Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

Fetele, am tulit-o in concediu in italia..revin next saturday

adalia 21+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu pleca casa si sper sa vb maine ,daca nu joi ca pana miercuri sunt la mare!!!!
va pup

anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADALIA CONCEDIU PLACUT!!! drum bun si distractie placuta
DARLEENA...buna remarca..Tutunaru singurul care da tratament pt IR si Iospu cel care vede mereu Ir urile marite....bine mie cand i-am spus la ce dr sunt (probabil vroia sa ma expedieze la Tutu)..mi-a spus sa stau linistita in privinta IR-urilor...asa ca eu zuc sa stam linistite si sa nu ne stresam degeaba...
..fetelor cica o hidratare foarte buna..adica minim 3 l de APA pe zi duce la disparitia contractiilor false de nastere ..o fi adevarat??..bine daca stau sa ma gandesc eu nu am avut pana acum iar lichide intradevar beau f multe..

ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

HE HE ..ANCA CONCEDIU PLACUT SI TIE!!! drum bun fetelor..sa auzim de bine, aveti grija de voi !!!!!!!!!!

ROXANA 24+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Adalia si Anca va urez concediu placut. Sa va distrati si sa aveti grija de vostri.

Roxana oricum ar fi, hidratarea e foarte buna pentru sarcina, mai ales acum, pe caldurile astea, 2-3 litri de apa sunt absolut necesari pe zi.

Nu stiu ce sa zic despre Ir-uri, Iosup, Tutu, zici ca sunt "cei trei muschetari" ca parca merg mana-n mana sau mi se pare mie.
Eu n-am ajuns inca la dr. meu, ca e in concediu, dar se intoarce in curand si il bag in sedinta. Am pe ordinea de zi mai multe aspecte importante, printre care si pb cu IR-urile si cel mai important, sa mi-o pozeze corespunzator pe Kara, ca Iosup si-a bautut joc de bietul copil.
Pana vine Epurele meu (asa il cheama pe dr. )am hotarat de la mine putere sa iau Magne B6 si Bio Marin Plus ca oricum rau nu au ce sa faca.

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

..imi place cum il cheama pe dr tau...
cat despre cei 3 muschetari stai linistita sunt de acord cu tine.....

ROXANA 24+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Roxana eu stau foarte linistita, m-ai vazut pe mine ca ma agit?

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Anca, Adalia distractie placuta, relaxare maxima si vreme buna in concediu!

Ellis, mie dr. la care am facut echo la 20+ sapt nici macar nu a vrut s imi masoare Ir-urile, cu toate ca am insisitat. A zis ca sunt relevante dupa 30 de sapt. Si eu te sfatuiesc sa nu te mai stresezi si sa te nelinistesti, ca starea ta se transmite si lui BB. Ai incredere ca totul e bine, mai ales daca BB e in grafic.

Pupici

Mergi la inceput

FOARTE BINE FACI DARLEENA
fetele eu va pupic pe ziua de astazi poate ne mai "auzim" diseara..eu ma bag la infrumusetat..asta daca s-o mai putea face ceva..si plecam la cursuri ..pupici la toata lumea ...v-am trimis poze sa vedeti live kg mele..sa nu va speriati !!

ROXANA 24+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Roxana - multumesc mult, fetelor - m-ati mai linistit. Eu nu sunt o panicoasa de fel, dar m-am cam saturat de probleme...
Eu iau magne b 6 tot de la inceputul sarcinii, acum iau si ulei de peste, dar nu bio marin, voi trece pe bio marine sapt viitoare. vreau sa iau si elevit ca sa-i demonstrez cu Tutu ca fata mea creste peste grafice....NA!

pupici

Ellis20+

Mergi la inceput