Fetele din America (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Vorbim dupa, nici un spoiler de la mine ca stiu cum e. Mi-e si frica sa deschid gugalul sa nu-mi zica de harrypotter.

daca nu te cunosc eu pe tine cu ziarele,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu astept copiii sa mergem la HarryPotter si tot in bezna stau de frica sa nu aflu...daca m-as duce fara ei m-ar linsha pe loc, iti dai seama...cartea-i comandata sa vedem cum ne batem pe ea...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Wow, Anamaria, cat te invidiez. fara sa exagerez. Si eu zic ca as vrea sa raman macar cateva zile fara copii, dar pun pariu ca nu m-as gandi decat la ei si as incinge telefoanele.
Ramona, vrei sa iti trimit copiii mei doua zile si apoi tu mie? In felul asta ne-am relaxa si noi un pic . Ce zici ?
Ieri am fost la capatul puterilor. Copiii mi-au spart vreo 3 obiecte in bucatarie, Luca a umplut masinuta Evei (portbagajul) cu apa si pe unde o plimba prin casa pe acolo siroia apa, apoi in dormitorul lui s-a apucat sa spele carpeta, adica mi-a umplut vreo doua oale cu apa si le-a varsat in dormitor (ma vazuse cu cateva zile in urma spaland niste covoare pe terasa), Eva a scris cu creionul pe mural-urile de le-am facut in camera ei, monstrul de caine mi-a fugit de acasa si asta nu vine decat daca se duce sotul dupa el cu bicicleta. Si a latrat ca tampitul prin toata comunitatea ... timp in care eu ma concentram de zor sa trimit niste acte pentru admitere.
Eh, uite de asta o invidiam pe Anamaria. dar pun pariu ca si ea a trecut prin aceleasi faze ca si mine, mai ales cu doi baieti ... oyoyoy.
M-am mai "inmuiat" eu un pic cu o margarita apoi, dar am impresia ca sunt genul de persoana care nu prea stie sa se relaxeze.
Gabriela, ai copii tare mari. Se pare ca s-au distrat din plin.
Referitor la locuri de vizitat mi-ar placea mult sa vizitez Annapolis, Maryland. L-ati vazut?
Prin Colorado nu vine nimeni?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna , inca o zi d evacanta trecuta, am spalat masina, eram terminata, si de caldura , plus copii plus catelul, dar asta este, poate miine ajungem la piscina.oCEBINE, TU CRED CA M-AI INTREBAT, aNDREI ARE APROAPE 11 ANI IAR Matthew are 5 ani si jumatate, crESC PE ZI CE TRECE.nU PREA AM VIZITAT multe state din America, ne place unde stam , plaja aproape, este aglomerat dar iarna sint mai multi turisti, vara este ok, am fost in Tennesse intr-un orasel, statiune superba Gatlinburg, acolo ne-a placut mult, si North Carolina a fost frumos, in rest am fost la Miami und esincer ne-a placut Miami Beach restul, nu vreau sa se supere cineva, nu prea, dar avem timp, am o verisoara in Canada, Montreal, ne-am propus sa mergem acolo peste 2 ani, sa fim sanatosi si toate se obtin.Trebuie sa ies la cumparaturi , miine gatesc, si poate piscina.Ce prajituri mai faceti, va place cheese cake?Noua da, poate fac miine.O seara buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciuf...dau telefoane cam de 7-8 ori pe zi...treaba e ca ei nu prea raspund la telefon...sint ocupati in plimbari si abia seara reusesc sa dau de ei cind ajung la hotel...

Gabriela...sa-ti traiasca baietii...Prajituri...hmm aici ma lovesti drept in inima ca sint tare amatoare de prajituri...Cheesecake imi place dar sa fie smooth nu malaioasa...adica din cream cheese si nu ricotta. Luni cind vin copiii vreau sa fac un coconut cake dar de moda veche (nu cu coconut din cutie...ci preparat tot in casa asa ca trebuie sa imi scot drill machine-ul roz din dulap). Am o reteta traznet dar dureaza pina prelucrez nuca de cocos

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Anamaria, faci publica reteta? Please.
Au cazut frunzele pe peretii din bucatarie? Cum merge treaba?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Auzirati stirea asta: http://www.wgal.com/news/13677194/detail.html ?
Cer scuze daca stiati, eu acum am auzit la radio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

foarte trist

quote:
Originally posted by ciuf

Auzirati stirea asta: http://www.wgal.com/news/13677194/detail.html ?
Cer scuze daca stiati, eu acum am auzit la radio.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by ciuf
Referitor la locuri de vizitat mi-ar placea mult sa vizitez Annapolis, Maryland. L-ati vazut?

Ciuf, e foarte frumos la Annapolis, acolo e academia navala, au un portuletz f dragutz, stradute mici cu buticuri si chestii si cel mai tare magazin de pantofi in care am intrat vreodata.
Da' de ce tocmai Annapolis, sunt si alte locuri misto in zona?!

PS. imi sunt ff simpatici copiii (altora) care deseneaza si scriu pe pereti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Mi-a placut mult Florida, am fost de nenumarate ori. Ba chiar ne-am gindit sa ne mutam la un moment dat, dar am pierdut trenul ca apoi a inceput sa urce pretul la case.

Ramona, daca vreti sa va cumparati ceva in Florida, acum este timpul. Au scazut preturile la case enorm!!! Cu 300k - 400k iti cumperi o casa (1400-1800 sq ft) cu vedere la golf! - case, care anul trecut pe vremea asta se vindeau aproape dublu. (ma refer la casele dintr-o zona f faina din St. Petersburg) Si tot acolo, casele imediat din spatele celor cu vedere la golf, deci tot zona foarte buna, sint la vinzare cu 200k - 270k. Daca vrei in zone de mijloc, sint si mai ieftine, iar daca vrei apartament, poti cumpara un 2bd/2ba la 115k, la 5 min de plaja!

Fetelor, cine are o reteta de gogosi foarte bune? De-alea simple, prajite in ulei, ca la mama acasa, nu de-astea americane.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput