Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am gasit niste filmulete interesante, dar sunt in limba spaniola (cred). Va pun link-ul de launul , iar pe celelalte le gasiti tot acolo, in partea dreapta, la Related.

http://www.youtube.com/watch?v=18CK0byt0XU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hmm...
mai fetelor...am intrat in 6 luni..mananc si eu cat pot, ca sa nu mi se faca rau si sa vomit tot...
si totusi..m/am urcat pe cantar.nici un gram in plus...
stiu ca unele din voi o sa "urle" ca au luat prea multe. nu zic ca as fi vrut sa fiu in extrema cealalta..totusi..acolo 2/3 kg nu erau rezonabile la varsta asta a sarcinii??? sa ma ingrijorez?
in 20 o sa ajung la dr sa vedem ce zice si dansa...

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo, eu stiu ca la 22 de sapt ai 5 luni si o sapt! nu te stresa din cauza kg, de acuma incolo vei pune. eu pana in sapt 20 nu luasem nici 100 de grame iar apoi in sapt 21 aveam deja 2 kg in plus , in sapt 22 aveam ink 2 kg in plus, deci acuma intru in sapt 23 cu 5 kg in plus (m-am mentinut o sapt fara nici un kg ) si sunt sigura ca de acuma urmeaza "greul".
gata noi fugim la o terasa!!
pupici

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 22+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, si eu stiu ca luna a 6-a incepe din sapt 23, acum esti in ultima sapt. din luna a 5-a, cel putin din ce am citit eu.

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai sunt in sapt 23..am 22 sapt si 5 zile.
dar eu calculez dupa data nasterii..tre sa nasc in 6 noiembrie..deci sunt in luna a 6a...:)
dar sa nu revenim la calculele asteaaaaaaaa.

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burtici :)
Victo, eu cred ca ma gindeam si pt mine, eu azi trec in sapt 22 si de aceea ma preocupa calculele, mai ales ca mie mi-a spus medicul in ce sapt sunt, avind in vedere ca dupa ciclu nu s-a putut lua pentru ca era superneregulat :)
Eu am DPN in 12.11 asa ca intr-adevar, tu esti in sapt 23 deja :)

------------------------
Flory 22+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!
Ce mai faceti?????
Noi am intrat in 23 de saptamani!!!!Suntem mari!!!!!Am intrat in 6 luni???

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata burtici, sa avem parte de o zi frumoasa, sa nu ne simtim rau de la caldura...Vai, m-ati innebunit cu calculele astea...
Fetelor, vreau sa va intreb ceva: e vorba despre cum il simtiti pe bebe...ca eu ma asteptam sa simt ca niste fluturasi sau ca niste gidilaturi...in saptamina 17 am simtit niste clipoceli, niste bolboroseli, dar acum simt ca o presiune, ca o micuta durere...o saptamina am simtit asta in dreapta, unde are piciorusele, dar ieri am simtit micile dureri prin toata burtica. Oare e normal? Ca mi-e tare teama sa nu fie altceva, ca nu stiu daca bebe are acum atita putere incit sa-l simt dureros, nu ar trebui sa fie ceva mai delicata atingerea lui? Ma gindesc ca poate nu e el si cine stie ce-oi avea, dar chestia ca nu ma doare burtica jos (ca asta da m-ar fi ingrijorat tare), ci ma doare sus, in jurul buricului, uneori un pic mai jos, alteori un pic mai sus de buric, dar in laterale...Of, sper ca intelegeti ce vreau sa zic, stiu ca va innebunesc...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ah, uitasem, de azi am intrat in saptamina 20.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Neata! eu am azi 20 de sapt, am intrat intr-a 21-a, deci am ajuns si noi, incet-incet, la jumatea drumului, timpul a trecut mai repede ca la prima sarcina, probail va trece la fel de repede pana la final.

vergeturi inca nu mi-au aparut, si sper sa nu mai apara, eu ma dau in continuare dupa dus cu ulei de masline, mi se pare varianta cea mai buna pt piele, azi ma duc sa ma epilez si iar observ, ca si la ilinca, ca parul imi creste mai incet decat inainte de sarcina, sper sa poata sa ma epileze cosmeticiana cat de cat.

am reusit si eu sa ajung la Z cand au fost reduceri, am luat destule pentru Ilinca, dar cum tot fetita om sa avem sigur le va purta si ea. Pe urma am fost la mini-prix unde sunt reduceri uriase, mie mereu mi-a placut ca acolo am gasit lucruri f bune, de firma, la preturi ridicol de mici. Pai acum am luat pt Ilinca si pt alti bebelusi ai prietenilor, si pt fetita nr. 2, hainute cu 3, 6 si 9 lei, fuste, rochii, bluze, pantaloni lungi si scurti, maieuri, o gramada. ba chiar am gasit si haine de gravida moderne, asa cfa mi-am luat si eu catevabluze. As fi vrut si niste fuste sau rochii, dar n-am avut timp sa stau sa probez.

Noi duminica plecam in concediu in afara tarii, sunt f entuzisamata, o luam si pe Ilinca cu noi, sper sa ne descurcam. Deja suntem in febra pregatirilor, facut bagaje si toate cele.

Miercuri merg la consultatia lunara la dr, iar vineri la Iosup la Polisano, sper sa fie totul OK.

Mergi la inceput