Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata si de la mine.
Asta e ultima saptamana de munca...yupiiiii, dupa aia imi fac de cap
Trebuie sa vad si cand imi apare doctorul saptamana asta, ca sa ma duc la eco..abia astept.

Jasmin nu stiu ce sa zic cu durerile, si eu am experimentat ceva dureri cateodata, cred ca se aseza bebe pe vreun organ, sau se mai intindeau ligamentele.
Eu vreau sa va zic ca de deja ma ingijorez de cat de des o simt pe Kara. Ieri de exemplu am simtit-o aproape toata ziua. Cum ma asezam in pat cum isi facea simtita prezenta. Oare o fi normal?

Aaaa si super faza aseara: eram in pat si pentru prima data l-am pus pe tati sa puna mana pe burtica, s-o simta si el pe Kara. Sta el ce sta si dupa vreo 2 minute isi retrage mana ca ars si zice: aaah alien.
Cum adik alien ii zic eu? Cica pai cand simti asa miscari in burta si la cate filme vezi te gandesti la alien

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Hai sa fiu harnicutza de luni dimineata si sa deschid un capitol nou.

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Si eu o simt pe fetita ff des, dimineata, seara, noaptea, in timpul zilei, imi trage suturi de cate ori are ea chef, acum se vede si prin burta cum se agita, iar daca pui mana simti si mai bine. si la Ilinca barbata-miu era cam inspaimantat cand punea mana pe burtica, nu i venea sa creada ca e un bebe mic acolo care face galagie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Jasmin, si pe mine ma doare in zona buricului uneori, sau daca ating in zona aceea e f sensibil, ma gindeam ca probabil din cauza ca se mareste uterul si se afecteaza zona respectiva. Din cite stiu la un moment dat buricul o sa iasa in exterior si am zis ca poate acum saptaminile astea o sa se intimple, ca simt si vad ca e din ce in ce mai mic.
Pe bebe eu l-am simtit in ultimele zile mult de tot, niciodata nu l-am simtit asa de mult intr-o zi, ca niste lovituri sau mingiieri, depindea de moment, sau aveam senzatia ca se muta de pe o parte pe alta a burticii. Ce am remarcat, cum ziceai si tu, ca si o durere, stateam pe partea dreapta in pat si am inceput sa simt o presiune si o durere in dreapta de a fost musai sa ma intorc pe stinga si apoi a fost ok. Eu cred ca a fost bebe si a apasat pe ceva sau nu i-a placut la saracu pozitia si impingea cu piciorusele.

------------------------
Flory 22+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Am facut capitol nou

AICI

Mergi la inceput