Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ce bine ca noi mergem la ocean cand vrem noi! Suntem la 10 min de plaja. Si iarna la 2 ore de zapada.

Am fost duminica trecuta cu Uca la ocean. Vai ce frumos a fost si ce ne am mai distrat cu valurile alea uriase!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Da' la voi nu e apa rece? Pe malurile astea mie imi ingheata pur si simplu labele picioarelor iar cind ajung la genunchi simt ca mi-a paralizat inima asa ca fug inapoi pe prosop...(nu am emoticon zgribulit)....Abia prin septembrie ma incumet sa ma bag in ocean pina la git....

Stiam ca Pacificu' e cam recisor...Atlanticu' aci la nord l-am probat...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ocebine

A fost cineva in camping la Montauk? Tare ma bate gindul...sotzul meu ma innebuneste cu campingul la munte si la pescuit...eu vreau la mare si la plaja...asa ma gindesc ca satisfacem pasarelele ambelor parti Numa ca habar n-am cum e cu cortul la mare

Anamaria

[center][b][red]"After all is said & done, more is said than done."

N-am fost, ne batea si pe noi gindul. Arata destul de saracacios, dar e cea mai ieftina varianta de stat in the Hamptons. Ah, cit imi e de dor! Ce n-as da sa mai merg macar o zi in the Hamptons!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ramona io nu vreau sa dau cu oki de Hamptons...am alergie la snobism si nici kef de $10 o inghetata nu am sa dau...ocolesc Hamptons ca naiba...in plus in ultimii ani sa stii ca nu mai e ce-a fost o data...s-a ieftinit atmosfera.

Ma gindeam ca Montauk e destul de departe de oras dar in acelasi timp aproape...Si la camping pentru ca sotzu' a facut un fix din asta...vrea la cort si la pescuit..io vreau hotel si plaja. Ma gindeam sa-i las pe ei in cort si io sa stau la hotel cu mama Dar nici asa nu vrea...ca cica nu-i experienta completa

Anamaria

Mergi la inceput

Sper sa-l convingi.
Mie imi place tare mult acolo! Noi mergeam la inceput si la sfirsit de sezon, de multe ori off-season. Atunci nu vedeam snobism, e putina lume. Noi am vazut E. Hampton (acolo mergeam) cel pe care si l-au imaginat cei de l-au pus pe picioare. Am mincat destul de putin out, ca mincam unde stateam. Mie imi place de innebunesc! Alexandru acolo a facut primii pasi, am niste amintiri tare frumoase. Si as merge oricind, vara - iarna, nu conteaza!

Mergi la inceput

Si mie imi place atmosfera de oras maritim, au farmec aparte...noi preferam Newport, Mystic sau Nantucket...Probabil ca nu am fost cind trebuia si cu cine trebuia in Hamptons. Am avut experiente mai diferite de cite ori am fost invitati prin zona...

Anamaria

Mergi la inceput

Ocebine, acum in iulie nu mai este. Putin racoroasa cum intri in apa de pe nisipul fierbinte dar apoi minunata. Numai ca valurile sunt mari si muuult mai puternice decat la Marea Neagra.

Si fiindca locuim asa de aproape de plaja in fiecare weekend mergem cu bicicletele pe aleea de pe plaja. Mile intregi, mai ales acum cand Raluca nu mai are rotile ajutatoare. Si este mirosul ala de apa sarata... Si apoi seara cand soarele merge le culcare in ocean...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Corina, poate pentru ca io's o friguroasa...m-am uitat online la temperaturi...67 de grade...brrr...si comparabil cu Jones Beach (la mine in ograda - vorba vine) de 65 de grade...De cind m-a muscat de nas oceanul cald din Caraibe suspin degeaba cu bruma la mustati...

Anamaria

Mergi la inceput

Mai, de ce ma chinuiti asa?
Anamaria, asa este, am avut experiente diferite in E. Hampton. Ne-am lovit prea putin de snobism acolo. Imi imaginez ca e altfel cind vin "hoardele" in plin sezon. Dar noi stateam la casa fostului meu sef, in plin sezon avea oaspeti mai importanti...
Era gen "cottage" (ghilimelele nu sint pentru stil, pentru marimea casei), aproape de beach in E. Hampton. Nu dintre mega-mansions, am vazut si din alea.
Deci cind mergeam noi era putina lume, ne plimbam cu bicicletele si ne salutam cu toti vecinii (celebritati probabil, habar n-am). Dimineata ne trezea zgomotul valurilor, din balconul de la dormitor se vedea un iaz (pasari cintatoare etc.) si peste - oceanul. Aproape credeam ca am murit si sint in paradis! Daca ajung pe acolo sper sa fie tot asa.
Hm, oare n-ar vrea sa faca un schimb de case?

Mergi la inceput

Anamaria tu ai fost cu faza de la metrou? cu romanii aia...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput