Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Andrusca welcome back!! Ma duc si eu acusica in europa ce dor mi-e dor de old lady!!
Online mobila am cumparat numa de la JC Penny camera lui Marcu. Misto experienta.
Dar mai sint si altele parca furniture.com
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

E cam zbarlita babusca de Iuropa, dar o imbunezi tu cumva, Andrada. Eu am psihanalizat-o la greu, ca sa convietuim in liniste 3 saptamani. Mergi in Romania sau pe la vecini? Ploiestiul e de nerecunoscut pe alocuri...neschimbat in altele. De mirosit..miroase la fel...a gaz, dero si ..mortaciune. Noroc cu mireasma de tei pe care mi-a fost dat s-o savurez in prima saptamana, ca altfel...

Acu dau o raita pe la JC Penny...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna , asa este cind vii din vacanta ai "chef" sa faci modificari prin casa, asa sint si eu, dar acum ma bucur ca am terminat cu aranjatul casei, ca mult a fost d elucru.Noi am cumparat tot mereu de la Rooms to go, mi s-a parut acceptabil ca pret mai ales ca au avut o promotie fara interes 2 ani,e bine sa compariipreturile inainte s ate decizii.Succes si sper sa gasesti ceea ce-ti place.Am fost si noi in vacanta in NC, ne-a placut, e mai rustic, dar noi am stat intr-o rezervatie d eindieni, in orasele mai mari probabil ca este altfel. Zic si eu , este bine cind faci o astfel d emutare sa fii pregatit ptr. orice, sa nu-ti para rau d eunde pleci , trebuie sa ai o multumire sufleteasca , daca te gindesti ca mai bine nu ai pleca , sau te vei intoarce peste citiva ani, sa nu-ti fie greu , asa ca e bine sa te gindesti f. bine la toate compromisurile.Succes si tie si sint sigura ca vei face ceea ce este mai bine ptr. toata fam.Si noi incercam sa platim mai putin cu credit card, am inchis multe accounturi, dobinda se recalculeaza si pre multi bani, plus ca noi eram tentati sa cheltuim mai mult decit era necesar, asa ca am paltit totul si este mult mai bine acum.Cam atit asteptam sa vina weed-end-ul sa plecam la Orlando, la Disney, ptr, citeva zile.Vom merge la Animal kindom (a mai fost cineva la acest parc, cum a fost, le-a placut copiilor)si Blizzard Beach, ne plac f. mult parcurile d eapa.Trebuie s aplec incepe, telennovela rom. , singurul meu timp de repaus, va doresc o zi buna si mai vb.
gabriela

Mergi la inceput

In Orlando vom fi si noi incepand de luni pentru o saptamana...vacantza neplanificata de dupa vacantza...tre' sa-mi car chestiile de scoala dupa mine, insa. Ma si vad cu cocktailu' in cioc, reflectand la temele ptr cursul de Human Sexuality, in timp ce trag cu ochiu' la pectoralul domnului respectabil de vis-a-vis, din pur interes profesional, ce credeati...
Cre' ca living roomul poa' sa mai astepte... nu ma vad in stare sa iau decizii decisive, ca sa zic asa. Mintea imi este inca pe coclauri

Mergi la inceput

Ploiesti, nitel Bucuresti sa ma intilnesc cu niste DC-iste de aici de pe site si Londra. Si zi Ploiestiul neschimbat la mirosuri.
Mie mi-e numa de caldura in RO ca m-am dedat la AC si-am uitat salamul cu soia.
Si acu pleci si la orlando vezi ca e ceva material didactic hispanic pe acolo gata sa se ofere, hihi auzi la ea pept paros.

Am fost noi la Animal Planet si pot sa-ti spun ca desi urasc orice parc de distractie (mai ales disneiurile ofcors) ala parca mi-a mai dat un repaus la creierash. Mai au o fintina, un animal printre raiduri, nu e numa ciment, au un copac interesant, si tapir...etc. raiduri nu poci spune ca io nu ma dau nici in cescutze rotitoare,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Nu cred ca o sa dea bine disneiu' dupa Viena cu ale ei palate...asa ca raman la ideea cu disectiile de pe plaja...hispanici, zici? De-abia astept sa arat ca nu sunt biased, da' deloc, deloc....

Sper ca v-ati prins ca vrabia malai viseaza...

Mdea...cu AC-ul, nu ca zic, dar vreau sa spun, dar va fi o problema. Mare. Am nadusit saptamanile astea ca niciodata si oamenii din jurul meu nika. Calitzi, oamenii. De asta stau de doua zile cu ACul la 70 de grade, sa ma racoresc retroactiv. Tu fa-o in avans, ca o sa-ti lipseasca.
De-abia astept sa te-ntorci sa ne comparam impresiile din urbea natala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Gabrielaghe, noi am fost in Octombrie la Animal Kingdom. Nu am fost foarte incintati, poate si pentru ca a fost ultimul parc pe care l-am vizitat si eram obositi deja. Pentru mine Magic Kingdom e parcul parcurilor. Data viitoare dedicam doua zile lui Magic Kingdom si poate vedem Epcot, ca pe ala nu-l vizitaram. Dar aud ca nu e cine stie ce. Ma rog, daca au mincare internationala eu sint happy!

Ioropa ziceti! E primul an ca nu mergem deloc. Atita am ezitat pina ne-am hotarit ca gata! E drept ca au fost ani cind am fost de 3-4 ori si mereu ziceam ca mai luam o pauza. A venit si vremea aia.
Ramin cu fixul cu schimbul de case, trebuie sa ma inscriu pe vreun site. E greu ca trebuie sa fac poze prin casa si asta inseamna ca trebuie sa fie "neat". Of!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Cum resuseati mei de 3-4 ori pe an??
Ca noi de abia ajungem odata la citiva...
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu. Din NY era o aruncatura de bat... Noi asa calatorim, cu "planuri" de ultim moment. Nu stiu cum isi planuiesc oamenii vacantele cu un an inainte.
Acum ca ne mutaram mai departe si sintem legati de scoala copilului - s-au schimbat lucrurile. Plus ca daca tot am mers atita pina la urma zau ca mi-a ajuns! O pauza nu strica.
Dar ma gindesc ca e vara si nu ne-am facut si noi un plan de vacanta. Cind ne-am mutat aici am avut senzatia ca sintem intr-o continua vacanta si n-am simtit nevoia sa plecam nicaieri. Acum ca ne-am mai asezat parca as merge pe undeva, macar pentru citeva zile.
Vacanta la Orlando a fost nemaipomenita, dar parca e mult de atunci.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si noi mergeam de 3-4 ori pe an la Disney (pe vremurile cind nu erau la scoala copiii)...ieseam mai iesfin cu un Annual Pass decit cu bilet de o saptamina...plus cam tot atunci s-a lansat JetBlue si topaiam imediat pina in Florida la tarife rezonabile...

Daca nu stateai in resort (am stat o singura data si am regretat) hotelul era rezonabil..plus ca Marriott mereu ne facea upgrade si tot stringeam puncte (ajunsesem sa avem si hotelul gratis).

Acuma e mai greu ca sintem legati de scoala (inca ii mai scot cam 2 saptamini pe an ca n-am de ales - sotzul meu nu primeste concediu cins au ei vacanta)...

A fost cineva in camping la Montauk? Tare ma bate gindul...sotzul meu ma innebuneste cu campingul la munte si la pescuit...eu vreau la mare si la plaja...asa ma gindesc ca satisfacem pasarelele ambelor parti Numa ca habar n-am cum e cu cortul la mare

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput