Fetele din America (86)
Raspunsuri - Pagina 4
cris30 spune:
Salutare si pupici la toate fetele.Ce parere aveti despre banca CHASE??.Eu am inceput sa devin din ce mai nemultumita si
ne-am hotarat sa ne inchidem conturile la ei.Problema este cu credit cardul pe care il avem la ei de aproape 2 ani.Pana acum am platit integral pe luna toata suma, pana acum 3 luni cand fiind prea mare ne-am gandit sa platim jumatate din ea. Stiam foarte bine ca o sa ne bage APR-ul si dupa calculele noastre trebuia sa fie cam 3% din suma.In mod normal ei trebuie sa calculeze APR-ul la suma care a ramas neplatita, insa cand a venit bill-ul am constatat ca ei au calculat la toata suma care era in momentul inchiderii ciclului lunar, adica suma neplatita plus ce se mai stransese intr-e timp.Bineteles ca s-a strans o frumusica suma de 40$ pe care ne-au luat-o tot de pe credit card.Atunci nu prea am reactionat, adica nu ne-am dus la banca sa intrebam, cred ca eram prea increzatori in ei.Insa azi dimineata intru pe net la conturile din banca si surpriza, suntem taxati luna asta cu 10$, adica finance charges desi nu trebuia sa ne bage nimic pentru ca noi eram la zi cu tot. I-am dat telefon sotului si acuma astept sa vina sa mergem impreuna la banca sa le cerem socoteala, sa vedem cum ne explica banii.Si cel mai mult ma deranjeaza ca ne strica credit history.Oricum suntem hotarati se ne inchidem toate credit cardurile la ei.
Ramona J spune:
Noi am intentionat sa ne mutam in NC, pina la urma am ajuns la Dallas. Nu am apucat sa studiem prea mult, ne interesa zona Raleigh. Charlotte e interesant, dar mai micut si mai sudist parca. Raleigh are aeroport bun - mai usor cind e vorba de calatorit international.
Cit am intrebat noi pe acolo, oamenii erau multumiti.
Oana B multumesc pentru site. Am navigat pe acolo toata noaptea... Ce de ex- New Yorkers la Dallas!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Florinini spune:
Ramona si noi am avut cu ceva vreme in urma tentativa de a ne muta in San Antonio, dar a cazut am vorbit cu cineva care s-a mutata acolo si era cam dezamagit, plus ca alta familie a fost pe punctul de a face mutarea si au renuntat in ultimul moment.
Laura sa sti ca si mie mi-e teama de acomodarea cu clima si mai ales ca venim dintr-o zona cu un climat care imi place desi uneori cand ploua e prea mult...cat priveste "ca e ca la tzara" asta e o alta teama a mea...zona in care stam e faina din punctul asta de vedere...so o sa am soc dupa soc...insa mai e timp nu e luata hotararea.
Cris, apropo de Chase...totul e super cu ei pana cand se intampla asa cum zici tu sa platesti o balantza mare in 2 pmts...vin cu naiba sa-i ia ce dobanda pe care o aplica si mai vin si cu finance charge ca ai iesit din planul la care erai angajat...si chiar daca aduci la zi totul luna viitoare ei continua cu finance charge ca deh...nu ai respectat contractul....sunt tare caposi...eu am avut cu ei 2 conturi de credit card care au fost cu 0 interes ptr. o per. de un an si esalonam platile lunar asa incat la finalul perioadei sa nu mai avem nimic de platit din balantza ...insa au venit cu finance charge ca nu am platit la inchiderea ciclului...aiurea sa ia banii m-am certat cu ei si am vrut sa inchid conturile sa le cancelled dar nu au vrut...am renuntzat si tin conturile acolo dar nu ma mai ating de banii lor in veci...si sa vezi ce oferte super imi trimit sa ma prinda iarasi...0 interes pe 18 luni...dar nu mai vreau sa am de a face cu ei...sper sa rezolvi cu bine situatia
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
cris30 spune:
Florinini, iti multumesc pentru raspunsul tau, asta imi intareste si mai mult convingerea ca trebuie sa schimb banca neaparat.Nu mi se pare corect sa-ti bage APR-ul asa ca vor ei sau ca nu am respectat nu stiu ce plan.Asta inseamna ca de fiecare data cand voi folosi credit cardul lor o sa ma taxeze in plus....ce prostie.Am auzit ca acest HSBC este bun si ma gandesc sa aplic acolo sau CITY BANK, inca nu stiu.Plec de la CHASE anyway.
cris30 spune:
Am uitat sa te intreb, cum adica nu te-au lasat sa-ti inchizi contul.... da ce este dupa ei!!!!Sunt foarte parsivi, nu vor sa-si piarda clientii, iti ofera la inceput tot felul de avantaje si cand e la o adica sa benefieciezi de ele nu mai vezi nimic.Cred ca nu te-au lasat sa-ti inchizi ca sa nu-ti faci card in alta parte, sa te tina blocat.
Ramona J spune:
[quote]Originally posted by Florinini
Ramona si noi am avut cu ceva vreme in urma tentativa de a ne muta in San Antonio, dar a cazut am vorbit cu cineva care s-a mutata acolo si era cam dezamagit, plus ca alta familie a fost pe punctul de a face mutarea si au renuntat in ultimul moment.
Chiar sint curioasa, ai fost la San Antonio? Ce anume nu v-a placut? Eu stiu pe cineva acolo si e foarte incintat omul. Dar n-am ajuns sa vizitez. Ma rog, noi am cautat oras mare. Altfel as fi fost interesata de Austin mai degraba.
Oricum, eu zic sa pleci "clean". Daca iti pare rau ca pleci mai bine ramii pe loc. Nu compari, nu te gindesti ca poate te intorci. Atunci de ce sa mai pleci?
Eu m-am mutat cu gindul ca e definitiv, desi cine stie? Constienta ca nu se compara cu NY si deci nu am avut asteptari mari. Surprize tot au fost, dar mental eram pregatita pentru orice. Eu zic sa mai lucrezi cu tine pina sa va mutati.
conchita spune:
quote:
Originally posted by cris30
Am auzit ca acest HSBC este bun si ma gandesc sa aplic acolo sau CITY BANK, inca nu stiu.Plec de la CHASE anyway.
citi bank e ok, eu nu am avut nici o problema cu ei. in schimb, nu iti recomand capital one, ca tot sunt pline media de reclamele lor. experiente naspa cu ei.
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Ramona J spune:
De acord, Citibank imi plac si mie.
Gabbriela spune:
oana_b, ...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ANDRUSHKA spune:
Bine v-am regasit, americancele! Io fusei iuropeanca pentru vreo 3 saptamani ashea, dar acu' gata cu vacantza, deja m-au cuprins grijile... Prima dintre ele: vreau sa-mi schimb mobila din living. Voi ce magazine/situri online cunoasteti cu mobila mai moderna/ contemporary si cu preturi omenesti? Am zis sa intreb pe-aici inainte sa ma avant sa cumpar cine stie ce grozavie...
Mi-a fost dor de America pe 4 iulie... nu am avut parte nici macar de-o artifica, acolo, de samantza...