Am 39 de ani si sunt insarcinata cu al treilea copil in 21 de saptamani. Am o fetita de 7 ani si un baietel de aproape 3 ani. Primele doua sarcini le-am dus destul de greu, in sensul ca am avut mai ales la prima sarcina probleme de sanatate. Primele doua nasteri sunt prin operatie cezariana si asta ma cam ingrijoreaza. Puteti sa-mi spuneti daca exista riscuri mari la a treia operatie decat la celelalte doua operatii? Este posibil sa nasc normal ( si fara complicatii), dupa doua cezariene?
nu stiu sa iti raspuns daca se poate naste natural, dar stiu ca se pot face si 4 sau chiar 5 cezariene. sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
mai stiu pe cineva tot de pe forumul asta ca nascut al treilea copil tot cu cezariana, si mama si bebele au fost ok din toate pct. de vedere.
a_3_a_cezariana
Uite aici un subiect deosebit de frumos, sigur iti va da optimismul necesar !
Felicitari pt bb3, sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere perfecta si un bb sanatos !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Multumesc tuturor pentru incurajari. Nu aveti idee ce bine mi-au facut. Va doresc tuturor tot binele din lume si sper sa ne mai "auzim".