Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Si mie imi place New York, foarte mult. Am fost in NY anul trecut, inainte de Craciun, si nu am vazut nici un copilas in carucior in Manhattan!!! Unde sint toti copilasii de acolo?
Imi placea forfota orasului, oamenii frumos imbracati, femelile foarte inalte si frumoase (cred ca media de inaltime a femeilor de acolo este peste 1.70m). Cel mai mult mi-a placut noaptea, cind de la geamul camerei de hotel vedeam strada, cu oameni iesind de la restaurante sau doar indreptindu-se catre cine stie unde, citeva taxiuri si claxoane, o adevarata relaxare dupa zgomotul de peste zi.

Este frumos sa ai o schimbare de felul asta, ziua forfota si zgomote, iar noaptea calm si frumos. Unde locuim noi acum, intr-un orasel mic si linistit din PA, e tot timpul liniste. Chiar daca este frumos, paduri, dealuri, curatenie, e prea mare monotonie. Doar alarma postului de pompieri voluntari se mai aude din cind in cind, cam 1 data/saptamina, si masina de inghetata, la care fiica-mea se uita in extaz!

Unde am locuit pina anul trecut, in St. Petersburg, Fl, era la mijloc, spre partea linistita, dar compensa plaja, Disney, Universal si parcurile din Tampa.

In septembrie vom merge iar in NY, desi e la 2,5 ore de noi acum. Abia astept sa vad cum este orasul vara.
As vrea sa mai vizitez CA, pentru ca aud multe cuvinte frumoase despre locurile si vremea de acolo.

Daca aveti drum prin Pennsylvania, pe linga Philadelphia, mergeti la Longwood Gardens, putin mai la sud de Phila. Este o gradina botanica imensa si superba, cu fintini arteziene superbe, cascada si locuri pe care doar in povestile cu printese le-am vazut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Ramona, vrei sa iti trimit copiii mei doua zile si apoi tu mie? In felul asta ne-am relaxa si noi un pic . Ce zici ?

Spune sincer, cit mi-ar lua sa-mi revin?...
Eu am fost pe la Annapolis si nu stiu ce ai vrea sa vezi acolo. E drept ca nu l-am luat la puricat.
Avem prieteni la Denver care ne tot invita la ei si noi... De fapt a fost sotul meu in recunoastere, ca ne chemau sa ne mutam acolo. Lui cica i-a fost frig dimineata, cald la prinz, acu' era soare, acu' ningea... Ceva de genul asta. Casele mai scumpe decit aici si nu i-au spus nimic. Ma rog, am mers pe mina lui.
Am vazut citeodata oferte bune la bilete de avion pentru Colorado Springs. Tot am zis c-o sa caut online sa vad ce e de facut pe acolo, dar mai bine te intreb pe tine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana C

quote:
Originally posted by Ramona J

Mi-a placut mult Florida, am fost de nenumarate ori. Ba chiar ne-am gindit sa ne mutam la un moment dat, dar am pierdut trenul ca apoi a inceput sa urce pretul la case.

Ramona, daca vreti sa va cumparati ceva in Florida, acum este timpul. Au scazut preturile la case enorm!!! Cu 300k - 400k iti cumperi o casa (1400-1800 sq ft) cu vedere la golf! - case, care anul trecut pe vremea asta se vindeau aproape dublu. (ma refer la casele dintr-o zona f faina din St. Petersburg) Si tot acolo, casele imediat din spatele celor cu vedere la golf, deci tot zona foarte buna, sint la vinzare cu 200k - 270k. Daca vrei in zone de mijloc, sint si mai ieftine, iar daca vrei apartament, poti cumpara un 2bd/2ba la 115k, la 5 min de plaja!

Fetelor, cine are o reteta de gogosi foarte bune? De-alea simple, prajite in ulei, ca la mama acasa, nu de-astea americane.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Oana, chiar suna interesant! Unde ma uit dupa apartament? Da-mi un zip code sau nume de development, ceva sa ma ajute sa incep un search. Cu ocazia asta poate se face si de o vacanta...
Eu n-am fost la golf la apa, nu e murdara? Poluata, etc?

Mergi la inceput

Ramona, uite aici:
http://homes.realtor.com/search/searchresults.aspx?zp=33703&ml=3&mxp=23&bd=3&typ=7
Cauta dupa 33703, acolo este o zona din top in St. Pete si cu vedere la golf/Tampa Bay.
Apoi, poti sa cauti dupa 33707, dar sa scrie South Pasadena, este tot o zona frumusica si foarte aproape de plaja (ti-am spus, in 5 min cu masina ajungi in St. Pete Beach, la plaja).
Apoi, putin mai scump, cauta la 33706, este chiar pe plaja, in St. Pete Beach.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Andrada, mie zau ca mi-a placut in Savannah. N-am vazut decit zona de centru, si m-au incintat cladirile si parculetele... Nici n-am mai auzit pe cineva sa nu-i fi placut...
De acord cu Detroit, n-am vazut oras mai urit. Are suburbii frumoase, sau avea, ca aud ca stau prost cu economia. N stiu ce o mai fi, sint multi ani de cind am fost eu pe acolo. Si daca "I can help it" nici nu mai merg prea curind.
Ohio nu mi se pare urit, partea buna e ca-i "affordable". Cleveland are niste suburbii superbe, cum nu vezi in multe locuri. E drept ca-s cam scapatate acum.

