Stefan Banica JR si-a inselat sotia?
M-am uitat pe postarile voastre dar nu am vazut comentarii pe aceasta tema...Tocmai ce am citit intr-o revista ca ar fi inselat-o cu o blonda...Voi ati auzit de asa ceva?
Parca nu imi vine sa cred
Raspunsuri
Iubika spune:
Poate era tot Andreea cu peruca :)
Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Cristina_C spune:
Am citit si eu si-am gasit si niste poze:
http://www.cancan.ro/2007-06-27/Banica-Jr-fotografiat-cum-se-pupa-cu-ea.html
mada101 spune:
Daaaa...Acum din pozele astea nu pot sa zic ca reiese ca a inselat-o...pare o prietena...acum si cu ziaristii astia..fac din tantar armasar
belutza spune:
Da. cu ziaristii astia nu stii ce sa mai crezi. Totusi mie nu-mi vine sa cred ca si-ar insela sotia.
belutza
Ramona J spune:
Nu stiu ce face el acolo, dar e cam multa tandrete, zau!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana spune:
Am vazut si eu pozele. Daca sunt recente asa cum se spune in articol atunci Banica asta zau asa e cam nebunatic asta ca sa nu zic altceva mai rau, si va dati seama ce crize de bila o fi avut Andreea Marin cand a vazut pozele saraca si mai e si gravida...
Maadi spune:
Pozele nu mi se par prea concludente. Dar oricum, nu m-ar mira.
Maadi si Calin (19.07.2003)
iuliana_2007 spune:
POate ca nu a inselat-o pe Andreea Marin dar sa nu uitam ca pe Raduleasca a inselat-o fara nici o jena si si-a adus amanta chiar in casa lor.Deci chiar daca acum nu este vb despre asa ceva lumea va crede cu siguranta.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
szaboali spune:
Pai daca pe Raduleasca a inselat-o , pe Andreea Marin de ce nu???
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
POate ca nu a inselat-o pe Andreea Marin dar sa nu uitam ca pe Raduleasca a inselat-o fara nici o jena si si-a adus amanta chiar in casa lor.Deci chiar daca acum nu este vb despre asa ceva lumea va crede cu siguranta.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Si pe fosta lui prietena - Camelia Constantinescu- a inselat-o cu Andreea Marin.
Sincer, mie mi se pare cam "neserios".