Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 21
slimatei spune:
buna!
am cateva zile decand nu am deschis pc-ul sunt cam suparata, am fost la dr. si mi-a zis ca e totul ok,i-am auzit inimioara lui bb, ca bb sta bine si mama sta bine, bla, bla...
si i-am sspus de durerea care o am sub butica si mai pe stanga spre ovar...si mi-a zis ca pot fi contractii dupa cat le descriu eu, stranu' cica cand ai contractii iti dai seama , auzisem eu pe aici... eu cum de nu mi-am dat seama..?le-am luat de la farmacie si cand am citit prospectul scrie clar ca sunt pt. amenintari de avort.. am inebunit....eu nici nu stiu ce sunt contractiile .. asta inseamna amenintare de avort? habar n-am..dar sunt trista....
STEFANIA17
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
stefania, durere de ovare mai am si eu, dar nu ma mai stresez atata ca stiu ca nu ii face bine la bb. daca contractiile nu sunt dureroase nu sunt o problema. ce tratament ti-a dat???
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 22+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
gata am pus cateva poze la semnatura!! sper sa va placa!!
acuma fugim si noi la papa!
fetele care ati fost la nunti mai recent cu ce v-ati imbracat burtica ??
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 22+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
slimatei spune:
aaa.. ma scuzati! bun venit noilor viitoare mamici!
bb yasmi bine ai revenit sa stii ca se simtea lipsa ta!!!
si un la toate fetele,sa avem o zi buna!
STEFANIA17
foto cu burtici
![](images/user_woman.png)
darleena spune:
Yasmi super pozele. Arati de nota 10.
Stefania dar doctorul ti-a recomandat tratamentul doar pe baza celor spuse de tine? Adika la control nu s-a vazut nimic neinregula?
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Pana vine bubu
![](copilas.gif)
poze bubu mic
mihuta spune:
Lixa , doctorita se numeste Mona Zvanca, dar eu personal m-as duce si la altcineva acolo, pentru ca au un ecograf performant si se vede foarte bine.
BB , bine v-ati intors, odihniti si bronzati. Vrem si noi in vacanta dar sa vedem daca ne da doctorul voie.
Slimatei , si eu iau medicamente impotriva contractiilor. Stai linistita, ia tratamentul indicat, contractiile la varsta asta de sarcina nu se simt "ca in filme" , mai ales daca nu ai termen de comparatie. Sunt mai degraba dureri mai difuze.
Pufu , bine ca ai terminat cu acul cel luuung ! Cumintica la pat si tinem pumnii in continoare !
Eu o simt pe fii-mea zilnic, mai ales daca pun mana pe burta imediat sare. Se simte prin burta dar nu se vede. Nu mi se pare insa excesiv de activa , poate o sa fie un copilas bland. 20s +
Sophia 80%
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Pufule totul o sa fie bine.Cand primesti rezultatul????
bb-ule arati beton!!!!Super!!!!Ce fain a fost acolo!!!!!Ce apa!!!!!!Si eu vreau!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel22+
Beatrice Alessia
slimatei spune:
..nustiu daca stiti despre ce vb. e un med. de aici, se chiama:vasosuprina ilfi retard cu principiu activ: isossisuprina clorhidrat....am doua zile decand fac tratament si deja pe partea stanga nu mai simt intepaturile asa puternice dar nu cred ca e ovarul caci trasmite pa jos la vagin... sper sa ma intelegeti ca nu pot sa ma exprim altfel...mai ciudat ca azi m-au luat intepaturi si pe dreapta dar cu intensitate mult mai mica....pe stanga nu le mai simt, incep sa cred ca erau de la contractii caci le simteam pt. cateva secunde si la un interval de timp....se oprweau si dupa ceva timp iar incepeau, nu erau dureroase tare, dar stresante, ca atunci cand nu stii ce se intampla....si in plus simt greutate sub burtica ca si cum ar fi o cutie care se misca cu mine daca eu ma intorc pe stanga greutatea se misca si ea si invers la fel... alte fete care au copii marii mi-au zis ca sut proasta ca e normal cica "doar e copilul in butica, nu..."si in plus eu mai am si un fibrom care creste si ii tine de urat lui bb...
dar mi-e mi-e asa de frica.....
am sunat-o pe mama ea stiind ca anul trecut am mai pierdut o sarcina dar era mai mica....si mi-a zis si ea sa nu mai fac absolut nimic, sa stau in pat, si daca simt durerea sub burtica si cand ma apec(ce stiu eu cand imi cade ceva din mana sau...)sa nu ma mai aplec.. si ce daca am sa ma fac de o tona am asa am timp dupa de dat jos.... ea si-a dorit un nepotel tare mult si abia asteapta sa-l vada si a ramas foarte socata, cand i-am spus de tratament.
l-a sunat pe sotul meu si i-a facut o morala de parca e vina lui saracul ... el ce vina are?...sa nu ma lase sa mai fac nimic...cica ma stie ca eu nu pot sta intr-un loc.... da eu ma oftic de mor.....aseara sotul meu, mi-a zis ca daca tot tin asa de mult doar de urat pot sa-i tin in bucatarie ;mi-a improvizat un pat din doua scaune si perne si am stat cu el saracul dapa ce a venit rupt de la munca de oboseala... ce chin...
v-am plictisit fetelor ?scuzati-ma dar tb sa ma descarc caci nu mai pot de ciuda nu se poate repeta istoria de anul trecut.... multumesc pt. rabdare....va
STEFANIA17
foto cu burtici
RGE spune:
BB..cam frumoasa mamica si fata..sa inteleg ca v-ati cam facut de cap..nu??...ia sa-mi dai raportul daca YASMI a fost la discoteca, cu cine, cand s-a intors, cu ce s-a imbracat, etc ca sa-i zic lu' fi'miu..
..super pozele ..bine tu ai fost superba sper sa nu i se urce lu fi'ta la cap ca e asa frumoasa
STEFANIA..ce tratament ti-a dat??..stai linistita si nu te speria..mai ia si tu cate un no-spa..vreau sa zic ca si eu am dureri cateodata inspre ovare dar bag no-spa ..o sa fie bine stai calma..baga-te la patut, ia no-spa si nu-ti face griji
ROXANA 24+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
mihuta spune:
Foarte frumoase pozele, BB - ce chestie ca unele mai au picioare de aratat... Pana si burtica e sexy....
Stefania , eu cred ca erau contractii, mai ales daca erau ritmice. E foarte posibil sa fie normale, dar avand in vedere ca ai pierdut o sarcina probabil ca doctorita a vrut sa fie prevazatoare. Ia tratamentul, stai linistita si mai ales nu te stresa, pentru ca supararea inteteste contractiile. O sa fie bine. 20s +
Sophia 80%