Ca vorbirati de filme... Mi-e dor sa vad un film bun. Acum tot nu putem merge nicaieri ca sintem legati de copii. Cit a fost mama am mai fost la Angelika, dar nu e aceeasi selectie de filme ca la NY. Poate pe undeva prin Dallas, asa imi trebuie daca m-am mutat in suburbii!
Anamaria, am vrut sa te intreb daca stii cinematograful din Kew Gardens, e pe Lefferts. Era favoritul meu. Are filme independente, e mititel, cu preturi mai mici un pic, renovat si curat. Muzica la toaleta! Ce dor mi-e de el! Tot am vrut sa te intreb daca mergi pe acolo, pentru tine poate ca e putin peste mina. Check it out, merita.
Daca tot nu ne facuram planuri de vacanta stam aici si suferim. Sotul e cu dor de duca in RO, eu cu dorul de NY.
Ma batea gindul sa mergem prin Mexic, la un all-inclusive, ceva. Ati fost? Cum e? Eu n-am fost niciodata, nu suport altfel de vacante decit active. Dar cu copiii... Daca mergem vara nu vine uraganul?
Am avut o tentativa de vacanta din asta de odihna. Am mers la un hotel-spa in Florida, departe de lume, cu liniste etc. Dupa doua zile i-am zis sotului ca daca nu plecam pe undeva eu ma arunc de pe balcon! Lui ii place sa leneveasca in vacante, era tare happy asa. Dar dupa ce-l urnesc ii place si lui pina la un moment dat. Stiu ca atunci am luat Miami la picior si noua ne-a placut tare mult.
Gata, se vede ca am nostalgiile astea din cauza ca-i sezonul vacantelor!

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Oana C

quote:

Mi-a placut mult Florida, am fost de nenumarate ori. Ba chiar ne-am gindit sa ne mutam la un moment dat, dar am pierdut trenul ca apoi a inceput sa urce pretul la case.

Ramona, daca vreti sa va cumparati ceva in Florida, acum este timpul. Au scazut preturile la case enorm!!! Cu 300k - 400k iti cumperi o casa (1400-1800 sq ft) cu vedere la golf! - case, care anul trecut pe vremea asta se vindeau aproape dublu. (ma refer la casele dintr-o zona f faina din St. Petersburg) Si tot acolo, casele imediat din spatele celor cu vedere la golf, deci tot zona foarte buna, sint la vinzare cu 200k - 270k. Daca vrei in zone de mijloc, sint si mai ieftine, iar daca vrei apartament, poti cumpara un 2bd/2ba la 115k, la 5 min de plaja!

Fetelor, cine are o reteta de gogosi foarte bune? De-alea simple, prajite in ulei, ca la mama acasa, nu de-astea americane.

Poze cu Eva

Oana, chiar suna interesant! Unde ma uit dupa apartament? Da-mi un zip code sau nume de development, ceva sa ma ajute sa incep un search. Cu ocazia asta poate se face si de o vacanta...
Eu n-am fost la golf la apa, nu e murdara? Poluata, etc?

Thank you, thank you, ma pun pe studiat.

Mergi la inceput

Ramona, apa este foarte curata, nisipul moale si fain, plajele linistite si curate, pline de familisti si adulti.
Daca vrei mai multa agitatie si tinerime, gen South Beach din Miami, cauta in Clearwater.
Mie mi-a placut ff mult plaja din St. Pete Beach. Plaja din Fort De Soto a fost clasata ca cea mai buna plaja din US, pina anul trecut (este la vreo 20-30 min de 33703 si vreo 15 min de St. Pete Beach. Dar mie nu imi place asa de mult ca dea din SPB.
O alta zona care s-a dus la vale, in Florida, este Sarasota. Foarte multi au cumparat condos si case acolo pt investment, dar de cind nu se mai vinde nimic, toti sint disperati sa scape de ele, asa ca daca gasesti ceva, poti sa tragi de prt mult in jos. Nu stiu zipurile din Sarasota.

Mergi la inceput

Ramona, uite aici, zona faina si ieftin. Chiar linga plaja!
http://homes.realtor.com/search/listingdetail.aspx?zp=33706&ml=3&mxp=23&bd=3&typ=7&sid=d66b437c8b364e56addcba4ee15fd340&lid=1085057251&lsn=2&srcnt=59#Detail

Mergi la inceput

Eram cufundata in cautari. Asta din link e super! Ah, poate se lasa cu o vacanta in Florida!

Mergi la inceput

E ciudat. Am gasit un site cu vinzarile recente si luna trecuta s-a vindut un apartament acolo cu 325k. Sint curioasa care-i chestia cu apartamentul asta.
OK, am aflat. Este 1/3 ownership, il ai patru luni pe an.

Mergi la inceput