Fetele din America (86)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Barbata-miu vrea sa ne facem timp sa mergem la wineries...cred ca o sa umblu tot timpul beata.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
partea cu temecula in CA sunt multe vineri si e super dragut orasul, nou, curat , intretinut ff bine, lipsit de mexicani si au si un cazinou nou numai de cativa ani ... aproape de San Diego e temecula.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Siminaf spune:
Temecula e cam la jumatea drumului intre noi si SD, de fapt e chiar aproape de noi, daca stau sa ma gindesc bine (la doar 50 mile din 110 cite sint pina la SD). E si un outlet imens in drum spre Temecula. Adica ai ce vedea.
Ramona J spune:
Fetelor, am vazut pe Yahoo (preluat de pe Forbes) "Best and worst school districts for the buck" si Collin County, unde sintem noi, e pe locul doi dupa Marin County, Ca.
Scuze ca ma laud, ma bucur de cite ori mi se confirma faptul ca am facut o mutare buna... Acum sa vedem ce mare scofala or face copiii, dupa toate sacrifiicile.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Ruxij, nu esti in Indiana? Am vazut Hamilton County in top. Eu am fost la Carmel cu multi ani in urma, era dragutel orasul.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Elenalove27 spune:
fetelor dragi sa povestesc si eu ce am patit ieri seara
Merg cu sotul si copii la TARGET sa cumparam de mancare! sotul merge cu baitul cel mic David in carucior inainte iar eu cu Alvaro in cartshopping mergem sa cumparam fructe. Bun! sotul trece pe langa giletele de ras si se tot uita la ele si cu un set de gilete in mana vine spre mine sa ma intrebe ce preturi erau la costco la acelasi gilete ca are nevoie...i-am spus ca sunt scumpe si sa cumparam data viitoare de la costco.facem schimb de copii, el il ia pe Alvaro cu cartu si merge la sectia de jucarii eu merg cu david prin magazin sa ii cumpar formula ca plagea disperat de foame.
Am luat de pe raft o cutie de lapte preparata deja am pus suzeta la ea si am dat la copil sa suga...pun cutia pe carucior impreuna cu un cupon de reducere de la good start formula in valoare de 5$(laptele costa 8$) si incep sa caut sotul sa cer bani sa platesc laptele! am sunat pe mobil, NIMIC, nu raspunde...eu si sotul stim ca daca nu ne gasim peste 10 minute sa ne intalnim la casier...si stau eu ce stau si nimic! am vazut ca nu apare am zis sa bag putin capul "afara" si sa ma uit dupa el...nu se deschide bine prima usa in fatza mea si apare 10 politai si 2 civili si ma ia pe sus sa intru in office si sa predau ce nu am cumparat!!!!!!!!! am crezut ca lesiiinnnn!!! Nu am iesit afara din magazin, am trecut doar un pas de usa sa ma uit dupa sot prin geam....am incercat sa explic ca ma uit dupa sot si au inceput politaii cu povestiile lor ca daca deschid gura ma trimite la puscarie...si ce puscarie am inceput sa tip, pentru ce de ce ce mama naiba am facut, ce am furat sa demonstreze si sa fiu a naiba de nu ma duc eu singura la puscarie...ei au inceput sa ma ia tare ca unde este giletele ??? eu ce gilete? ei dai si cotrobaie si intoarce caruciorul cu fundul in sus si scaunul la copil si...NIMIC nu era nici un giletedaca au vazut ei asa mi-au bagat pe gat laptele la copil ca am avut intentie sa il fur ca de ce era desfacut si de ce am trecut de prima usa din magazin! magazinul are doua usi, eu am scos doar capul, fiind tot in magazin sa ma uit dupa sot...
