Fetele din America (86)
Raspunsuri - Pagina 21
CRISMIR spune:
ELENA,wauuuuuuuuu,m-ai socat...mai ce dobitoci...si chiar daca au pe camere cum sa-si permita sa te ia asa daca nu ai iesit de tot din magazin,tinand cont ca esti si cu un copil...sa fim seriosi!!!!...nu-ti fa probelme eu cred ca si fara avocat merge sa le explici si sa le dovedesti ca faci acolo cumparaturi saptamanale si deci nu ai avut intentia sa furi...plus ca pe camere lor blestemate se vede clar ca nu ai iesit ci doar te uita-i dupa cineva,nu?....ufffff...acum cum crezi tu,poate e mai bine cu avocat...habar nu am...dar urata treaba... si la baieti si bafta!...chiar ma gandeam la tine zilele astea si uite ce patisi...suna-ma sa vorbim maine!!!
OANA,mai mie singura chestei interesanta la voi m-i s-a parut faza cum se vede Canada peste apa aia(nici nu mai stiu cum se numeste)...e tare fain sa faci cu mana si sa zici acolo e alta tara,heheheh.
la toata lumea si o duminica placuta va doresc!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Gabbriela spune:
cauta un avocat foarte bun
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
corinadana spune:
Pai si ticket ul cat costa? Nu iesi mai ieftin asa? decat cu avocat?
NU cred ca influenteaza la obtinerea cetateniei. Ei te verifica sa nu fii pe liste FBI sau mai stiu eu ce.
Apropo' si eu am fost la amprente, acum astept programarea la interviul ptr cetatenie.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Gabbriela spune:
corina bafta si sa treci repede de interviu.. e ff usor la interviu
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Llaura spune:
Elena, tu tb sa ai grija sa nu iti apara ceva record.
Ai o sansa la tribunal, unde politia nu mai e asa viteaza, judectorul poate sa considere ca e pierdere de vreme pt el 3 dolari paguba, stii cum e, punishment should fit the crime, chiar daca trecusesi de primii sensori.
Mergi si vb si cu managerul de magazin si spune-i ca n-ai facut nimic, ca mergi in court dar nu mai calci acolo in veci si inchizi si credit cardul si s-ar putea sa se razgandeasca.
Elenalove27 spune:
corinadana, nu sa scot capul afara, sa ma uit prin geam, doar ca dinauntru nu se vede bine afara ca asa cum am spus sunt 2 usi...cashierul este in stanga iar in dreapta spre iesire este sectia cu fructe etc...la 9 seara nu se vedea mai nimic prin geamuri de asta am afcut un pas inainte sa deschida usiile sa pot vedea afara prin geam!
Ticketul deocamdata nu costa nimic, este doar sa ma prezit la court...nu scrie nimic pe el in afara de Notice To Appear In The County Court.
Avocata mea mi-a spus ca sansele sa imi afecteze cetatenia sunt 99.9% ca eu am actele depuse deja si pentru ticketul asta de la target nu se discputa ca nu am absolut nici un record(cazier)...iar asta este discriminare...avocata vrea sa mearga mai departe cu aceast caz, mai ales cand magarul de politai a spus ca daca mai scot o vorba din gura sa ma apar fara avocat imi ia -fucking kid and trow my ass in jail-stupid imigrant!!!ce sa va spun ca am inceput sa fac SPUME cu adevarat la gura...si nu am tacut din gura nici cand mi-au spus ca ma aresteaza...le-am spus ca nu au pentru ce ca nu am comis nici o crima!!!
in fine...hai ca deja sunt zapacita de cap nu va mai zapacesc si pe voi!
Crismir, uff ufff asta imi mai trebuiesper sa termine cu binenu mai am numarul tau , scuze, am scapat mobilul in Wc si nu mai am nici un nr.
Thank you dragelor
corinadana spune:
Dar cum politaiul? Nu security guard e acolo?
Aici la Target ele de la noi nu am vazut politai la usa...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Ce ridicol! Sigur se rezolva, dar iti da atita bataie de cap...
Vorbeste asa la Target si ameninta ca inchizi contul. Explica situatia, nu cred ca merita nici pentru ei sa faca tam-tam.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana_B spune:
Sper ca totul sa se rezolve pana la urma, poate ca judgeul ala o sa vada ca ai fost mereu client onest ca n-ai avut nici o problema cu legea si o sa te lase in pace. Asta cu deschisul sticlei de apa, cine stie cum or fi legile in Florida, eu aici m-am dus cu hartia goala de la ciocolata la casa si am platit-o.
