Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
Annisia spune:
Nana, stii care-i baiul? Ca si eu sunt la fel de nehotarata... Uite cu salteaua, al meu m-a pus sa ma intind pe toate paturile alea pe acolo (de la Mobexpert). Prima data vroiam un ade 40 de milioane, apoi mi-a placut alta de 12 milioane si tot asa pana m-am stabilizat la aia de 24... Si baiatul meu era exasperat ca eu sunt in stare sa mi-o ia pe aia si dupa o noapte de dormit pe ea sa zic ca nu e buna ca eu nu ma pot odihni, ca ma doare spatele si mai stiu eu ce. La care ma intreaba de voi, ”fetele ce zic, ele cum dorm”? Si am cazut in capcana... Mai sunt si eu tolomaca uneori, doar nu pot sa stau cu neuronul in priza mereu... I-am spus ca si voi va vaitati ca nu puteti sa dormiti. Atunci a prins tupeu si a inceput ca sa ne mai gandim ca inseamna ca e o perioada mai naspa, din cauza sarcinii si nu a saltelei pe care o avem, bla-bla-bla-bla....
Bebe Yannis Edmond in evolutie
devylla spune:
Buna gagici,
Trec in fuga,sunt obosita lesinata,saptamana asta a fost haos...ma pregatesc sa plec la scoala...si-am un chef...
Annisia mama,mi-ai amintit de pisica mea,am gasit-o cum ti-ai gasit si tu puiutu'.Si tot asa,nu mergea,schiloada,fara par,caftalita de fratii ei.Am luat-o la mine,am dus-o la doctor,dai calciu lactic de pisoi...lapte,ou fiert...ce mai mamica scria pe mine.Acu' ii mananca urechile mamei...asta se intampla acu' 3 ani.Asa ca bafta multa cu prichindel al tau.
Bai,noi mai avem pana o sa nastem da?Yo n-am chef sa ma gadesc la asta acu'...mai sunt doua luni nene!!!
Sabina Y. 29+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator
Annisia spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Sper doar sa ma ajute bunul DD si sa ma inzestreze cu rabdarea necesara atunci, ca altfel e jale.
Stai linistita ca o sa te schimbi, de nici tu nu te mai recunosti. Pentru pupiul tau, o sa manaci carne de om, daca te supara cineva... Pai eu pe asta ma bazez, ca altfel sunt campin la dileala. V-am mai spus ca pe mine cand ma apucau crizele, trebuia sa imi dea Bogdan cateva farfurii sa le fac jumari, ca altfel nu imi trecea... Acum sunt atat de calma, de ma scuipa toata lumea sa nu ma deoache. Nu ma mai atinge frate mai nimic. Bine totul pana la familia mea! Adica te rog...
myral spune:
Astept si eu ploile alea mult anuntate(sorry pt fetele care sunt la mare), dar vad ca deocamdata doar de un vant puternic am parte, in rest nici o racorire. Noi avem apartamentul pe sud si bate soarele toata ziua, e f cald si in plus s-a stricat si aerul conditionat, cum pleaca sotul de acasa cum se strica ceva, data trecuta nu am avut net si pana nu vine el nu se remediaza nimic degeaba sun ca nebuna peste tot. Acum la aer sunt numai cardiaci care astepta, anul trecut erau numai gravide. Sper sa rezist ca sunt rea de caldura.Myral30+
afibebe spune:
ne-am intors.mama ce fericita sunt.
bebe e bine si e un grasun nu gluma.stiti cat are?
2250.e grasun nu gluma dar are si cu cine semana.
e totul ft bine in ceea ce-l priveste pe bebe.
sunt bucuroasa ca desi eram speriata ca nu o sa ma mai ia nici un doctor la 31 de sapt am gasit unul extraordinar.asa frumos ne-a explicat ce si cum.am discutat despre problemele mele de sanatate si ne-am pus de acord cu cezariana.
sincer plecarea medicului meu in concediu chiar ma bucura acum.
in 8 august merg la urmatorul control si atunci vom decide data exacta a cezarianei.oricum zicea ca imediat dupa 20 august.
probabil prin 22 va fi.
fetelor va multumesc pt incurajari, sunt asa fericita.
aveti grija de voi si de bebelusii vostri.
va pupic.
AFIBEBE31+Cristian Nicolae
Annisia spune:
quote:
Originally posted by devylla
Annisia mama,mi-ai amintit de pisica mea,am gasit-o cum ti-ai gasit si tu puiutu'.Si tot asa,nu mergea,schiloada,fara par,caftalita de fratii ei.Am luat-o la mine,am dus-o la doctor,dai calciu lactic de pisoi...lapte,ou fiert...ce mai mamica scria pe mine.Acu' ii mananca urechile mamei...asta se intampla acu' 3 ani.Asa ca bafta multa cu prichindel al tau.
Aha calciu lactic, lapte si ou fiert zici? Mia mi-a spusara doctoreasa sa ii dau branza de vaci, ca de la lapte s-a cufuritara... O sa ii bg si niste ou fiert, ca nu are ce sa-i faca rau. Calciu si minerale ii face doctorul intravenos, ca cica e -rea mic si trebe sa asimileze rapid... Si ca sa mai imi ia mie niste milioane ce pana mea... Da ii iert, ca si eu daca eram medic veterinar, tot la fel procedam cu iubitoarele astea de animale asa ca mine...
Annisia spune:
Bai frate, ce-i cu kilele astea pe beblusii nostri, mai neicusorule? Si nascut pe 20 august.... Pai asta e luna viitoare nu?! Eu nu mai vreau sa nasc! Ca sa stiti. Pot sa raman asa gravida, grasa, gafaitoare, imbuibata, moartea pasiunii etc, etc, etc...????
myral spune:
Hai ca am terminat cu vaietatulAlice te-am citit mai devreme, nu ne spui si noua ce produse din alea din plante folosesti, sapun , detergent fara chimicale, ce firma ca eu am incercat de la Hofigal de ex si cand m-am uitat la compozitie nu era mare diferenta fata de produsele cu chimicale.(sper ca nu te-am confundat, parca tu ai scris)Afibebe felicitari pt licenta si asteptam vesti de la eco.Mandarinutza da mai e putin dar in spitalul din Constanta e groaznic(oricat ai cotiza) si mi-e frica sa nasc prematur la conditiile de aici si mai ales de nepasarea medicilor.Tomitza poate isi schimba bebica pozitia, si eu ma speriasem ca se misca jos ca eu stiam ca acolo are capul, dar am vazut la eco cum isi misca manutele deasupra capului exact in colul meu. Poate ti-ar prinde bine si un concediu cu odihna.Myral30+
myral spune:
Pana am scris eu in pozitia asta comfortabila Afibebe a si venit de la eco felicitari, of toate aveti bebei grasunei, sper sa se ingrase si asta a mea.Gabriela hai ca se intoarce bebelina sigur. Tinem pumnii.Sabina Y, Annisia, hai ma mai avem mai fetelor si eu refuz sa ma gandesc de acum (bla bla bla, ca nu mai pot)Myral30+
myral spune:
Danielle eu nu am citit(adica descifrat la engleza mea) decat prima parte si am descoperit ca am cam toate simptomele de acolo de ceva vreme, asa ca mai departe nu m-am mai bagat.Myral30+