I-am facut cu ou si cu otet si ei pe mine la fel...m-am ales cu ticket la tribunal pe 21 sa ma prezint sa ma judec
Eu am depus actele pentru cetatenie de 2 luni si stau ca pe ace sa nu cumva sa imi faca probleme ticketul pentru tribunal cu cetatenia ca sigur inebunesccccc
Am sunat avocata si mi-a spus ca nu sunt sanse sa imi fac probleme cu cetatenia din cauza biletului pentru tribunal dar trebuie sa am avocat (1500$ ma costa) si sa merg la 50 de ore voluntara ca sa scoata dosarul meu
Nu am dormit de ieri seara am impresia ca traiesc pe alta planeta, este inadmisibil ca cineva sa acuze in asa fel fara sa fi furat ABSOLU NIMIC
Am mai aflat ca daca desfaci o sticla de apa in magazin inainte sa o platesti tot FURT se numeste
Am ramas absolut ca magarul la poarta noua cand am fost acuzata ca am avut intentie sa fur laptele la copil cand aveam cuponul sa il platesc in mana si cutia de lapte pe carucior
Llaura spune:
Elena, da' tu mergi des la targetul ala? trage statementurile de la card daca da, daca tu mergi sapt de sapt acolo sa iti iei mancare e ff putin plauzibil ca te apuca deodata sa furi o sticla de lapte.
Ce nesimtiti sunt, femeie cu bebelus, si-au gasit criminalul ideal.
Am facut chestia asta cu deschisul sticlei de n ori si in US si in Canada si niciodata nu mi-a zis nimeni nimic, pe cuvant.
Gabbriela spune:
ai scos capul din magazin, asta este deajuns... sorry pt cele ce trebuie sa le tragi acuma, dar cam au dreptate.
trebuia sa stai in magazin si sa astepti sa vina si sa insisti sa suni pe cell... degeaba intentia ta era alta ca fapta arata ca vroiai sa fugi si sa nu platesti... esti in situatia eu am vrut asa si pe dincolo.. dar ei au video cu tine cum ai actionat...
bafta
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
ai scos capul din magazin, asta este deajuns... sorry pt cele ce trebuie sa le tragi acuma, dar cam au dreptate.
trebuia sa stai in magazin si sa astepti sa vina si sa insisti sa suni pe cell... degeaba intentia ta era alta ca fapta arata ca vroiai sa fugi si sa nu platesti... esti in situatia eu am vrut asa si pe dincolo.. dar ei au video cu tine cum ai actionat...
bafta
Sanatate si numai bine
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Gabbriela, NU am iesit AFARA din magazin ! magazinul are 2 usi, una in magazin si alta afara amandoua cu senzori si amandoua cu camere...Eu eram exact intre cele doua usi mai mult spre usa dinauntru magazinului si stateam PE LOC si ma uitam afara miscand din carucior un sens de dute-vino cand plange copilul...le-am spus sa imi demonstreze ca am furat , sa imi arate pe camere , ORICE dar NUMAI sa imi arate INTENTIA mea de a iesi afara din magazin cu 50 de grame de lapte...si ma tot inpungeau cu acul ca daca mai scot o vorba din gura imi pune catusele si ma trimite in puscarie!
Le-am spus ca nu au de ce sa ma acuze, si imi baga pe gat laptele la copil care statea pe carucior cu ,cuponul sa il platesc!
Llaura, da merg foarte des acolo este la 5 minute de mine si in general facem mereu shoppingul acolo...avem si creditul de la target ce sa mai zic ca sunt terminata cu ticketul lor pentru tribunal in valoare de 3$ ca am avut intentie sa fur laptele pentru copil
Gabbriela spune:
elena eu te inteleg, dar totul pe video arata altfel.. ei in court pot spune ca ei de unde sa stie ca intentia ta era sa te intorci in magazin.. pt ei conteaza mai mult ce se vede acolo decat ce gandeai tu la ora aceea.
Sanatate si numai bine
corinadana spune:
Pai cum te uitai afara? daca erai intre cele doua usi.
Si eu zic ca nu trebuia sa ajungi pana acolo, sa treci de cashiers...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca