Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
darleena spune:
Ce liniste!
Ati adormit toate de la vremea asta?
Anca nu mi se incarca filmuletul, nu stiu de ce. Cred ca e de la mine. Incerc si mai tarziu.
Apropo de cele 3 mil de la Iosup, foarte ciudat ca eu fusesem cu cateva zile inaintea ta, si am platit 250.
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
mihuta spune:
Buna fetele,
cum am treminat de citit m-a sunat sotul ca vine acasa sa pape, asa ca scriu scurt si ma intorc .
Am fost ieri la Buc si mi-am luat ( in sfarsit) un sutien pentru gravide de la Triumph si unt de cacao de la Body Shop, ca am de gand sa il folosesc in loc de crema de burta (am citit intr-o revista ca e ok). N-am luat nimic pentru bebe ca era si tati pe langa si nu vrea sa luam nimic macar pana la ecografia de peste 2 saptamani (si asta ca urmare a negocierilor acerbe, probabil ca in fundul fundului sufletului sau se ascunde un mare superstitios ).
In rest azi am bagat nani la greu. Ma duc sa vizitez frigiderul si sa incropesc ceva de potol.
Va pup
A, bun venit noilor colege si multa bafta PUFU !
20s + Sophia 80%
ancadragoman spune:
Da este ciudat ptr ca si eu stiam tot de 250 ,dar mi-a zis ca s-a scumpit de cateva zile si mi-a dat si bon
anca 22+
Maria
poze
RGE spune:
..acum am venit si eu..incarcata ca o albinutza...daca ma vedea sotul sigur ma batea azi..bag un no-spa acum...eu imi fac ceva de papa ca ma bate fi'miu, fac o baica sa ma linistesc..mai arunc cate un ochi la voi si ma apuc de gateala..
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Ancuta, am incercat si eu sa vad filmuletele, dar se intrerup mereu, e foarte suparator...
Roxana, tu cu gateala mi-ai dat o idee: ma duc sa scot carnea tocata, sa fac o ciorbita de perisoare...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+Daniel
ancadragoman spune:
Nu stiu ce are filmuletul,la mine se vede bine,l-am luat de la mamici de mai -iunie de pe prima pagina se numeste"nasterea cu epidurala in direct"
anca 22+
Maria
poze
RGE spune:
JASMIN..intr-o zi vreau sa ma inveti si pe mine sa fac ca nu stiu si imi place mult..adica nu ma pricep la perisoarele alea sa iasa...eu fac o supica de pui, niste dovlecel pane , snitel sau cum se numeste, salata, piure si bag niste pulpe la cuptor..
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Roxana, eu pun la perisoare carne tocata, orez si ou, ca sa se lege...si fireste sare, dupa gust, sau chiar putin delicat. Nu e greu.
Anca, mi-am imaginat ca in special epidurala te interesa, caci si pe mine la fel, dar mai erau si alte filmulete pe care am vrut sa le vad, cum ar fi ala cu baita copilului, dar se intrerupeau toate
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin19+Daniel
creem spune:
Buna fetele!
Eu am reusit sa vad bine filmuletul, dar pe mine ma ingrozeste oricer e legat de nastere. Cred ca mai am mult pana sa ma obisnuiesc cu ideea
Ati gasit pe undeva masuratorile normale de la osul nazal?
Pufulet si Ramo, asteptam vesti bune!
Noi implinim azi 21 saptamani!
Pupici!
21
softurela spune:
[quote]Originally posted by pet.cost2005
Fetele noi .... bine ati venit si sarcini usoare !!!
Am actualizat lista cu datele pe care le aveam ... softurela, daca vrei si tu sa ne zici datele tale (uite-te pe pag. precedenta ce am spus iulianei).
Datele cerute :
UM=18.03.2007,DPN=23.12.2007,DN=00.00.1977
Multumesc,
Softurela