Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Foarte bine Ellis...nu te stresa ca atunci cresc IR-urile

Vezi ce faci cu Bio Marin si Elevitul...alterneaza-le ca sunt prea multe vitamine si poate creste bb-le intr-o zi cat altii-n 10.
Eu de cand iau Bio Marin n-am mai luat si Elevit ca am citit prospectul si scria ca si asta are vitamine, bla bla si am zis ca e cam mult.

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Am mai auzit de persoane care iau ELEVIT 10 zile/luna.

Ellis20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elis , cam asa iau eu. un elevit la 2/3 zile.
mi se pare normal atata timp cat analizele sunt ok. mananc carne, fructe, lapte,paine zilnic...eu nu vreau sa fi bebe peste grafic..:)
Rox, Mara multam. ca sa vedeti ce poate photo shop-ul..:)

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aaaaaa..am uitat sa va zic ca mi/am luat azi rez. la listeria.
e culmea frate...nedeterminat...asta inseamna repetare peste 14 zile. mai, asta inseamna ca voi fi la cj si acolo poate iese negativ.,.:)

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

azi am avut o zi plina, au venit niste prietene in vizita si m-au tinut de vorba ca am si uitat de probleme.... eu cred ca asa se face... prieteniile adevarate....se cunosc cand ai nevoie.... dar eu cred ca tot mana lui Doamne Doamne e... ce usurata ma simt parca nu mai am nimic au trecut si preocupari si in+ am o energie de vandut, care vrea?
multumesc Roxana esti o draguta, dar eu sper sa nu mai am nevoie, azi sunt f. optimista , vad ca tratamentul da rezultate sau o fi voia buna.... ciudat cu trec de la o stare la alta asa repede ....
oricum sper ca luna asta sa ajungem in Romania o sa-mi iau o rezerva de nospa in caz ca....de n-as avea nevoie de el....
va pup

STEFANIA17Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Heeiii! Ati plecat toate in vacanta? Unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor, am picat si eu acum vreo ora, va citesc, dar nu stiu daca sunt in stare sa scriu mult.

BB, esti superba.

Ellis, nu cred ca trebuie sa fii ingrijorata, cred ca IR o sa scada. Si eu aveam la 13 saptamini IR drept de 0,86. Nu trebuie sa crezi ca toate ti se intimpla numai tie.

Darleena, intrebai de chestia cu Iosup: mie in saptamina 13, desi aveam IR drept de 0,86 mi-a spus ca e totul ok si ca nu am nici un motiv de ingrijorare...pe mine m-a speriase insa ginecologul, care mi-a zis ca daca nu-mi scad pina la eco de 20 de saptamini imi da tratament. Dar pe medicul ginecolog il schimb...M-au linistit fetele de aici care mi-au spus acelasi lucru si atunci am inteles de ce Iosup imi zisese ca nu e nici o problema. Sunt curioasa acum, la 20 satamini ce-o sa fie...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Jasmin pana la 20 de saptamani nici Iosup nu se agita prea tare cu IR-urile.
Vezi ce-ti zice acum

Nu vreau sa pun la indoiala experienta si competenta lui Iosup, insa mie una mi se pare cel putin ciudat ca mai toate fetele sa aiba IR-urile marite, sa prezinte semne de oboseala, sa nu fie hidratate corespunzator si eu mai stiu ce. Sau ne-om fi molipsit toate de la odisee?

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Am intrat sa vad ce mai faceti
.

BB poze foarte frumoase. Tu esti foarte frumoasa. Arati foarte bine. Bravo tie ca ai reusit sa iti mentii asa un corp.

PETRO felicitari pentru fetitza. Stiu de fetitza din ziua cand ai aflat dar nu am foatr in stare sa scriu ca nu prea ma simteam bine si in apele mele. Deci, pana la urma te-ai decis pentru nume?

ANCA dorinta mare sa simti bebelina, nu? Sper si eu sa simt acest lucru cat mai curand posibil. Stii de azi am inceput cursa pentru bb. Am unda verde. Si cum de ieri tot ma inteapa ovarele astea.....chiar daca sunt in a 9-a sau a 10-a zi CM .....eu am prestat in seara aceasta ca sa fiu sigura. M-as bucura enorm sa va urmez si eu. Stii mi-e asa un dor sa ma simt cum ma simteam cand eram gravida!!! Dar lasa ca va veni si timpul meu. Eu am incercat sa intru sa va mai vad pozele dar nu mai reusesc........nu stiu de ce. Daca nu-s in plus....poate imi dai un PM cu adresa si parola.....pozele sunt pe yahoo.photos? Sau gresesc?

PUSSI tu cum te mai simti? Esti bine? Pupici de la mine!!!!

JASMINE dragutza ce mai faci? Am inteles ca ai inceput sa-l simti si tu pe junior nu? Cand mai mergi in Spania? Pana la urma te-ai decis? Vei naste in Spania? Pe urma, vei ramane acolo?

Ok, va salut pe toate, matusa Dana pupa toti bebelusii de aici , noapte buna!!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Darleena, stii ce ma gindesc? Ca poate astea sunt chestii inerente in sarcina, suntem obosite pt ca "ducem" doua persoane si se acumuleaza greutatea corporala si dublul efort de a trai practic pt doua inimi (si sa nu ma spunem ca inima lui bebe bate cu 150-160 batai pe minut). Orice am spune si orice am face nu suntem in forma maxima si nu avem cum sa fim...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput