D-na doctorä...
Anne-Marie avea vreo 3 ani, iar Alex 5...
Ea se juca in perioada aia f des cu un leopard...era momentan prietenul ei nedespärtit, pe care il lua lingä ea si in pat.
Intr-o zi, mi-a explicat cä e bolnav si cä trebuie sä-l controleze un pic, cä nu prea doarme bine...
Alex, care era un räu, i-a zis pe un ton certäret:" ce-l consulti atit, nu vezi cä nu are nimic?"...la care ea, foarte serioasä si atentä la ce face, nu prea l-a bägat in seamä...
El a observat asta si am väzut cä pune ceva la cale. A stat la pindä si cind a avut ea o clipä de neatentie, l-a luat pe leopard de picioarele din spate, cä avea cam 50 cm lungime si l-a dat cu capul de mai multe ori de sofa, dupä care i-a zis:" acum poti sä-l consulti, cä il doare capul!!!!"
Pe mine m-a bufnit risul, dar mi-a trecut repede cind i-am väzut fata säräcutei!!! era atit de tristä, cä nu stiam cum sä o ajut!!!
Mi-a venit ideea, sä fug la ei in camerä, am cäutat o seringä de plastic si i-am spus cä acum trebuie sä-i facem repede o injectie si-i trece totul...dupä care s-a mai linistit, dar tot l-a mai consultat vreo 5 minute!!!
Intre timp, eu mi-am luat aparatul de forografiat si i-am tras o pozä...päcat cä nu pot sä pun incä poza pe net!!!...e mortalä!!!
Raspunsuri
romana spune:
Hazlie si dureroasa intimplarea. Fetita e o dulcica, iar baietelul dovedeste ca e baiat prin comportarea sa. Oricum se vede ca au amindoi personalitate.
Flower spune:
Si uite-asa incepe razboiul sexelor ! Putina gelozie/invidie tot a simtit baietelul vazand-o pe cea mica cata grija are de papusi/jucarii de plus ! Iar in fetita vezi ce repede s-a infiripat instinctul matern !
Asteptam pozutza !
camelia-daniela spune:
Eu mi-am dorit sä am intii un bäietel si apoi o fetitä...cineva, acolo sus, mi-a indeplinit dorinta...si-i multumesc!!!!
La 2 ani dupä bäiat, a venit si fetita si atunci am väzut ce minunate sint fetitele!!!! El era räu, dar ea avea un suflet de aur!!!...iti dädea si pielea de pe ea!!!
Acu sint mari...fetita s-a mai räcit, dar bäiatul este asa de iubitor!!!...vine la mine si mä intreabä: "ce faci frumoaso?" si mä ia de git, si-mi dä un pupic, de-mi vine sä cad pe spate!!!
Incredibil, cum se pot schimba caracterele in decursul anilor!!!..acum mä cert cu ea mai mult!!!....dar tot are un suflet bun si e tare miloasä.
Pupici,
Cami.