tarife gradi
Raspunsuri
danis spune:
la gradi de stat, pe noul an nu stiu, stiu ce am dat in anul care s-a incheiat
contributia de hrana: 7 lei/zi - deci daca merge toata luna, cam 150 lei
optionalele, in functie de cate sunt si cat costa fiecare: cam 50 lei, poate chiar mai mult
in afara de asta, revista pipo apare lunar si e distribuita in gradinite, noi o luam mereu ca e buna - 3.5 lei
daca au teatru de papusi sau circ in luna respectiva - se plateste... la noi mereu mai apare pe parcursul lunii cate ceva...
alexteo spune:
Nu am fost eu prea explicita.Scuze.
Ma interesa pretul pentru gradinitele particulare.
Am un pitic mic de aproape 2 anisori si nu reusesc sa ma orientez prea bine pentru o alegere multumitoare in toamna.
M-ar fi interesat Ursuletul de plus sau poate o alta gradi care acum are preturi rezonabile, dar nu stiu cum vor sta tarifele lor in toamna?
Ma gandeam ca voi sunteti deja la gradi si ati aflat deja.
Multumesc anticipat,
Alexandra
alexteo spune:
Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu niste gradi particulare mai rezonabile la pret(din toamna)?
Am vazut ca multe isi modifica tariful din toamna.Dar cand vor anunta oficial cu cat ?
adada08 spune:
Te intereseaza in sect. 4 ? si la ce program ?
Este una rezonabila pe la rond Cosbuc. Sau mai este una prin Titan.Depinde unde iti convine.
Ioana75 spune:
Sint gradinite care isi maresc tariful si pe parcursul anului scolar; nu cred ca se poate da un raspuns la intrebarea ta, cred ca ar trebui sa mergi sa vorbesti cu directoarea de la fiecare gradi de care esti interesata. Succes!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
anutza30 spune:
La Gradinita Liceului International de Informatica taxa pentru anul 2007-2008 este 1.500 eur + 100 eur taxa de inscriere. Adica este 150 eur/luna.
anca_vlad spune:
noi anul acesta am platit 700 ron/luna la program lung
iar de la anul va fi 800 ron/luna tot pt programul pana la ora 19.00
alexteo spune:
Va multumesc mult pentru mesaje.
Am sa va urmez sfaturile si voi suna la gradinite pt a vedea unde gasesc loc si cu ce pret.
Mult noroc!