Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Va multumesc mult pentru sustinerea si gindurile bune, nici nu stiti cit ajuta
Adalia, eu am avut asa raceala cu un pic de febra la inceputul sarcinii si mie mi s-a spus ca pot sa iau paracetamol, ca sa treaca febra,ca de fapt aia e problema in primul rind

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

pufulet,, multumesc pentru raspuns...eu nu am febra, doar gatul rosu si nasul infundat. in acest caz, ce as putea sa iau oare?

adalia 21+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by adalia

quote:
Originally posted by pufulet74

Va multumesc mult pentru sustinerea si gindurile bune, nici nu stiti cit ajuta
Adalia, eu am avut asa raceala cu un pic de febra la inceputul sarcinii si mie mi s-a spus ca pot sa iau paracetamol, ca sa treaca febra,ca de fapt aia e problema in primul rind

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

pufulet,, multumesc pentru raspuns...eu nu am febra, doar gatul rosu si nasul infundat. in acest caz, ce as putea sa iau oare?

sau si 37 se considera febra???

adalia 21+

a happy mom-to-be

adalia 21+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gata,am pus poze!!!!Se vede mai bine nasul si gurita.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adalia, eu in afara de ceai mult, de musetel si macese cu lamiie si miere, portocale si mere nu am luat nimic. Eu sunt de principiul ca o raceala oricum trece n 7 zile, cu sau fara medicamente, asa ca de ce sa mai iei ceva daca nu e strict necesar.
Iar paracetamolul, l-am luat doar pentru febra, aveam 37,5 dar ziceai ca la tine nu e cazul.

------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANACAMI..daca macar pentru RH negativ exista un vaccin fie el si scump ..am inteles ca pt incompatibilitatea dintre grupe nu exista...atunci de ce se mai face dozarea de anticorpi??...cu ce ma ajuta??..attata timp cat nu exista remediu ca sa zic asa ca sincer nu inteleg...
'NEATZA FETELOR...eu am un gust de fier in gura ..asa m-am trezit parca toata noaptea as fi mancat tevi..si am gura super uscata si dintii inclestati..am luat o gura de apa pe care bineanteles am scuipat-o inainte sa ma apuce...o fi din cauza ca azi noapte nu am baut apa si de obicei beau cam 1,5-2l de apa..

ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimineata fete dragi!!!
bebelina sa purtat fff frumos in concediu!!! i-a placut marea, i-a placut plaja, ne-am bronzat de numa', intr-un cun=vant am facut aproape toate lucrurile pe care le faceam si inainte!! doar aseara a fost tare agitata in burtik, era deja ora 2 si nu dormeam nici eu nici ea, cred ca ne-am schimbat programul, aerul si diferenta de fus orar!!!
in ziua cand am ajuns acolo erau 45 de grade la ora 18!!!!! era o caldura groaznica!! apoi parca si-au mai revenit gradele (s-au ne-am obisnuit noi) dar in casa era constant 30 de grade (si noaptea!!)
ieri cand ne-am intors, in aeroiport in Palermo, nu m-au lasat sa trec prin filtru, ci doar m-a controlat, eram asa de mandra ca sunt gravi!!!!
ma pun sa vad dc reusesc sa pun vreo 3-4 poze!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 22+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB bine ati venit sanatosi si frumosi..vrei sa-ti spun draga cuscra cate nopti albe am facut eu pt ca fi'miu era agitat si gandea la fi'ta??..va pupa mama pe amandoua

ROXANA 24+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pufulet ai mare dreptate.
Din proprie experienta, de cand ma stiu, ca luam un pumn de medicamente pe zi sau ca nu luam nimic, tot in 4-5 zile imi trecea raceala (vorbesc de formele usoare, nu cele cu febra mare).
Asa ca de ani de zile, cand racesc nu iau nimic. Toata lumea ma intreaba daca am luat ceva si le zic ca da, ca sa nu ma bata la cap

22+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Gata,am pus poze!!!!Se vede mai bine nasul si gurita.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel22+ Beatrice Alessia

Super poze cu ! Foarte clare...

Unde ai facut eco si la ce doctor?

Alexandra 17+ si 70% Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by RGE

BB bine ati venit sanatosi si frumosi..vrei sa-ti spun draga cuscra cate nopti albe am facut eu pt ca fi'miu era agitat si gandea la fi'ta??..va pupa mama pe amandoua

ROXANA 24+ GEORGE IONUT

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 22+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput