Uite-l pe tata!!!!
La mine, subiectul este de domeniul "amintiri din copilärie"...
Cind am venit in De, acum 14 ani, nu stiam mai nimic pe nemteste..am inceput sä invät din cärti, cind dormea Alex.
La un moment dat, am avut marea bucurie!!! A spus primul cuvint!!!
PAPA! ( asta inseamnä tata, pt cine nu stie...)
Intr-o zi, am plecat de acasä cu el, la cumpäräturi...cind am deschis usa de la intrarea in bloc, sä iesim, tocmai vroia un tip sä intre in bloc...la care, Alex al meu, s-a luminat deodatä la fatä, si a strigat cit a putut el de tare si plin de entuziasm: "PAPAAAA!!!"
Cred cä am schimbat citeva culori de rusine si mä intrebam ce o gindi säracul om despre mine!!!!...la care mi-am bägat capul intre umeri, am fäcut o grimasä comicä, m-am uitat la tip si....ne-a bufnit pe amindoi risul!!!
Raspunsuri
cristina73 spune:
Mda, si noi am trecut printr-o faza din asta; micuta tocmai incepuse sa spuna "tata" si apoi spunea "tata" oricarui barbat de pe strada, si chiar si celor de la tv. Chestia cu tv-ul nu a pus probleme, dar pe strada era cam ...hmmm...ciudat...
ginutaC spune:
Raluca in loc sa-i spuna lui tati-tata,i-a spus nene.Nu mai stiu cite luni avea,dar a incurcat saracuta de ea de citeva ori notiunile.
camelia-daniela spune:
Mie imi plac la nebunie copiii mici!!!
Sint atit de nevinovati in ceea ce spun si fac, incit imi vine sä-i mäninc!!! Nu stiu cum fac eu, dar mä imprietenesc imediat cu copiii si cu animalele!!!...o fi vreun talent ascuns???
Odatä, l-am fäcut pe un bäietel de 8 luni sä ridä in hohote!!...pe el si pe mama lui ii väzusem prima datä..ea vroia la WC si m-a rugat sä trag un ochi spre el, dar cu atentie, cä e cam sperios la sträini si urlä, asa cä sä nu mä minunez...nici nu iesise ea de la WC, cä bäiatul deja murea de ris!!!
Cind a iesit, mi-a spus cä este prima datä in viata ei cind il aude rizind asa de tare si din tot sufletul!!!...era tare fericitä...iar eu nu trebuia decit sä mä uit la el mai curioasä, cä incepea imediat sä se distreze copios!!!...mi-a rämas in amintire micutul!!!
hannen spune:
Micutza mea a avut o perioada in care toata lumea ere PAPAA bineinteles ca si pers.de la TV.Frumos a fost atunci cand a vazut o maimuta (la TV) si a strigat ff bucuroasa papaaa.Sa fi vazut ce fatza a facut taica-su
Apoi toata lumea a devenit MAMA,iar mai nou MAKUU ,adica baietelul lui Yurika cu care a petrecut vreo trei zile si de cand ne-am intors acasa il striga continuu.
Camelia esti cumva in zodia fecioarei?Persoanele acestea au un dar deosebit si o atractie la copii(ex. mama,si sotul)dar nu numai.Se zice,ca,copii simt oamenii buni si care ai plac,de aceea se simt bine in prezenta lor.
Va pup dulce,numai bine voua la bb-ei si copii mai marisori!
Nicole&Amira