Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Miriluta spune:
Multumesc fetelor, m-am mai linistit. Teama mea nu e ca bebe nu e suficient de mare ci ca e prea mare!!!Ma gandesc cu groaza...da' poate nu mai creste chiar asa de mult (medicul meu mi-a zis ca in ultimele doua luni, bebeii isi cam dubleaza greutatea )
toma_lly spune:
salutare fetelor,
eu sunt cam speriata
n-am avut nicio problema cu sarcina pana acum, nici contractii, nika...
si azi dimineata in drum spre serviciu mi se parea ca o scap pe bebelina printre picioare. se misca atat de jos si chiar acum cand stau pe scaun...acelasi lucru...ba chiar si o intepatura din cand in cand...
pe mine m-a apucat frica
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Happiness_4_us spune:
Toma_lly, nu te panica. Uite un de la mine! Asa am patit si eu saptamana trecuta si mi-a trecut. Din ce am citit eu, bebelina ta a inghitit lichid amniotic si sughitza, de-aia simti in pelvis misunatul ala continuu. Linisteste-te ca e totul ok. Pupici.
Afibebe, felicitari ptr licenta!
Roxule, multa sanatate lui Alex si nu te mai stresa cu grasimea, sunt convinsa ca exagerezi si ca esti o gravidutza frumoasa!
Noi abia am ajuns la birou, somnorosi ca de obicei, dar incercam sa ne trezim. Aseara ne-a fost bine, fara contractii, am reusit sa adormim in liniste.
Pupicei si sa aveti o zi usoara!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
La burticile de iulie-august, de vreo 2 saptamani, e haos nene. Au inceput sa apara bebelasii, dragii de ei. In fiecare zi apare cate un prichindel. Brrrrrr. Mi se face pielea gaina cand ma gandesc ca urmam noi cat de curand.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
aeperju spune:
'Neata! Gata, mi-au plecat musafirii. Ptiu, au un copil de 4 ani tare obositor...ufff! Acum ma linistesc si numai bine afara ploua s e racoare...ce-mi mai place...ca ma saturasem de caldurile alea naspa.
Samabta mergem si noi la Iasi la tanti doctor sa-l vedem pe bebica. Doamne ajuta sa ne dea numai vesti bune!
Emma 28+
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Andries
mey cu 24 de milioane iti iei alt pat
Nu e problem de pat, ca asta e nou... Numai ca chitrosenia de barbat nu a mai vrut sa luam si saltea noua. Adica de fapt, m-a dus cu zaharelul - lasa ca luam saptamana viitoare, cand luam nu stiu ce bani, cand o sa ninga, cand o sa ni se rupa-n doua.... In fine, salteaua aia super merita, la modul ca e foarte confortabila... Acum nu stiu daca merita si atat banet. O sa vedem a ramas ca mai dam azi o raita sa vedem ce si cum gasim.
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Happiness_4_us spune:
Emma, cand am fost acasa in Ro, aproape zilnic m-am vazut cu finutza mea care peste cateva zile implineste 1 anisor. Trebuie sa-ti spun ca avea momente in care era dragalasa, numai buna de giugiulit, dar cand obosea si o apuca, ma uitam la maica-sa care avea atata rabdare cu ea si mereu ma gandeam ca eu nu cred ca voi fi in stare. Sper doar sa ma ajute bunul DD si sa ma inzestreze cu rabdarea necesara atunci, ca altfel e jale.
Annisia, pe unde bantui? Hai la apel, lasa somnul!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, ce o sa te faci mamico cu atatia pui cand vine si Yannis?
Pai, cand o sa se nasca printul mostenitor, in casa nu o sa mai ramana decat Happy si dulaul cel mare, daca pofteste... Celelalte animale le duc la curte, ca nu sunt zuzu sa risc sanatatea copilului meu pentru trei puricosi... Uite, Yannis ma aproba - mi-a trimis un semnal morse prin burtihan!!!!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Happiness_4_us spune:
Annisia, pai stii cum e, cand trebuie luat ceva ei sunt mai nehotaritzi, trebuie sa spunem noi ca trebuie si gata, ca ei mereu gasesc pretexte. Ne mai uitam, mai studiem, etc...
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Gabriela77 spune:
Mama mia, ce de-ati scrisera fetili....
Mandarinutza, foarte frumusele lucrusoarele bebelinei! Stiu piesa. E frumoasa rau, mie tare imi place. Cred ca ii va placea si Sarei ca am ascultat-o mult gravi!
Roxana, da, urata vreme la Cluj, niste vijelii de te sperii, zilele trecute imi trebuia barca sa ies din casa! Doamne, ce nebunie! Bine k e frumos la mare! Nu mai zic nici eu nimik de greutate~! Cantarul e acum cel mai mare dusman al meu!
Annisia, ma bucur pt catelus, vad ca are si un nume deja...E baftos puiul ca il veti pastra la curte ! Suflet mare, mami! Si ai dreptate, nimic nu e intamplator!
Bravo, Luy pt beblina grasulina!
Afibebe, felicitari!
O zi frumoasa si de la noi! Tare mi-e ca se pregateste si beblina mea pe pozitii ca parca imi sparge burta! Doamne ajuta ca eu vreau natural!
Gabriela 29+ Sara