Si sper ca dobitocii aia de politai sa si-o ia pe cocoasa pentru cum s-au comportat. Fuckin' rasists
Si la aia la Target n-as mai calca in veci.
Io n-am vrut sa ma mai duc aici la un magazin Marshalls ca o vanzatoare a urlat la mine ca deschid parfumurile. Erau pe raftul ala o gramada de parfumuri scoase din cutiile lor si io miroseam una din aia si s-a luat de mine ca nu vad ce scrie (era un carton pus deasupra rafturilor ca rugau clientii pt o mai buna servire bla bla roaga sa nu deschida cutiile cu parfum)...io am ramas cu gura cascata sub soc, nu mi s-a intamplat in viata mea asa ceva nici macar in Romania cat de acrituri li se zice la vanzatoarele alea ca sunt si nici nu prea stiu eu sa ma cert in engleza la nervi toate imi vin la gura in romaneste. I-am zis si eu sa se uite la cutiile alelalte desfacute (si mai sunt si dobitoci aia la magazin ca ele sunt desfacute oricum ca multe nu-s in tipla ci doar cutia de carton) si ca nu m-am parfumat cu el si ca chiar daca l-as fi scos din cutie cum sa stiu cum miroase...m-a trimis la mall proasta. Daca eram fo americanca o intrebam pentru cine lucreaza aia la mall sau Marshalls si chemam si managerul si mai dadeam si magazinul in judecata pentru traume cum m-a facut sa ma simt.
N-am mai fost mult timp pe acolo dupa aia cand am mai intrat n-am mai vazut-o pe acolo. Sper ca au dat-o afara stupid bitch.
Bafta sa se rezolve toate si sa nu ramai cu pata in record
Corina bafta la interviu
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
cris30 spune:
Elena, da cand ai trecut de primele usi din magazin nu au inceput sa bazaie???Si de ce nu puteai plati laptele inainte, banii erau la sotul tau???.Chestia cu fucking kid si cu rasismul ma socat si pe mine, ai putea sa-l dai pe ala in judecata ca te-a jignit.Aia de la Target sunt gardieni nu politai, am vazut ca sunt si aici la noi.Eu cred ca o sa se termine cu bine, nu sta nici un judecator sa-si piarda timpul pentru o cutie de lapte de 3$.
OanaB,am observat ca peste tot la Marshalls sunt parfumurile desfacute, chiar nu prea ai ce sa alegi.Nu mai spun de hainele care stau pe jos si le calca toata lumea in picioare, la asta nu se uita ei.
Acuma sa va povestesc si eu ce am patit ieri,insa noi am ramas socati in sens pozitiv ca sa zic asa.Ieri dimineata eu si cu sotul ne pregateam sa ne ducem la picnic in Central Park, i-am zis sotului sa duca bagajele la masina pana ma imbrac eu.Dupa 20 minute vine tare nervos si imi spune ca masina e facuta praf in spate si ies si eu afara sa ma uit la ea.Masina a fost luata acum 5 luni si la mana a-doua, nu avea absolut nici o zgarietura pentru ca vechiul proprietar o tinea in garaj.Noi stam la bloc si parcam masina pe strada langa alte masini.Si revin la ziua de ieri, ma duc sa o vad si vreau sa va spun ca toata vopseaua de pe bumper in partea stanga era rasa de tot plus farul era zgariat.Nu ne puteam inchpui cum poate cineva sa-ti buleasca masina in asemenea hal mai ales ca era parcata si nu in trafic, efectiv arata de parca o calarise cineva. Ne-am uitat la masina parcata in spate sa vedem daca are vreo urma de vopsea de la masina noastra, am luat numarul.Ne intoarcem iar in casa nervosi amandoi si injurand de mama focului nu stiam ce sa facem, ne pierise tot cheful de picnic.Ne hotaram sa mergem la un autobody shop sa intrebam cat costa sa ne schimbe bumperul, deja ne faceam socotelile. Ne urcam in masina si imi ridic putin ochii pe geam in fata si vad o hartiuta sifonata.Era lasata de tipul care ne lovise masina in care isi spunea numele adresa si numarul de telefon si ca ne plateste toate daunele.Chiar nu ne asteptam la asemenea gest, mai ales aici in New-York unde sunt tot felul de specimene ciudate.Vorbim cu tipul si ne spune ca el este mecanic si are prieten care are autobody shop si o sa ne schimbe partea din spate si ca atunci cat masina noastra va fi in service ne va da masina lui sa o folosim.Eram fericiti ca nu scoatem banul din buzunar, a ramas ca vorbim luni sa mergem la prietenul lui.