Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
Alice_ spune:
Myral, cauta pe net dupa marca "Galador" este sapun facut la noi intr-un satuc de munte. Este comercializat de diverse magazine virtuale, dar si la magazine mai serioase de produse naturiste sau pt.vegetarieni poti gasi.
Detergent romanesc nu se fabrica, sau nu e de gasit pe la noi, eu o sa ma aprov.din ungaria, mi-e usor, in 20 minute sunt acolo cu masina.
28+ Sasha Gabriel
myral spune:
Hai ca acum m-am grabit sa citesc si sa scriu, dar vorbesc singura. Ne ducem sa papam ceva ce gasim ca de gatitMyral30+
toma_lly spune:
Nana, Myral
multumesc, parca m-am mai linistit putin
Myral, pai cred si eu ca as avea nevoie de concediu de odihna
Eu imi propusesem sa intru in concediu de odihna toata luna august si de la 1 septembrie in prenatal
dar nu cred ca mai rezist sa vin la munca pana pe 31 iulie
Eu abia astept sa o vad pe Natty a mea, sa o tin in brate, sa vad cum arata, cu cine seamana...
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
toma_lly spune:
Annisia, parca imi aduci aminte de mine
Am si eu un motan (acum are 6 ani) de care am avut grija de la 1 luna; era asa de mic, nici lapte nu stia sa bea...se ineca cu el
ii dadeam si gris cu lapte, mai moale asa...sa il poate lipai
e ditamai handralaul acum si il iubesc de nu mai pot
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Gabriela77 spune:
Bravo, Afibebe, felicitari pt grasunel!
Myral, draga, eu asa sper sa se intoarca si domnisoara mea ca eu vreau natural!
Gabriela 29+ Sara
Roxana_G spune:
Afibebe, felicitari pentru licenta. Sa stii ca si mie mi-a zis medicul ca e ok cu scapatul, dar e foarte neplacut.
Alice, eu nu fac exercitii, si asa ma streseaza vezica. Si virgina am fost oricum dupa nastere, ca m-a cusut de mai rau ma chinuiam dupa. Cat despre sani, offf, si la mine sunt asa sensibili. Eu nici nu am alaptat prima data mai mult de 3 saptamani si imi amintesc cu groaza durerile.
Bee, eu mananc, sunt vinovata. Mananc si aici, mananc si acasa. Dar nu ma simt bine in pielea mea. Cu inotul nu prea prestez, ca e apa rece. Azi a fost mai rece ca la robinet.
Flavia, poate apar gravide si pe aici. Nu ma stresez foarte tare, dar lumea se uita cumva la mine. Nu imi dau seama daca e de bine sau rau. Apa era azi gheata gheata. Nu am ntrat deloc.
Terrapin, azi sunt si eu umflata, nu foarte tare. Nici nu pot manca. Iau cam 3 kg la 2 saptamani.
Nana, mereu cu vorba buna. Cat despre bb, in panica ar trebui sa fiu eu, ca sunt prima cred ca si DPN. Si nu am pregatit nimic.
Emma, ai fost haioasa! Toti copiii sunt obositori, crede-ma. Eu cresc o zgatie din asta si uite ca acum il fac si pe al doilea. E chestie de obisnuinta, ai sa vezi tu.
Annisia, asa da cu cateii, ma gandeam nu numai la Yannis, dar si la tine. Uite al meu ma innebunea sa ii iau Alexandrei catel acum, si i-am zis ca asta ar insemna sa trec de la un copil direct la 3 si eu nu fac fata.
Gabi, nu mai e frumos aici. E un vant de ne sufla pe sus. A fost putin innorat, au trecut norii, dar vantul este infernal. Nu sta nimic in picioare. Nu mai zic de apa, este gheata.
Rox 31+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Nana, suntem oameni cu totii. O sa vezi ca o sa ai rabdare cu puiul tau, oricum nu ai de ales. Si cand nu mai poti, mai tipi, il mai certi, asta e. Eu sunt o mama tare scandalagioaica, si ma enervez, si mai tip, si imi pare rau. Ca e doar copil si nu ii pot cere mai mult.
Annisia, cum sa nu vrei mai sa nasti? Eu abia astept. Cu fie-mea ma rugam sa nasc naibilor mai repede, nu se mai termina.
Acum sunt mai rabdatoare ca pleaca medicul, si pana pe 15 august sper sa raman asa, chiar casalot cum sunt. Dar cum il vaz pe om in Bucuresti, nene ma pun pe alergat, curatenie si sex, sa nasc mai repede.
Afibebe, felicitari pentru vestile bune de la eco!
Myral, din partea mea nu e bai, poate sa ploua. E un vant....
Tomitza, inteleg ca nu mai ai rabdare la birou. Si eu am rezistat cu greu pana in ultima zi.
Gata, ma duc la nani. Imi e dor de sotul meu, dar ma bcur ca sunt ai mei aici si am pasat-o pe Alex. Stau linistita si sunt servita si eu cu de toate. Belfereala! E un vant nene, i-a zburat salteaua cea noua lui tata si s-a rupt de copac. Cand aude al meu ca am aruncat 2 milioane pe geam ....Dar asta este. Nori au fost si au trecut, dar vantul este foarte foarte puternic. Iar apa a fost de neatins.
Rox 31+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Off abia acum a plecat cel de-al cincilea grup de zugravi pe care ii testez... In ritmul asta nu mai termin eu nici pana iarna viitoare. Toti vin si se vaita ca e de munca... Pai eu de ce ii chem, mai fate, sa stam la barfa si la sprituri? Poate am noroc cu astia, ca m-am saturat deja. Vreau sa stau si eu linistita ca totul e pregatit frumusel pentru bebelin. Daca nu voi fi gata, va trebui sa ma mut cu catel si purcel la curte, unde e lux, dar eu parca aici sunt mai linistita... Nostalgii ieftine gen prieteni, obisnuinta, comoditate...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Annisia spune:
Roxule, te pui pe sex? Sau se pune sexul pe tine... NU co9nteaza, dar o sa ai curaj? Eu nu mai am frate, neam... Cred ca daca maraie al meu ceva, ii si ard o tigaie peste nas...
Nu stiu ce m-a apucat, dar simt cum ma fac mica, mica, mica si neputincioasa... Plus ca in luna a 8-a nu vreau sa risc nimic fratica! Din august in colo, ma doare la bashcheti... Desi vorba cuiva, cateodata am impresia ca il scap printre picioare. Ma zgaltaie bine de tot, exact in gaura de zici ca am viermi in fund... Si ma gandesc, daca ma apuca acum?
Sunt zuzu...Stiu. Chestia e ca mie nu imi este frica absolut de loc de nasterea in sine, ci de ce ma voi face cand voi constientiza ca e momentul. Cum imi iau bagajele, daca al meu nu e acasa, daca e noapte sau weekend si Nayel da la peste si nu pot da de el sau nu ajunge la spital???? Trebusoare dintr-astea... Eu sunt ca ala cu drobul de sare....
Bebe Yannis Edmond in evolutie