. as mai pleca si in hawaii dar nu pot convinge barbatu asta al meu, iar vacantza de 2 luni in ro a fost oribila anu asta

Sper ca glumesti... Cort pe casa? Explodam? Oh my! Sper ca sint si alte metode, macar stiu ce NU vreau. Mai bine iau bucata aia de gard si o arunc, nu e mai simplu asa?

Mergi la inceput

Eu nu m-am gindit sa-l cronometrez pe Alexandru cind face lectiile... Mi se pare ca le face OK cind nu-i sta gindul la cine stie ce. Si zau ca nu vreau sa exagerez.
Andrada, sint speciale exercitiile alea? Difera de ce a facut la scoala? Incerc sa inteleg daca e ceva mai mult decit chestia cu cronometrul.

Mergi la inceput